56

:)

преди 1 месец

Новата финансова Пат ица да представи доказателствата за това, което твърди на и.ф. каскета, а не да хвърля кал по медиите. Ако няма такива, да си мълчи, защото тя е за прокурор.

55

Абе хора

преди 1 месец

Не ви ли дотегнаха вече тези истерии на ПП ?Тези измамници кога ще разберат че вече хората не им вярват на глупостите, вече не са моралните стожери на обществото и нетменната истина.Ако не бяха националните медии купени от тях, отдавна да са изтекли в канала.Спрете се вече измамници и се смирете малко защото мутрата вече на този фон наистина започва да изглежда като добра алтернатива.Съсипахте надеждите на хората, съсипахте и държавата !

54

Анонимен

преди 1 месец

Абе хора заради тия контрабанди и бандитизъм ще спрете финансирането на правните инициативи на Христо Иванов и други честни грантаджии!

53

Анонимен

преди 1 месец

Възможни са много сценарии. Ако процедурата по установяване на наличието не е спазена или ако има 1-2ма некадърни финансиста (което не изключвам въобще), сметките може и да са криви. Прогнозираните приходи може да са сметнати на принципа шано и да са далеч от действителните..

52

Зозо

преди 1 месец

Рашков да каже как се казва пудела??? Или не го познава и него? :))))))))))))))

51

Анонимен

преди 1 месец

Край! Вече за хората няма да има! Постна пица! Ще има само за страдашия от всякакви кризи и вируси бизнес! А тази, ако се страхува от опоскания бюджет - мотиката и на къра!

50

Анонимен

преди 1 месец

На 9 юни направете разумния избор - Възраждане!

49

Чакаме отговор

преди 1 месец

Абе защо елита на ПП ДБ е на снимки с контрабандисти?

48

стига бе

преди 1 месец

Асанчо не предава касата (резерва) в края на март или в края на април. Предава я сега и се казва какво има в нея към датата на предаването, а не в някакво бъдеще.

47

Атлант Европейски

преди 1 месец

Е, какво толкова е станало чак? Свили момчетата 2-3 милиарда, и то не евро, ами лева. Те и без туй левовете скоро няма да ни трябват, нали така? Пък и ако бяха дочакали Зоната, щяха да свият всичкия резерв, а сега само 1/3. Трябва някаква компенсация, все пак, не е ли така?

46

Пешо

преди 1 месец

Аууу, Тиквун и Шили полудяха. Искат ви губернията обратно. Ще им се мешат некви на пистата. Аре чау.

45

Бау

преди 1 месец

Наоколо всички общини от години са герберски, съжтветно и общински съвети! Две малки са на ДПС! Само една не е с кмет от Герб, но и той в определени моменти им е измекярувал, да не осъмне с обвинения! До преди Асен Василев, таз община никога не получи държавно подпомагане, докато другите получаваха милиони! Но, човека чевръст, усвои доста по проекти! Едва при Асен Василев общината получи държавно подпомагане, наравно с останалите!

44

Анонимен

преди 1 месец

Явно няма да се разберем.Трябва да разделим и София и държавата.Всеки да си краде на своята територия.

43

Анонимен

преди 1 месец

ако 12 години ония не бяха крали толкова, сега щяхме да се къпем в пари

42

Анонимен

преди 1 месец

До 123 Поръчка от Брюксел?Вождът се е обадил на немският ортак от енъпъ да му помоггне да се вдигне шум.Ясно като бял ден.

41

Анонимен

преди 1 месец

Спирам да чета герберски тАпотии.Много ви здраве.Все пак не сте създали Вселената,макар,че вожда ви има едно на ум.

40

Мумюн

преди 1 месец

Бат Асан пак гепи някой леф, еваллата. Ама мноо лакумо туй бат Асан, чак с гиза си гепи!

39

Асен Василев

преди 1 месец

Както обикновено казвам: Бедните да го....

38

123

преди 1 месец

Нещо за Настимир Ананиев няма ли да има. Претърсвания по поръчка на Брюксел. И те ли са политическа бухалка. Делото тоя път е белгииско. Те не се посвениха да арестуват зам шеф на ЕП, та на наш Настю ще му правят очи. Чао, чао ПП.

37

Анонимен

преди 1 месец

Софиянци да си платят дълга към фискалния резерв чрез специален общински данък "Топлофикация-София". Заради софиянци държавата затъва в дългове.