110

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Защо арабския свят мълчи и само гледа отстрани!" - защото са друг вид мюсюлмани, едните са сунити, другите са шиити, и май само Иран е от едните, останалите са от другите.

109

Анонимен

преди 1 месец

109 израел има кой да го громи не се притеснявай. Самото му съществуване е разписано от Сталин, същото като украйната - изкуствено създадено. И опорки от ъипа "копейка" и "инфлация има навсякъде " не вървят. Толкова си глупав че ако ти кажат че по време на голямата депресия Китай има сребърен стандарт и няма инфлация и остава незасегнат ще започнеш да дрискаш глупости "отивай еди къде си като е така". Само че хората ходят, а ти не си юръднал от сайта с опорките си.

108

Анонимен

преди 1 месец

Ами какво ще стане - прости Израел ще изчезне, и толкова.

107

Анонимен

преди 1 месец

Защо арабския свят мълчи и само гледа отстрани!

106

Анонимен

преди 1 месец

Хоперзвуковите и балистичните ракети на Иран са само папие маше и никога не могат да полетят, но пpocтите копейкаджии не могат да го разберат това нещо защото са заслепени от бруталната путинска пропаганда на Кремул.

105

Анонимен

преди 1 месец

Война между Иран и Израел не може да има, защото Иран може да унищожи Израел за часове, да изтрие държавата Израел от лицето на земята.

104

Анонимен

преди 1 месец

Все едно Иран вчера са разбрали,че Израел им има зъб. Дори и да загубят ,незнам дали Израел е готов да понесе токова жертви! Покрай Атаката над Палестина правителството на Нетаняху за пръв път получи и негативни коментари,имаше доста протести !

103

Анонимен

преди 1 месец

103 на теб като не ти съобщят понеже ти е забранено да получаваш новини от там, не значи че не го правят. Иран пердаши евреиските терористи от всички страни и в сирия и има ирански милиции и в ливан и в йемен, преди враждуваше с ирак обаче сега благодарение на тъпотиите на янкито вече пере американските бази в ирак , а иракчаните им благодарят. Иран пердаши и американски и британски кораби които впоследствие се оказват собственост на евреи, освен това екзекутира сума ти агенти на цру и мосад

102

не си разбрал

преди 1 месец

До Анонимен 99 Няма значение какво е казал Жириновски!Значение има какво мислят другите до него!А те мислят същото!И това вече е ГОЛЕМИЯ проблем!

101

Сата НАТО

преди 1 месец

Чак ми е смешно като чета как Иран щял да отговори... Иран са кръгла нула. Ако искаха и имаха как да отговорят, щяха вече да са го направили. Ама нямат вариант и само подсмърчат с разбит нос. Първо на първо, Иран няма обща граница с Израел, трябва да нарушава въздушния суверенитет на Ирак и Йордания, за да мятат ракети. Което нема как да стане.

100

Дедо

преди 1 месец

Брей големи войнолюбци станаха всички в последно време . Май е време германците и японците да се събудят и да покажат на тия *** , как се водят истински войни.

99

Анонимен

преди 1 месец

Нещастието никога не идва самоТо винаги бива предизвикано"Силата"не зависи от оръжието а и от ПровидениетоДнешните войни показват само едно,че безумието е взело връх над разумаТочно в това е истинатаКогато провидението вземе страна в конфликт,това показва на коя страна е истината.И понеже две истини не може да има,едната(правата)страна побеждава в конфликтаПримери многоНо най-пресен е примера на талибаните в Афгаистан(В миналото войната във Виетнам)Та ние само предполагаме но провидението решава

98

Анонимен

преди 1 месец

Иран ако можеше да направи нещо на Израел отдавна щеше да го е направил. Откакто се помня, Израел все трепе генералите им, а Иран само скимтят наритани в ъгъла и си *** раните. Принципно не ми пука ни за едните, ни за другите. Забелязал съм тенденцията.

97

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Влеме е да се сложи край на израелският тероризъм !

96

Анонимен

преди 1 месец

До 90 Щом не ти харесва в БГ що не си се махнал? Що мислиш, че България и българите трябва да плащат? И израелци и иранци са еднакво чужди и далечни на българите.

95

Анонимен

преди 1 месец

Иран може да смачка Израел за седмици. Прехвалената израелска армия се оказа гола вода. А, че Иран ще изплющи Израел няма съмнение. Лошото за омразните евреи е, че и сащ няма потенциал да помага дълго те самите изпитват затруднения. Не могат да запълнят петролния си дефицит тежки дни се очертават за ционистите и неолибералните .ърши.

94

Анонимен

преди 1 месец

Жириновски беше един типичен русски ***. Умря като сабака 8 пъти ваксиниран. На малко българи им пука какво е казал поредното пияно руско животно.

93

Анонимен

преди 1 месец

Путин е мuшka 1.60

92

Анонимен

преди 1 месец

Копейке, тъппак си беше и тъппак ще си останеш. Инфлация има навсякъде по Света. В ЕС е най-ниската инфлация.

91

Анонимен

преди 1 месец

До унищожение на дребния вредител.