60

Хан Талибан

преди 1 месец

Аз накарах елитната натовска армия да бяга с писъци от Кабул - помните ли? Оставиха мило и драго тук след като стадо от елитните ми войски въоръжени с най модерни бойни сопи и магарета ги погнаха. А Руската Армия е въоръжена с хипер-сопи Сейтън и Сейтън 2 както и Т-14, като и С-500 и други оръжия от ада. За какво говорим тук приятели? Нормално е Русия да говори за анексиране на Аляска, хората там не пасат трева а искат газ, ток, вода, кислород :))))

59

Анонимен

преди 1 месец

СПОНСОРА НА БОКО

58

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

ХА,ХА,ХА!Точно ултиматумът води до мир при който победеният приема условията на победителя.Без ултиматум няма база за преговори и държавите биват заличени като Картаген след третата пуническа война.Това да не е търговия,че всеки да има далавера.

57

Карай Ел. Чайник

преди 1 месец

Без гориво е така.... опъваш кабела през улицата та да пребиеш баба ти Жечка и да не може да мине жена ти с количката, а като вали дъжд из ведро, докато разкачиш кабела и го навиеш и го прибереш в предния багажник си станал като лебеда от лебедово езеро. Но твойте западни натовски мъки тепърва започват душа защото ти не можеш без Руски газ и петрол а той става скъп, но само за теб - санкции разбираш нали? А в москва хората слагат литър гориво за 18 копейки и електрическите чайници са само за чай

56

Анонимен

преди 1 месец

Къде са кeнeфити?

55

Анонимен

преди 1 месец

Копейките не се ли срещат, че от Тръмп не зависи помощта за Украйна. Това е предизборен трик на Тръмпса.

54

Анонимен

преди 1 месец

началника на бойко борисов

53

Анонимен

преди 1 месец

"Франция колкото и да се дърви, увеличиха търговията с РФ" - Най-голямо количество руски втечнен газ измежду страните в ЕС купува Франция.

52

Империя на злото

преди 1 месец

Преговори с подъл агресор не може да има. След това той ще продължи.

51

Малее

преди 1 месец

колко пари е ръснал путин да му повтаряте глупостите

50

Боже

преди 1 месец

колко пари е платил путин да му преповтаряте глупостите

49

Анонимен

преди 1 месец

Първо нямало да преговарят, освен за капитулация. Сега пък можело да преговарят... Усетиха, че ако скоро Украйна влезе в НАТО, може да им се стъжни.

48

Bormann

преди 1 месец

Да не забравяме, че това споразумение е само "база" за преговори. А именно, че всичко на изток от река Днепр вкл. Одеса го пиши бегало, както и гаранции, че натовско оръжие няма да има на изток от границата между Полша и какво и там да е останало от украйна. Последно, но не и на последно място - главата на зеленски трябва да бъде доставена с куриерска поща срещу личен подпис на Президента или ВМ на РФ в срок от 3 дни след подписа. Ако главата не е разпознаваема, ръка с цялостен палец е ок също )

47

АнонимеН

преди 1 месец

НЕВЯРВАМ ДА ИМА МИРНО СПОРАЗУМЕНИЕ ДО ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В ФЪЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА ГОДИНА!! А ЩОМ СЕ ОБЯВИ ПОБЕДИТЕЛЯ В ИЗБОРИТЕ СЕ ОБЯВЯВА И ПОБЕДИТЕЛЯ ВЪВ ВОЙНАТА!! ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е НЕСПАСЯЕМА ПРИ ВТОРИ МАНДАТ НА ДЖО БАЙДЪН И ВИНАГИ ГУБИ ВОЙНАТА , ЗАЩОТО ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ НЯМА ДА СПАСИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН РЕЖИМА ТАМ А ПОДКРЕПАТА ЗА МАСОЗВАНИТЕ ПУТИН Е ЕДВАМ 20% В ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! 70% ТВЪРДО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕПОДКРЕПЯ САМОЗВАНИТЕ ПУТИН

46

поговорки и приказки

преди 1 месец

Казана дума хвърлен камък . Като не щеш мира на ти секира . Лужливото овчарче

45

Анонимен

преди 1 месец

Помощта за Украйна влиза в конгреса! Това е добра база за преговори, защото ще има нови реалности!

44

Анонимен

преди 1 месец

Волдемор Еленски мирните преговори срути,за да може златни палати да си купи.Корумпиран е не само той.Всички за помощите са се наредили в строй.Първи,втори,трети,четвърти,пети...все са посредници на оръжия проклети.

43

ясно като 2+2

преди 1 месец

Един откраднал една ръкавица на някой .Той поискал да му я върна а крадецат казал дай ми твоята та да ми станат комплект .Но тя е моя и другата също еи моя. Да но сега има нови реалности едната ръкавица е моя т.е окупирана от мен значи сме изравнени.Същото казва и Песков.

42

Анонимен

преди 1 месец

Руснетата да си носят химически тоалетни, че фсичко омазаа!

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 46 Пералните трябват за елементи за Кинжалите, без перални не летят.