29

Анонимен

преди 1 месец

Тамън ще ходят да копат картофи на село и няма да ядем пластмасови безвкусни ***.ИИ е просто една бъгава програмка.Не го забравяйте.По-опасни са хората,които са зад ИИ,а не самия ИИ.

28

Анонимен

преди 1 месец

До IQ 3.14 ИТ със 30 г. сташ са първите които съкращават, че не може да им плашат заплати. ИТ наемат само на сташ но бес пара.

27

читалище заря

преди 1 месец

До Анонимен27 и "медии", като народно читалище днесбеге могат спокойно да се въртят от трима оператори на смени. ИИ не му е необходим гладен реактор.

26

IQ 3.14

преди 1 месец

едни от първите дето ще се наложи да си намерят нормална работа и да почнат някакви курсове за преквалификация са ентри левел айтитата, казионните читалищни журналисти и персонала на агенциите за осигуряване на "медийна поддръжка". казано накратно, всички, навикнали на безплатен обяд и кинти наготово. ще ги заменят "оператор ЕИМ", което ще излиза по евтино на началниците а потребителите няма да се налага да се разправят с ши3аци.

25

Анонимен

преди 1 месец

Според мен пък човек който умее да използва ИИ умело може да работи на 3-4 места едновременно.

24

Сифилиско

преди 1 месец

Много хора твърдят, че няма да ги засегне ИИ, но истината е че всички ще ни засегне. Или заради намалящите доходи на населението, вследствие съкращенията, или заради многото хора, които ще се пренасочат към професии, които не са изобщо или никак афектирани.

23

Анонимен

преди 1 месец

Много кадри ще бъдат съкратени заради изкуствения интелект.

22

Анонимен

преди 1 месец

Надявам се скоро градската чистота и сметосъбиране да е изцяло изкуствен интелект вместо без-интелектните роми

21

aa1820

преди 1 месец

ИТ специалистите да му мислят - може да се прекфалифицират във шофьори, фризьори, водопроводчици, дърводелци, чистачи, зъболекари, зидари...

20

Анонимен

преди 1 месец

ако ии замени и съда ще се оправим много бързо.

19

Стария тираджия

преди 1 месец

От както съм се родил че и преди това слушам как автомобилите ще се движат сами един ден и ще ни вземат работата.Никога няма да стане.Та и с това е същото.Ще вземе работата на хора където работят с компютър и нищо повече.Още не е измислен робот който да замени човека

18

анонимен

преди 1 месец

Който дава нещо за себе си и другите, време за деца няма. Но действително от многото хора полза никаква. Може би точно ИИ ще ги постава на мястото.

17

анонимен

преди 1 месец

Ами защо пищите ден и нощ за повишаване на раждаемостта, я изплюйте камъчето и обяснете кой ще храни тези орди, независимо какви са и откъде са, защото читав не се ражда вече? КАКВО ПОДГОТВЯТЕ, ПИТАМ ЕЛИТИТЕ? Стимулирайте да ражда този, който дава нещо за себе си и другите!

16

анонимен

преди 1 месец

А , секретарките на шефовете , ще бъдат ли заменени с ИИ или ще си останат...?!

15

Анонимен

преди 1 месец

Поредната изкуствено създадена истерия ,поредният балон който ще усвои милиарди и накрая ше се спука.Чиста пирамида като биткоините

14

Анонимен

преди 1 месец

Ще има бак ту дъ руутс. Ще се преквалифицираме в земеделци, плочкаджии, техници, водопроводчици. В момента има остра нужда от хора, които да извършват физически труд. Всеки иска на топло на бюро, но няма как да стане.

13

Анонимен

преди 1 месец

Да се унищожи ИИ.

12

Айде бе

преди 1 месец

Май се нагледахме на това с електричните. ИИ в Амазон са 1000 индиеца. И така е навсякъде. Поредната измама за ползване нископлатен труд че заплатите на запад скочиха много а ги няма приходите от Ковида.

11

Анонимен

преди 1 месец

Обичам, когато конспиративните теории се подреждат сами, в редичка, или като при пъзел. "ИИ изяжда ..." Какво следва? Зависимост на "бизнеса" освен от Майкрософт, още от нещо, наречено ИИ /може и да не е на Майкрософт/. Зависимост на бюджетите на държавите пак от това. Следва зависимост на човешкия живот от "бъговете" на ИИ-то, които ще бъдат чистени по метода "проба-грешка". За да има координация в пробите, с цел установяване на грешка - машинно гласуване! Засега-това!

10

Анонимен

преди 1 месец

изяжда безполезните 'професии' като мисирка, инфлуенцьр и подобни професионални лъжци и оплаквачи