50

Фют /Оригинал/

преди 1 месец

До 47. Много точно описа какво представлявате копейките. Хайде, продължавай да се забавляваш, аз имам по-добри занимания :)))))))

49

Убедителен

преди 1 месец

Уважаеми г-н Путин,Най-учтиво ви моля да се предадете и да капитулирате, да ни предадете всичките си природни ресурси, цялата си армия, флот и въоръжение и много ви моля да не забравите да ни предадете и 6000 ядрени ракети с които разполагате, защото сме много готини, либерални, демократични и многополови. Ако не го направите ще сме принудени да се изпокрием по дупките си и да ви напсуваме жестоко, но тихо, че да не би да ни чуете.

48

от НАТО с любов

преди 1 месец

НАТО само да пръддннее русия щще се продъни от дрисскаанее, Бай-Дън им го каза ако нападнат страна от нато или хвърлят атомна бомба в друга дръжава ще ги унищожим за 20 мин без да ползваме нито една ядрена ракета, имаме технологиите и възможностите за това, дори и сега през русия преминават невидими стелт бомбери със сврух звукови скорости и никой не ги засича има даже климове навсякъде пуснати...

47

не само

преди 1 месец

До руски нещастници да не забравяме че руснаците измислиа нацизма и фашизма по времето на сталин и предадоха на хитлер тази човекоубийствена и антиеврейска идеология койето усвой тези идеи от сталин и от русия, много е важно да се помни и това

46

Анонимен

преди 1 месец

Неее не и не, и укр и рефе, посочват че 90% от инжинеринговите и научните работници във военната руска индустрия са по млади от 39 години. Хора в силата си, имащи 15-16 години практически опит в тежката индустрия. Това всяка държава би си го желала. Само мирения договор ще сведе до миниму загубите на хора.

45

Анонимен

преди 1 месец

Момчета, той ВЕЧЕ победи на фронта! Руската армия е в Украйна, а не украинската в Русия. Това елементарно обстоятелство много ли ви затруднява за възприемане, или не си вярвате на очите?

44

руски нещастници

преди 1 месец

руснаците са изключителни нещастниййци и дебиййли, едно време царете им измислиха помещичеството и крепосничеството народа им е поробен и по безправен от робите в америка по време на робството там, след това болшевиките със сифилистичните си мозъци избиха царете и измислиа съветския социализъм пак безправни роби по-голяма глупост едва ли е измисляна, сега путлеррааа им измисли рускиййя мир заедно със сатаниската им църква секта военолюбива и човеконенавистна, тов са туморите на света

43

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще преговаря, в Киев.

42

Д-р Хаус

преди 1 месец

До е то е ясноПропуснал си дозата, отивай да си я вземеш.

41

Анонимен

преди 1 месец

Тъпоъгълните западняци са в ущърб на Украйна, незабавен мир сега при това положение е по-добре за Украйна, а и за успокоение на цяла Европа, отколкото Русия да превземе всичко или поне до Днепър.

40

Анонимен

преди 1 месец

На Йенс от сума ти време му е свършил мандата и никой не ще да го наследява ... защо ли? Йенс може при тези обстоятелства да си говори каквото си ще ... той преди 2 години говореше, че руснаците ще бъдат победени, изгонени, унищожени и т.н. Явно Йенс ги разбира нещата.

39

Анонимен

преди 1 месец

В конвенционална война с НАТО Русия няма да издържи и два дена.Кво се цепемонят с Бледия Молец.

38

е то е ясно

преди 1 месец

нали руската армия беше 2 в света какво стана украйнската 22 я попиля треят по 1000-1500 руснаци на ден едва успяха да окпуират малки територии с цената на близо 500000 убити и ранени, а дето се вика НАТО изобщо не се е включвало във войната какво ли би станало ако се включи, отговарям русия изчезва за 20 -30 мин време

37

Пешо войнолюбеца!!!

преди 1 месец

Идва,идва великата война,бре!Постепенно нещата ескалират и войната е тотално неизбежна!Първо в защита на Украйна се втурва Франция,след нея Канада,прибалтийските страни,след тях Великобритания,Полша и Чехия!Сащ се притичват на помощ в края на годината!НАТО влиза на терен най-късно през пролетта на 2025г.Светът ще експлоадира,океаните ще залеят сушата,никой няма да оцелее,бре!Но цената си заслужава напълно след като в края жив ррушняк/ррушнячка няма да остане!Гответе се за края с радост на сърце!

36

хахахаха

преди 1 месец

Вие цяла Европа, НАТО, САЩ всичките заедно се воювате срещу западнала Русия от години и той трябва да разбере че не може да победи ли, и вие цял свят не можете да победите Русия

35

Някакъв ФЮТ

преди 1 месец

Второто по големина "село" в Украйна се казва Харков. От вчера селото взе, че остана на тъмно и студено и за 24 часа над 40000 "селяни" се изнесоха на юруш. Поне чети украинските сайтове, ако руските не ти допадат

34

Анонимен

преди 1 месец

Йенс Столтенберг е обикновен чиновник. Той на фронта няма да ходи. Явно е и слаб.оумен, съдейки по приказките му.

33

Анонимен

преди 1 месец

Абе той Западът много убедителен, бре. Путин направо е сложил дебел памперс и е хукнал при Тамара Глоба да му лее куршум. Жалки нещастници.

32

Анонимен

преди 1 месец

По-добре да се заврат в някоя дупка и да не излизат от нея. Как и скакво ще убеждават Путин, като нямат нито нито армия, нито оръжие, нито толкова луди хора да воюват с Русия. Жалки импотентни политически лилипути.

31

Анонимен

преди 1 месец

Преработването на петрол е - 20%!Като стане - 50,може да го замислите!