74

анонимен

преди 1 месец

Азиатците са друга цивилизация с манталитет несъвместим с нашия.

73

Анонимен

преди 1 месец

Не разбрааме ка ке сератт....бързо или бавно

72

Невероятни тъпаци

преди 1 месец

Нищо лично, но в този пропаднал сайт коментират най-деградиралите дърти лентяи и най-големите прocтaци в тази държава.

71

Анонимен

преди 1 месец

Айшат Кадирова, дъщеря на Кадиров, като дете става световна шампионка на състезание за познаване наизуст на Корана. Мениджър и дизайнер е на модна марка Firdаws, "Кадырова в Париже: что европейцы думают о чеченской моде"

70

Буги Бугев

преди 1 месец

Що не пишете за кадировчетата дето са били охрана на една РЕБ станция на херсонското левобережие които получиха просветление от свети Хаймарс.

69

Sata NATO

преди 1 месец

Кадиров ще свърши много зле. Най-много го отнасят не титулните нации, а съпътстващите ци гъни... Когато му дойде времето да го пращат при Аллах, украинците няма да си дават зор да го бързат.

68

в африка

преди 1 месец

одат боси ,а в китай ядът прилепи,в сащ всеки ден некой луд застрелва минимум 10 чиляка ,в европа корупция ,в испания е имало инквизиция ,в рим колизеума са давали живи хора на лъвовете а са кажете къде е най доброто място за живеене!!!

67

Анонимен

преди 1 месец

През последните години Русия доведе проекта за "френска Африка"(да се чете: колонии) до ръба на съществуването. Буркина Фасо, Чад, Мали, Нигер са само част от страните, за които френското военно и дипломатическо присъствие е обременително, а мястото им е заето от специалисти от Русия. Лишен от африкански запаси от уран (основата на френската енергетика е ядрената ), Париж окончателно губи възможността да заеме място сред великите сили.

66

Анонимен

преди 1 месец

Във връзка с увеличаването на броя на проектите в Африка, ЧВК "Вагнер" активно набира персонал за далечни дестинации! - работа във високо професионален екип; - достойно и справедливо финансово възнаграждение; - застраховка живот и здраве; - най-доброто оборудване и модерна технология; - възможност да видите света и да получите здравословен тен.Телефонни номера на кол центъра: +7(901)572-60-28 +7(901)572-59-79 +7(901)572-60-10 свободни позиции за преводачи с познания по френски или арабски: @perevodchiki_wagner. медицински работни места (само за мъже).

65

Анонимен

преди 1 месец

След Сенегал и Того би дузпата на Франция.

64

Анонимен

преди 1 месец

Новата Световна финансова криза ще започне от Франция. Франция е натрупала критичен размер на дълга си.

63

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Утре може да забрани вятъра да духа от запад между 9:00 и 15:00 на четни дни.

62

Анонимен

преди 1 месец

Ааааахахахаххаааа... В блатната империя дъно няма

61

Анонимен

преди 1 месец

Палестинците имат по 6-12 деца, а чеченците средно между 4 и 9. Рамзан Кадиров има 10 родни деца от съпругата си, другите са осиновени.

60

Анонимен

преди 1 месец

България си продава историята на който даде повече, на тоя средновековието, на оня новото време, само на аборигените в Австралия още не сме се продали

59

Филчо Русофилчев

преди 1 месец

Ето това е истински дъжавен ръководител, доверен човек другаря Путин ! !

58

Анонимен

преди 1 месец

Факти: 1. В Чечня постепенно се връща многоженството. 2. Булките там се купуват. Безплатни булки няма. Понякога Кадиров отпуска средства на най-фалиралите, за да се оженят. 3. От началото на тази година Рамзан започна да строи селище за палестински бежанци. Проблемът е, че палестинците се множат два пъти по-бързо от чеченците. Съществува опасност в недалечно бъдеще да достигнат броя на местните.

57

Анонимен

преди 1 месец

Рамзан Кадиров си има едно наум спрямо Русия. Затова заплаши със строги наказания всички родители в Чечня, чиито деца не говорят чеченски, а само руски. Държи на родния език.

56

Анонимен

преди 1 месец

Голяма работа САЩ се управлява от евреи, които най- често се не се включват първите 2 от 30-и-колкото-там-бяха-половете.

55

Анонимен

преди 1 месец

Русия върви към халифат преди ЕС.