16

Радослав

преди 1 месец

В гроб сигурно има назначена калинка която следи сайта на Белия дом и като види нещо звъни и казва на тиквата, за това не се изумявайте ако скоро Белият дом напише, че Байдън се е изпуснал, а Боко осъди остро газовата атака от боба които Байдън е ял. Или в опит да е още по голяма ***, ще обяви, че той пък се е насрал, за да покаже на господарите, че е готов на всичко само и само да не го пенсионират!

15

Чудя се

преди 1 месец

За мен е чудно как герб печели избори след като на -25 души един дава положително мнение за - боцанМай нещо не е както трябваСега чакам и цецо да се изкаже , защо не и горанов , севда

14

Анонимен

преди 1 месец

ТОЕСТ ТИКВАТА ПОДКРЕПЯ ЮДЕИТЕ ПРЕДАТЕЛИ , А ЛЪЖЕ ЧЕ БИЛ ВЯРВАЩ , КРЪСТИ СЕ И ДАВА ПАРИ НА НЕГОВИТЕ ЮДИ ОТ ШАЙКАТА ! ДАВА АМА НЕ НЕГОВИТЕ А НАШИТЕ , АМА НАЧАЛНИКА ОТГОРЕ СИЧКО ВИЖДА !

13

Анонимен

преди 1 месец

Тиквата трябва да слушка и да папагалсте каквото му кажат Началниците. Иначе идва Магнитски.

12

Анонимен

преди 1 месец

Борисов като какъв осъжда дръзкото нападение на Иран над Израел? Нито е президент на БГ, нито е премиер или председател на НС на държавата?! Пък сте му закичили и една голяма снимка в горната част на публикацията Той не може да се изказва от името надържавата, а само от това на ГЕРБ, но в Иран не знаят нито че съществува такава партия , нито че има лице завършило Милиционерската школа в някакво си село, а сетне столичен квартал Симеоново.

11

1

преди 1 месец

До Барабар ПеткоМай е по- добре: барабар Бойко с мъжете!Абе, тоя болен човечец от Банкя, нали беше генерал, доктор на науките , ама май е забравил на каква тема му е дисертацията ! Жалко подобие.

10

Радослав

преди 1 месец

Е оставаше и да не се подмажеш на господаря си, щеше да е новина ако Боко беше осъдил агресията на Израел! Тоя е като пенсиониран, изкуфял професор на събрание на Алма матер, вижда,че другите ръкопляскат и той става да ръкопляска, ако го питате за какво и вече ще е забравил какво е направил!

9

Осъдил ТОЙ

преди 1 месец

ИРАН А ИЗРАЕЛА НЕ. ПАК ВЗИМА СТРАНА И ЩЕ НИ ДОКАРА НЯКОЯ БЕДА.НЕГО НЕГО КОГА ЩЕ ГО ОСЪДЯТ В СЪДА ЗА ВСИЧКИ БЕДИ КОИТО НИ ДОКАРА.

8

Анонимен

преди 1 месец

Иараел НЕ са ни приятели !!!! Израел от доста време има крайно ягресивно и крайно националистияно управление, което слага определя евреиоте като единствени хора на света и затова друготе или трябва да бъдат унищожени, или ликвидирани. Позорно е Борисов да е невеж, неосведомен, наивен и да говори неща, с които точно пред израелците става смешен и жалък.

7

Анонимен

преди 1 месец

Хайде нема нужда и по тази тема да се " изхождаш"!

6

Анонимен

преди 1 месец

Кво стана с дюнережийниците? Нали точно тоя бо КК лук разправяше, че щели да ни пазят на всеки ъгъл.

5

Мда

преди 1 месец

В факти прочетох сьщата статияОпитах да намеря един положителен коментар за -бацоне , но не успях от прочетени -25

4

Анонимен

преди 1 месец

Чекмеджан и от политика ли разбира?

3

Борисов

преди 1 месец

Ти не си никакъв авторитет! И остро и тъпо да подкрепяш или осъждаш за никой няма никакво значение!Все беше ти паднал гребена, сега пак го вирна и се чудиш на кой госпорар да служиш!

2

кюлче в чекмедже

преди 1 месец

и пачки по 500 оиро :)))

1

Барабар Петко

преди 1 месец

С мъжете!