180

Бон Бон

преди 1 месец

Да ви кажа какво става в Украйна - украинците смело отстъпват а руснаците смело настъпват.

179

Факт

преди 1 месец

В някой войнски части на ВСУ се наблюдава не подчинение и отказ даде бият.

178

Анонимен

преди 1 месец

22.11.2022 г. Парламентарната асамблея на НАТО обяви Русия за терористична държава заради войната в Украйна. 24.11.2022 г. Европейският парламент създаде прецедент, след като вчера обяви Русия за държава спонсор на тероризма

177

Анонимен

преди 1 месец

"Значи викаш рузката яде бой две години вече ... Къде бре?" Къде и е черноморския флот ве кАпейки, а тука е ама е вече невидим. Нали късата шпага нахлу, че НАТО се разширявало? И ква стана тя? Две нови членки и нови 1200 км сухоземна граница. Що просиха дронове чебурашките от Иран и С Корея къде и отидоха нейните? Кво става с Херсон който е на 100тина километра от Крим след вече започнала 3 та год пълномащабна война? И всичко това само срещу около над 300 хил загинали и ранени колхозника.

176

Анонимен

преди 1 месец

До Стара опорка ей потуранкоооо

175

Анонимен

преди 1 месец

Човек не може да избяга от себе си. Дори и името да си смени.

174

Стара опорка

преди 1 месец

До Анонимен държава официално обявена за терорист . Кой ва ? Я си прегледай опорките . САЩ ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАТ ДА ВКЛЮЧАТ РУСИЯ В СПИСЪКА СИ С ТЕРОРИСТИЧНИ ДЪРЖАВИ. И дори търговския им стокооборот расте постоянно. А разкритията на западните медии ПОТВЪРДИХА . Германия търгува с "терористите" от Русия , Белгия, Гърция, Испания , Италия, Полша, Унгария, Италия, Франция, САЩ.... Индия направи милиарди от посредническйа дейност да продава руски суровини на Европа . хахахаха.

173

Анонимен

преди 1 месец

169 Нема как бако/стрино. Няма държава в света, която да остави националните си предатели ненаказани. Освен това ше и олекне и на соц. с-***.

172

Анонимен

преди 1 месец

До Мухахаха стига си "бре"-кал бе ***

171

абе

преди 1 месец

Много се изложи НАЦО с тая простотия в Украйна. Досега долу-горе удържаха нещата, защото украинските главанаци носят на бой. Но тая взе да свършва, на украинците започна да им идва акълът. И сега кой ще застане срещу руските главанаци, дето са братовчеди на украинските и също носят на бой? А? Няма кой, тю-тю! Много се изложи НАЦО ...

170

Мухахаха

преди 1 месец

До Сата НАТО ... .Значи викаш рузката яде бой две години вече ... Къде бре? На украинска територия ли ? В Бахмут ? Адеиевка ? Значи това отстъпление и ежедневна ПРОСИЯ от всички Западни страни на Зеления комик за ракети, за оръжие, за боеприпаси, за ПАРИ... е защото укропитеците направо ги смазват рузките? Ахахахахах. Зомбиран ли си или ти дават по някоя украинска гривна да ги пишеш тия небивалици. Щото Укърите побеждават , та затова Запада започна да говори за мир и срещи с Путин. Браво бе !

169

До 168

преди 1 месец

Ха-ха, напротив, първите на фронта за утилизация ще са русофобите! А на бас.

168

Анонимен

преди 1 месец

Естествено, че първите на фронта срещу колхозниците ше бъдат русоробите. Ако мислите, че продавайки се на държава официално обявена за терорист и веейки и знамената на националния ни празник службите не ви знаят кой сте, жестоко се лъжете ве кАпейки. Ама то като имате у главите само копейки и портрета на бащицата ви късата шпага на нощните шкафчета.... Навремето за такива беше създадено Белене

167

Анонимен

преди 1 месец

Уточнение заблуждение на омбрелата. Еничарите не са с български корени. Те са сто процента българи. Точно това е трагедията на българския народ.

166

Сата НАТО

преди 1 месец

До НАТО ПЪЛЕН .АШАК.... Хахаха!!! :))) Тя рузката яде две години бой от ВСУ, дето са с една вързана ръка, седнали да се присмиват на НАТО... Сгромолясването на Просията ще е резко и зрелищно. Само гледайте...

165

.

преди 1 месец

Щом Русия настъпва, значи ситуацията е отлична!

164

Анонимен

преди 1 месец

Аве кАпейки нали се радвахте като малки деца се едно путинака ви дава копейки кога Сорос се изтегли от Европа преди 4-5 месеца? Още ли са ви виновни организациите? Нема организации кАпейки, 45г им сърбахме мизерията на колхозниците коги бехме под техна окупация. Ама вие вече 2 ро па некой и 3 то поколение сте свикнали да сте роби и некое диктаторче да ви казва кво да правите срещу това да не умрете от глад. Споко, нема да умрете от глад нали пак взимате мин заплати и социални?

163

НАТО ПЪЛЕН .АШАК

преди 1 месец

И като влязат в НАТО какво ще стане ве кравороби ? Нали ще трябва да ви мобилизират да помагате на изчезващите Укрозомбирани "герои". Ама мислете с тези кратуни коя държава ще прати хора в Украйна ве кравороби ? В Англия липсват 120К войника кампанията върви от 3 години но няма мераклии. Франция се пъчи но скоро ще настъпи мотиката в НАТО реално има само една що-годе боеспособна армия тази на сащ другото е пълнеж дори и турската яде кютеци от Кюрдите.

162

Анонимен

преди 1 месец

Време е НПО да излезе от България.

161

Анонимен

преди 1 месец

Шо стаа ве кАпейки? И отначало беше големата раабота самая могучия докато НАТО не им даде старо въоражение и малко ново с не пълна комплектовка да си го пробват. Да не стане пак като на 3 ти март 1918г коги колхозниците подписаха Брест Литовският договор за капитулацията им пред Германия, Австро-Унгария, Османската империя и България или коги и ние даже ги бихме като вода от брег у Добруджа?