279

Зозо

преди 1 месец

Аре Кирчоооооооооооо... Идете пак при Цветанка в БТВ с Асан и кажете: "Никога с ГЕРБ" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Да видим има ли още бaлaми да ви гласуват???? Щото след изборите пак ще клякате пред Боко и Шиши. Няма начин :))))))))))))))

278

Анонимен

преди 1 месец

Ако си си научил урока ще се скриеш, ще изчезнеш далеч в Канада, че стана за посмешище и коментатори съвсем директно те наричат глу*пак и човек с психическа диагноза. Толкова ли не разбира Киро, че времето му свърши. Лъжец, който бърза да присвои още малко от държавната хазна.

277

Анонимен

преди 1 месец

Не гл. прокурор е отишъл при гл.секретар, а секретаря е поискал среща с прокурора и е отишъл при него. Точно обратното, Кире. А Рашков се оказа дружка с контрабандисти.Е, вие ли ще се борите за справедливост? А ти, Кире излъга Президента и наруши Конституцията. Е, ти ли ще се бориш с измамите, Кире? ПП се занимава с измами и далавери. Нямаме нужда от вас. Махайте се!

276

Точен

преди 1 месец

До sev Каква алтернатива са ПП/ДБ на гербопитекодепесарската мафия? Че се сглобиха по чужда запповед? Само Възраждане е алтернатива.

275

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Хей ,да не си мислиш,че ние българите сме ***.Приключи твоето царство и това на ПП.Вземи си Кокорчо и Ленка и изчезвайте от България.Мръсен долен ***.

274

Анонимен

преди 1 месец

Алооооо парламент няма да помиришеш, какво остава за правителство. Свърши се с ПП. Беше каквото беше.

273

sev

преди 1 месец

С ГЕРБ и ДПС да работиш е като да се бориш с прасе, не можеш да победиш или да излезеш чист. А добри или лоши ППДБ са единствената възможност за това държавата да върви напред.

272

Идеалист

преди 1 месец

Гласувайте за този умен нечовек!

271

Зозо

преди 1 месец

Хахаааа, Кирчо мъчи с едни и същи заучени думички пак да прилъже да му гласуват бaлaмитe :)))))))))))))))))) Вече не върви - спалнята, кюлчето, шкафчето, тръбата, Барселоната..... ППДБ-тата при ИТН 3-4% макс.

270

Анонимен

преди 1 месец

Кирцата е българския "Зеленски" :) Докато не ни запали чергата няма да е изпълнил американските инструкции

269

минута мълчание

преди 1 месец

Управлението на държавата не може бъде училище за неподготвени хора!

268

Анонимен

преди 1 месец

Я оставете човека на мира! Може би е време за един нов мумурандум!

267

Анонимен

преди 1 месец

Много се радвам, че този отива в политическото кошче и сам си дава още инерция

266

...

преди 1 месец

Ти ли си научил грешките си ве петков, точно ти ли ? Ха ха , не разбра ли все още властта на буци и шиши? Ще трябва да минат десетилетия докато България се превърне в нормална страна. Хайде стягай куфарите, ако си успял да откраднеш нещо добре, ако не си ,ми да си крал и към Канада. Тук е място само за мутри хиени и онези, които много добре умеят да лижат задни.ци.

265

КорумпКиро

преди 1 месец

жалък шарлатанин

264

анонимен

преди 1 месец

Един скелет влезнал в докторски кабинет и докторът го попитал:Вие за какво? За преглед-отговорил скелетът. А не мислите ли , че е малко късно,казал лекарят. Те и някои кандидат студенти си научават урока след като са ги скъсали на изпита също като ПП.

263

Ганди

преди 1 месец

Фъфля к избърши си жълтото около устата и се скрий някъде ,управи България, та тръгна и света да управяш, Голям пя ля чо си, тати Петко не ти ли го е казал вече

262

баба мара

преди 1 месец

затова се върнете в канада и докато пасете кравите на тъста анализираите на чиствъздух грешките не се занимаваите с политика а с нещо по леко за твоята психикабаща ти вместо да те лекува те тика в блатото

261

555

преди 1 месец

Направили си грешките ПП като бабата,която се хвалела, че спазвала страхотен режим - в 04ч. пикае , в 05ч. дефекира , а в 06ч. се събужда. Сега си научили грешките, ама вече са омазани.

260

ддд

преди 1 месец

Кире на изборите ставаш кат славчо... едно приказваш друго правиш... народа му писна да го лъжат