40

Българка

преди 1 месец

Санкциите действат. Европа богатее щастливо. Русия се огъва под мощния ботуш на Байдън. Китай се разпада.

39

Ей пе..ли

преди 1 месец

Страно къде бяхте 9 години докато Украйна убиваше и рушеше Донбас?!

38

до да ви светна

преди 1 месец

Преди "да ни светнеш" вече си угаснал.

37

Анонимен

преди 1 месец

Путин много яко прецaка Русия. С Русия е свършено.

36

Анонимен

преди 1 месец

руснаците поставят рекорд в момента по извършени престъпления за най-кратко време.

35

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

34

Иван

преди 1 месец

Днес бях на изложението за къмпинг оборудване - половината посетители говореха на руски. Да се връщат да си защитават страната, а не да вемат, че сме ги изоставили!

33

Анонимен

преди 1 месец

Путин е пътник, Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

32

Анонимен

преди 1 месец

Русия е като някакъв вoнящ cкъcaн дядка който иска да си легне с млада лъскава мaцкa но нивото му не е за там й затова й е опрял пистолет в главата и иска да я uзнacuли

31

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

30

да ви светна

преди 1 месец

Да ви светна - само 3% БВП никога не може да победи 80% БВП - трябва да си много пpoc да си мислиш, че изостанала Русия може да победи модерната армия на Укрaйна зад която стоят военните технологии на целия цивилизован свят с 80% БВП. 90% от руснаците живеят без канализация и още ползват външни тоалетни. Със сигурност може да се твърди, че Русия няма абсолютно никакъв шанс да победи.

29

Споко

преди 1 месец

Споко, сега на глобалната среща за мир в Швейцария ще притиснем Русия в ъгъла и ще я принудим да се изнесе от окупираните територии до границите от 1991г и да започне да плаща репарации на Украйна с които Украйна ще ни доставя безплатно руски газ, нефт и всякакви суровини каквито са ни необходими да развиваме западната цивилизация.

28

Русия

преди 1 месец

100-годишна cептичнa яма, вече 100 години се е специализирала как да прави мuзepuu на другите държави а не се погледне себе си че никой не иска да ходи там и всеки бяга от там, винаги Америка й е виновна

27

Уверен

преди 1 месец

С пълна увереност без никакво съмнение може да се твърди, че Русия ще загуби в Украйна. Целият цивилизован свят с 80% БВП и стънинг военни технологии е срещу бедна и изостанала Русия само 1.5% БВП и икономика колкото на Португалия - и на децата вече стана ясно, че Русия няма абсолютно никакъв шанс да спечели.

26

Положението е

преди 1 месец

Киев е на прага на енергиен срив. Руснаците унищожават систематично електрогенериращи украински мощности, а не само разпределителни станции и трафопостове...както бе до този момент. Путин сподели с Лукашенко, че през зимата руснаците са оставили елекрогенериращите мощности по хуманни съображения... предвид болници, училища и други.

25

Анонимен

преди 1 месец

а подобна статия за Газа няма ли да пишете...

24

Анонимен

преди 1 месец

90% от руснаците между 18 и 65 години са против Путин, не го забравяйте. До дни, дори до часове ще излязат на улиците и Путин ще бъде свален.

23

Украйна

преди 1 месец

32 годишна, изостанала в умственото си развитие. Напуснала дома си и вече 30 години пътува към ЕС, още не е пристигнала, но не иска и да се връща. Отговаря на призива "НАТО". Готова да преспи със всеки срещнат.

22

АнонимеН

преди 1 месец

До Цъ до 9 ЗЪЛ ДУХ САМО АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ

21

България над всичко

преди 1 месец

още един мандат на Байдън Слабоумния и Америка приключва хахахахахахаха