13

Див капитализъм

преди 5 месеца

Едно бъгнато хакерче може да хакне системата за 10 минутки и да промени медикамента с друг медикамент , който да причини смърт на пациента. Друг хакер пък може да вземе кинти и да изпълни мокра поръчка за да убие некой баба с 10 имота дето нема наследници и "Нотариусите" я чекат да гушне чимшира. Следи нема , виновни също-просто бъг в системата-случва се...

12

Лекарите имат

преди 5 месеца

Деца които трябва да ги изучат да станат също лекари вече свърши безплатното образование средно висшо всичко се плаща

11

Дигитализейшън

преди 5 месеца

Дигитални рецепти, а в общината нема даже редовно вода , за нет да не говорим . Дигиталното крадене на средства е най- сладко, некви фрмички на Коко дърпат по 10% от всичко . Дори за винетките държавата дава 7% от всички приходи на една кака, дето купи апартамента на Асен за 3 млн, (а он го взел за 180 хил преди година, две).

10

Факт

преди 5 месеца

Годишно държават дава 9 милярда за здравеопазване от тях 7 се крадат от върхушката .На директорите на големите болници им дават по 500 хиляди заплата месечно и право да правят всякакви изпитания на нови медикаменти над пациентите и да прибират пари от частни организации, които ползват българите за опитни зайчета за да не се надигат защитниците на лабораторните животинки на запад.

9

Анонимен

преди 5 месеца

За писането на ел. Рецепта се иска СОФТУЕРНА програма, за която докторът си плаща като поп на дадена фирма!

8

Анонимен

преди 5 месеца

Али, искахте Електронни рецепти - НА ви електронни рецепти!!! По- бавно е писането в сравнение с хартията, по- трудоемко и неспецифично за доктора, а и по- скъпо!!!

7

Азбе,Зевс

преди 5 месеца

Сам пишеш "десетилетия" реформи,но ПП са ти виновни.

6

До Зевс

преди 5 месеца

При ПП нямаше такса "електронна" рецепта.Но дойде Главчев и я въведе.

5

Анонимен

преди 5 месеца

Промяната продьлжава

4

СКОРО ИРАН

преди 5 месеца

ЩЕ ОТМЕНИ ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА УЖАС НА ТУКАШНИТЕ ТЪРГОВЦИ НА ДУШИ

3

Анонимен

преди 5 месеца

Защо се плаща по няколко пъти? Първия път плащаш здравна вноска, втория ти удържат на касата в банката, третия път ти искат на ръка пари при личния лекар ?

2

Зевс

преди 5 месеца

Безумие след безумие, сътворено от некадърниците ПП-ДБ. Има ли едно нещо което са направили, което след това не се нуждае от промени за да заработи? Здравеопазването е отделна тема, след десетилетия реформи то вече е само бизнес, но не лекува

1

Един Българин

преди 5 месеца

Преди лекар и учител бяха достойни за уважение, а сега обикновени търговци на дребно