130

Кико

преди 2 месеца

Да не забравяме че те самите гласуваха как да се определя служебния кабинет. И накрая като разбраха че сами са се прецакали, другите им виновни!!!!! Аре и тези да се махат!!!!!!!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Това про100киро да вземе наистина да се взриви и да ни отърве от себе си. Ни възпитание, ни поведение, ни нещо има в главата си. Затова пък устата му работи за три такива. А какво бълва.....Сърдита детска градина, не станало това, за което тропка с краче.

128

Анонимен

преди 2 месеца

Последните 20 години българите бяха добре обработени. И прозападно мнозинство в България няма. Съотношението в парламента 60 на 180 ясно показва това.

127

Анонимен

преди 2 месеца

Когато Калин Стоянов беше назначен от Кирил Петков това не беше проблем. Когато Петков се опита да овладее МВР и министъра му се противопостави стана проблем??

126

карачанаков

преди 2 месеца

,,Изборът на Калин Стоянов е обида. Той е ярка политическа фигура свързана с ГЕРБ. Имаме доказан купен вот на местните избори. Избирането на този вътрешен министър е наглост г-н Главчев,,...Киро туй сега сериозно ли е или поредната ти лъжа ,как да ти вярваме като не спря да лъжеш.Бил си обиден ,той и Миро бе обиден заради онази там работа дето я свършихте с Лена ,ама не тръгна по медиите да се оплаква

125

до 124

преди 2 месеца

До АнонименМариците са технология от 18 век, замърсяваща и скъпа, много правилно решение е взел Петков!

124

Възмутен

преди 2 месеца

Що за неуважение, що за липса на възпитание от некадърните аматьори от ПП и ДБ при президента. Може ли така да постъпват със създателя си. Без него нямаше да ви има на политическата сцена.

123

До Тоя

преди 2 месеца

видяхме колко може Киро да направи под зоркия поглед на мафията и с одобрението на мафията

122

Анонимен

преди 2 месеца

Крайно време е Кирил Петков да бъде задържан от органите на реда и съден. Има достатъчно доказателства за антидържавната му дейност като се почне от вдигането на ветото над РСМ, отказът да работи по инфраструктурата на страната, спирането на ТЕЦ Марица Изток и много други.Арест и съд за Петков!

121

Хубавото е ,че

преди 2 месеца

Идва лято и протестите ще започнат.

120

Анонимен

преди 2 месеца

радеф пое ли отговорност за неизгодната сделка с боташ, сключена за 35г?...

119

Костя

преди 2 месеца

Кога чегъртахте конституцията не ривахте, гиди променливи мискини

118

Да видим

преди 2 месеца

Кой ще подкрепи този кабинет?ДПС със сигурност,но не стигат.Кой друг?Аз залагам на Възраждане.Поне да им лъсне истинската същност .

117

Тоя

преди 2 месеца

Киро видяхме те и ти колко можеш! Кво л....на забърка, и имаш очи да дрънкаш още! Я си оди у Канадата......***.

116

До Ежко

преди 2 месеца

само не забравяй кой учатваше в промените в конституцията, мазното кафе на магнитски и герп! промените няма как да са качествени и мафията да се съгласи, ПП направиха промени, които им позволиха от герп-дпс

115

Анонимен

преди 2 месеца

и ние сме възмутени, че мафията отново са на власт чрез служебен кабинет, не че предишните служебни бяха цвете, то като никой не носи отговорност....

114

Анонимен

преди 2 месеца

Единственото взривено нещо е халката на Кокорчо, за което Спецов е виновен.

113

фас

преди 2 месеца

значи когато имаше ала-бала, радев беше добър нали ?

112

...

преди 2 месеца

7-8 процентовите да не говорят за купен вот и ала-бала.

111

Анонимен

преди 2 месеца

"Народът про3Д, животът тежък, скучен. Живот без маска и без грим, озъбено, свирепо куче." ....населнието на тритория БГ!