78

Анонимен

преди 1 месец

Украинците са супер , без нужното въоръжение правят руснаците на мармалад , а ако им дадът каквото трябва ще ги прогонят зад Урал.

77

Аланкоолу

преди 1 месец

До Анонимен САЩ не са проспали нищо, защото онова не бяха военни самолети, а цивилни с пасажери в тях. Грешката на щатите беше в това, че когато съм пътувал можех да взема и сто ножа, ками, саби от Толедо и да си вляз в щатска територия безпроблемно. Виж, кацането на немския самальот баш на Красния плашчад си беше резил до коленете.

76

аз

преди 1 месец

просто съм удивен и приятно учуден от голямото и бързои развитие на украинската наука и техника. Роботизиран самолет! Това не всяка страна може да го направи.

75

Селскостопански трол

преди 1 месец

Тролчето 82, да внимава да не го удари някой роботизиран швепс по кратуната, или кокакола.

74

vale_karo

преди 1 месец

Аз се чудя защо Руснаците не намират перални в завзетите територии? Какво било. Украинците ги преправили на дронове прелитащи над 1000 километра.

73

Анонимен

преди 1 месец

Много добре е да слушаме всичко което са направили украинците. Кажете ако може какво яде Зеленски и колко често ходи да ***? Много се интересуваме от Украйна.

72

Анонимен

преди 1 месец

Този дрон като амазонския ей-ай - хохалът управлява до последните 10км, скача, а самолетът на автопилот се разбива в общежитието. Явно "дронът" не е бил готов на пълна саможертва.

71

Анонимен

преди 1 месец

Дееваа, а путинарко нъл ги беше демилитаризирал тия лоши, лоши укри?

70

IQ 3.14

преди 1 месец

До маалатъ даже общежитието не е поразено, в момента го теглят на буксир към пристанището.

69

Анонимен

преди 1 месец

До Василев 69. Какво искаше да изпелтечиш бе "Василев" ?

68

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 67. Сещам се за едни китайски балони над щатите...

67

Василев

преди 1 месец

Това е да имаш малко акъл и да ти бъде полезен в най-важния момент!А не да си впрягаш акъла само за да нападаш съседни страни, да водиш геноцид, да правиш режисирани атентати които да промива мозъците, да репресираш собствения си народ, и да ликвидираш собствените си политически опоненти!Украинците след още две години война могат да занулят руския черноморски флот!Агент Крис Ръскин!ЦРУ!!!

66

ДОНАЛД ТРЪМП

преди 1 месец

СТАНА ЛИ ПРЕЗИДЕНТ ОТНОВО ЩЕ ИМ СТАНЕ ЯСНО НА ДЪРЖАВИТЕ ОТ НАТО , ЧЕ УКРАЙНА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ И ПОВЕЧЕТО ЩЕ СЕ ОТДРЪПНАТ, А АКО НЕ СТАНЕ АЗ ЩЕ ГИ НАКАРАМ ДА СЕ ОТДРЪПНАТ! ПОБЕДАТА В УКРАЙНА ЗА ДРУГАРЯ ПУТИН Е ГАРАНТИРАНА ПРИ МОЕТО УПРАВЛЕНИЕ!

65

Анонимен

преди 1 месец

Маркус Руст с подобен самолет кацна на Червения площад за да се изпиккае зад мавзолеь на ВИЛенин. Както тогава, така и сега руската ПВО показва пълна немощ.

64

ДЖО БАЙДЪН

преди 1 месец

САМО ДА МЕ ПРЕИЗБЕРАТ ВИ ОБЕЩАВАМ ПО 500 000 ПУТИНИСТА УТРЕПАНИ НА ГОДИНА, А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ!А КОЛКО ДРОНА ЩЕ ИЗЯДЕ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПРЕЗ 2025-ТА НАПРАВО ЩЕ СТАНЕ НА РЕШЕТО! НО БОРБАТА ЗА ПОСТА ЩЕ Е ОСПОРВАНА! СЕНИЛЕН СТАРЕЦ СРЕЩУ ОТКАЧЕН ПСИХОПАТ

63

Анонимен

преди 1 месец

От цялата работа никой любител-пилот вече в Русия няма да лети с тоя вид самолет или самолети на тая компания по обясними причини. И продажбите приключиха.

62

Анонимен

преди 1 месец

Това със сигурност е последен модел краварски боен самолет . До няколко години ще е на въоръжение и в България !

61

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБР 59. Не ти се разбира какво бълнуваш. Собственик на Кока-кола ли си или акционер ?

60

маалатъ

преди 1 месец

VPN-че, хамаво, кжолкото и минусчетъ да цъкаш, файда - Йок. Празен лист си се родил, празен лист ще си останеш!!! -)))

59

Анонимен

преди 1 месец

Къде в картинката се вмества думата "селскостопански" ? Иначе снимката е правилна, но заглавието лъжовно. За двама членове на екипажа "заместени" от "роботизирани системи" са максимум 150 кила експлозиви. Да похарчиш 90 хиляди доларя + "роботизирането" едва ли е разумно. Освен това максималната далечина на самолета е 580 км откъде ги набарахте тия 1000 не е ясно. Може с допълнителни резервоари, но се намаля количеството експлозив и т.н. и т.н. с "роботизирания" "дрон".