44

до 38

преди 1 месец

В сравнение с най-супер пупер ракетите на евреийското ПВО и ПРО (най-най-евтината е милионче в долари) иранските Дронове и ракети са направо без пари!!!! Израелското ПВО и ПРО е супер-пупер срещу Хамас, но не и в конфликт с висок интензитет и с високо технологичен противник!!! Просто ракетите са твърде скъпи и са в недостатъчно количество!!! Анадън, му, Костя???

43

Анонимен

преди 1 месец

Израел има 12 пъти по-висок БВП на глава от населението спрямо голташката джамахирия Иран. И с 20% по-висок БВП от огромен беден Иран, а е една шепа страна... Смятайте колко са милиардите, които Иран пръсна вчера и 500м долара за Израел... Ми то смешна история, наистина. Иран не може да направи нищо спрямо ядрена сила като Израел. Ама виж, Израел пожелае ли, Иран ще бъде изравнен със земята за минути.

42

Анонимен

преди 1 месец

До Василев - май обърка кой бил унизен. Това е именно Иран, който похарчи милиарди за тази атака, а тя беше отблъсната. Да пуснеш над 300 обекта и да ти ги свалят буквално на 99% си е провал и унижение, но не за "Израел и съюзниците им". Сеш' се?!

41

Алекс

преди 1 месец

99% прехванати ракети и дронове.Впечатляващ успех за израелската ПВО.Аятоласите ни позабавляваха с шоу с дронове.Известно е,че Израел няма проблем с парите за отбрана.Колкото трябва ще се похарчат.

40

Василев

преди 1 месец

Израел и съюзниците бяха унизени от Иран!Ако стане голяма война, Иран ще изчезне, но с него ще изчезне и една територия населявана от няколко милиона евреи!Това го знае всеки военен експерт и поради тази причина САЩ и Великобритания се въздържат!Все пак Великобритания и САЩ са създадени с еврейски капитали и елита им е еврейски, и обратно Великобритания и САЩ създадоха първите кибуци и еврейската държава!Това е истината селяни прости!Агент Ричард Хънт!ЦРУ!!!

39

маалатъ

преди 1 месец

Още 3 - 4 такива атаки и на евреите няма да им останат ракети за борба дори с примитивните ракети на Хамас!!! Видимо Натаняху не е очаквал такова развитие след удара по Иранското консулство в Дамаск!

38

Анонимен

преди 1 месец

Пешо неострото напълни памперса от кеф да пише "статии", че прехващането на ракетите и дроновете струвало половин милиард. А колко струваше изстрелването им на Иран? Или за това мълчим в днес-ру? Ходи да смениш пелената.

37

До 36

преди 1 месец

Използването на ядрено оръжие срещу иран от страна на Израел също е опция. Така ще занули иран веднъж завинаги, а досега не се е чуло въгленчета да възкръснат и да произвеждат дронове. Хахахаха

36

До 36

преди 1 месец

Цената на 1 брой Шахед е от 35 до 55к долара БЕЗ експлозива. С него около 80к. Крилатите ракети са руски смешки за по 100к долара бройката. Балистичните- около 200к долара броя. Ракетите от железния купол- около 20к долара броя. Пейтриът около 70к долара броя. И те така те. Иран изхарчи милиарди и стана за смях. А на фона на БВП на двете държави и на БВП на глава от населението е смешно и много тъжно Иран да харчи толкова.

35

Анонимен

преди 1 месец

АМИ ДА СИ ДОЙДЕМ НА ДУМАТА-СТАВА ВЪПРОС ЗА ПАРИ!!!ЧЕ ЗА КАКВО ДРУГО БИ КАЗАЛ НЯКОЙ?ТИПИЧНО ПО ЕВРЕЙСКИ...КОГАТО РЕШАВАШ ЕДИН ПРОБЛЕМ С ПАРИ,ТО ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ А РАЗХОД,НАЛИ ГОСПОДА ЕВРЕИ...С ДРУГИ ДУМИ ВИЕ НЕ РЕШИХТЕ ПРОБЛЕМА С ТЕЗИ ПОЛОВИН МИЛИАРД ДОЛАРА,ВИЕ ПРОСТО НАПРАВИХТЕ ПОРЕДНИЯТ РАЗХОД!!!

34

Анонимен

преди 1 месец

Още една седмица да ги бомбят с дронове за $1000 и прословутата им отбранителна защита ще колабира,те затова американци,англичани и французи и те са се включили да стрелят по дробовете.Не можеш с ракети за по $100хил. да сваляш дронове за по $1000 и да ти излиза сметка...

33

Анонимен

преди 1 месец

Чудно ми е какво смята Иран, че може да направи, освен че вече стана за смях. 110 ракети 200 дрона, 35 крилати ракети- чао. Израел пожелае ли, смазва военната инфраструктура на Иран за минути. Защо? Защото Иран има антична Руска ПВО и ПРО. Не че и новите модели руски смешки стават за нещо де. Спомняме си как със стелт дрон, минал на парад през цял Иран, Израел ликвидира когото трябваше. Жалко за мюсюлманите с европейско мислене, които са в 2024та, а не в 10ти век като джихадисти и русофили.

32

Анонимен

преди 1 месец

Хаха и брадите излезнаха същите некадъници с големи усти като колхозниците

31

Анонимен

преди 1 месец

Иран похарчи около 1 милион долара.

30

Анонимен

преди 1 месец

Важното кАпейки е че има вече доказателства за участие на Москва в тези нападения над Израел. За това путинарко мълчи като нас ран. Разбира кой е следващия демек...

29

Анонимен

преди 1 месец

Путин е изпратил протестна нота към аятолаха с думите не прахосвайте нашите дронове, без тях сме кръгла нула

28

Анонимен

преди 1 месец

Да им ги изплатим. Няма да се съпротивляват. Ако можем да им платим и закуските на всички евреи, че и цялото плюскане.

27

Анонимен

преди 1 месец

Огромни разходи и за какво..абсолютно безсмислени тенекета- единствено да разрушават и да убиват- а една шепа хора да пълнят джобовете - от смърт.Такъв ресурс който се разходва - ако се обърне в социално полезни неща - като безплатно здравеопазване,създаване на работни места, жилища...образование..инфраструктура..- светът и животът би бил много по добър и хората ...народите много по доволни Но - трябва да има конфликти за да си пълнят джобовете - а не да решават проблемите на хората..

26

Василев

преди 1 месец

Третата Световна Война ще бъде между юдо-масонската интернационална мафия и китайската държава в съюз с иранския народ!Това са двете световни сили , които са равнопоставени финансово, военно и икономически, другото всичко е плява, дали ще са еврейски ,руски или американски ф.шкии, всичко е под тотален контрол и васалитет!Агент Чрли Доусън!ЦРУ!!!!

25

Юдеите

преди 1 месец

- Ще ви изколим християни! Пак! Ние сме богоизбраните! Разбрахте ли!