148

Така е

преди 1 месец

Руското влияние не е изчезвало, защото Русия ни е освободила два пъти. И трети път скоро. А такива Киряк Стефчовци като теб ги чакат в трудовите лагери Белене, Скравена и т.н. Основани от монархофашистката власт 1940.

147

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

146

Анонимен

преди 1 месец

Шушумко Сапунджията е свръхнагъл! Стана съвсем ясно как гaднaтa им шайkа е в ортаклък с крупни контрабандисти, изпокзвайки институциите на най-вусоки нива - шефът на МВР, шефката на митниците, бившият им вътрешен министър... Пачки с евро, часовници за 50 бона, петзвезди хотели - а все руснаците му виновни...

145

Анонимен

преди 1 месец

Академик Денков, не може некадърността на една коалиция да управлява, по-точно да се учи да управлява, да се обясни с руско влияниее. Тези 3,2 млрд.лв, които изчезнаха в последните дни, Путин ли ги прибра? В последните дни софийската полиция и жандармерия търси в счетоводните фирми на Н.Ананиев някави пари от дрога. Ами да се захване с тези над 3 млрд.лв, които финансовият магьосник А.Василев изразходва. Голям удар,ей, вие сте бетер фокусници!

144

A

преди 1 месец

Стига вече с руснаци и руско влияние, направо е смешно.3 милиарда лева също руснаци си ги откраднали ?

143

Анонимен

преди 1 месец

Нищо Денков, русофилите на Главчо и Резидента след като фалират държавата вие пак ще се върнете на власт!

142

Анонимен

преди 1 месец

И Бойко да си взема магнолиите, които ни натресе и да влиза в затвора! Време му е!

141

Анонимен

преди 1 месец

Тоя пак е излязъл да лъже против държавата си позор си

140

Анонимен

преди 1 месец

До сега плуваше в сапунената пяна и говореше небивалици , но е време да се приземи и да си понесе кръста .Некадърни и надути хора провалиха надеждите на много други ,които им вярваха.

139

Анонимен

преди 1 месец

Руско влияние с 4 американски бази?

138

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Докато и в пРезиденството взимат.

137

ппдбгробдпс

преди 1 месец

А за България какво направихте в сгобката

136

Анонимен

преди 1 месец

А за Живко Коцев питаха ли го или не е европейско да си задаваме такива въпроси?

135

Анонимен

преди 1 месец

До Евроатлантик Извратеняк значи ,нали ?

134

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е точно обратното на СССР. СССР се разпадна от вътре защото беше подкопано доверието в системата, въпреки че самата система беше стабилна икономически. Докато ЕС умира икономически и политически, но населението упорито продължава да вярва в зелени сделки, ЛГТБ и джендъраски извращения, и всеки момент очаква рухването на Русия под санкции и меката сила на ЕС и победа над Русия в Украйна.

133

Анонимен

преди 1 месец

Хора, тези крадци, наркотрафиканти и контрабандисти до кога ще вземат заплати в НС? За това ли промениха закона? Да седят в НС и да продължават да плюят по България? Няма ли да ги изрита прокуратурата? Или и прокурора си смениха да ги пази?

132

ДиярийнатаПрасковост

преди 1 месец

Крадецът на Прастатиите!Удар в бингото. Главният герой се нарича Копи Пейсеров от Гниляне.Академичният съвет на Вършецкото уч-ще за бавно развиващи се в един глас скандира пред врата на 9 месечната бременност на КокоИташаците и накрая се оказва че пачки като праскови е крало кучето което е имало касичка и Николайчо така лаел че кученцето изаквалоизядените пачки,след което НикоЛАЙчо,мъ ного лае тоя Копър Пейсър,изпирал денгите и ги редял в Денкове. Мили деца са ясан ли шо на копъра му викатДенков

131

Анонимен

преди 1 месец

След Плюнко Плевнелиев, докараха и Плюнко Денков с повод и без повод да храчат по медиите.

130

Анонимен

преди 1 месец

Изборите ще доведат до повече от същото - Герб ще водят, после ПП после ДПС, после Копейкин. Няма да се договорят. Служебен кабинет пак. Нови избори. Радев ще дойде и ще спечели с неговата нова партия.

129

мета с русофили

преди 1 месец

Ненавиждам заблудени хора. Какво са ви причинили родителите ви, че искате да живеете в репресии и да ви натиска белокосо джудже врата? Русия е голяма отходна тръба, живях в Краснодар и Москва. Тотална скръб е, представете си татово на стероиди с мафия на макс и черен път и ХИВ.