35

Анонимен

преди 1 месец

Лесно е да бъдеш най-успешният кмет в условията на нацистки еднопартиен режим, установен след преврата от 19-ти май 1934 г.

34

Анонимен

преди 1 месец

Cera, npegaтeлитe и npogaжницитe ca нa noчит, ocoбeнo eничapитe... cъrлacyвaнo e c nocoлcтвoтo!

33

Вили Лилков

преди 1 месец

Истински ариец! :D

32

Няма давност

преди 1 месец

За престъпления срещу човечеството няма давност. Скоро и други фашисти ще го разберат на Втория Народен съд!!!

31

ЩОМ Е БИЛ КМЕТ

преди 1 месец

НЯМА НАЧИН ДА НЕ Е КРАЛ

30

Камила

преди 1 месец

Да се направи паметник на "безименото палестинско дете" тогава!

29

Анонимен

преди 1 месец

Редно е и на турците да дигнат паметници. Спасили са София от заселване на евреи.

28

Анонимен

преди 1 месец

Най успешния кмет на София е другаря Тодор Живков . Който не верва да види София кво село е била преди него . Емблема на София преди Живков е била КАРУЦАТА :))) Тва са факти които на евроатлантиците и техните задгранични господари не се харесват и сега с паметник искат да подменят фактите :))) ЕВРОКАРУЦАРИ .

27

ррррр

преди 1 месец

До АнонимеНА кой доведе чак от Бели Искър вода на София и направи Рилския водопровод?

26

алооо

преди 1 месец

другаре от Централния израелтянски духовен съвет, не знам за народен съд дали ще има, ама в момента има много излишна газ в Европа която може да се използва по предназначение.

25

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще има съд за видни ционисти като Енгелс и Маркс

24

Анонимен

преди 1 месец

Нищо над обикновен добре вършещ си работата градски управител не е направил, за да има паметник.Напъна е заради друго. Елита участвал в ЗЗД и мракобесните последици, не трябва да има паметници. Не трябва да допускаме изпиране на вината и малодушието.

23

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Иронията на времето е страшно нещо - видни " демУкрати" се възхищават на отрочето на ДС кадри, нов демо еднорог. Който цял живот е бил воден за .... ръката

22

Oт HПO-тo

преди 1 месец

Aм' тyй ga нe ви e aнrлo-aмepиkaнckи бoмбapgиpoвaч, тa naмeтниk ga мy ce npaви?

21

АнонимеН

преди 1 месец

НИКАКВИ ПАМЕТНИЦИ НА КМЕТОВЕ ВСЯКАКВИ!! МОЖЕ ДА СЕ ОБСЪДИ ВЪПРОСА ЗА ПАМЕТНИЦИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛИ ИЛИ ПРЕЗИДЕНТИ :D

20

баба мара

преди 1 месец

защо не пискахте когато съсипаха авиокомпания балкан и 4000 работници останахана улицата а сега ще ми рецитирате клишетата за народен съд и всякакви прос-то-тиинито един глас за пп сдс дпс на изборите

19

Анонимен

преди 1 месец

До Дедо,Най-красивото място във Виена е именно гробището им, където лежат редица гении, така че ние като нямаме няма да се хвалим по тази логика.

18

АнонимеН

преди 1 месец

СОФИЯ НЕ Е ГРОБИЩЕ!! ДА НАПРАВИШ ПАМЕТНИК ДА ЛЕВСКИ, БОТЕВ, ВАЗОВ , НЯКОЙ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ЦАРЕ И ХАНОВЕ УПРАВНИЦИ Е СИМВОЛ НА ГОРДОСТ!!! НО НА НЯКАКЪВ СИ КМЕТ ЩОТО БИЛ КМЕТ Е БЕЗОБРАЗИЕ! И КОЙ КАЗВА, ЧЕ ТОЗИ ТОЧНО Е НАЙ-УСПЕШНИЯ КМЕТ??????????? НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА Е ИЗГРАДЕН ПРЕЗ 1978-*** ГОДИНА ЩО КМЕТА ТОГАВА ДА НЕ Е НАЙ-УСПЕШНИЯ

17

Анонимен

преди 1 месец

Управляват ви НПО. Навремето го правеха по-дискретно сега вече е супер видимо. Те ви казват кое е добро и лошо, кое се прави и кое не. Те ви редят кабинети, правителства. Те имат лобита и при републиканци и при демократи. В щатите тотално се побъркаха. Въпроса е докога ще продължи това. Докога парите ще са единствения определящ фактор, щото вече има съпротива и то доста осезаема.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше тоя Иванов, сега столичанци щяха да се перат в Перлавската река, като индииците. Но Боко и слуга и каквото му кажат от САЩ и Израел това прави. Мъжкар бил, тотолно пуси е.