20

Таня

преди 2 месеца

Ето истинските господари в Русия. Сега стана ли ви ясно защо е войната? За да могат тези господа да ви продават на каквато цена си искат. Все им е едно колко руснака ще хвърлят топа.

19

Излекуах се с ФАБ

преди 2 месеца

Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!

18

Произвеждат ФАБ

преди 2 месеца

Милиардерите произвеждат универсалното лекарство ФАБ. Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!

17

Анонимен

преди 2 месеца

Там у рашизма нищо се не променя от векове, стотина стават все по богати а стотина милиони крепостници завинаги бедни и безправни крепостници остават!

16

Руснаците шият

преди 2 месеца

Макарона щял да праща войски в Одеска област. Нашите предатели също май искат да пращаме. Ама как ще ги върнем тези войски? Няма чували! Затова Руски милиардери вече са почнали бизнес за чували. Ще ни продадат за добри пари. И на нас и на Франсетата и на всички останали мераклии.

15

учуден

преди 2 месеца

Каква е тази азиатска мазна мечка на снимката?

14

Pen

преди 2 месеца

Сега да не махнете санкциите ,че да обеднеят ? Още санкции слагайте за да стават още по-богати! :))))

13

Анонимен

преди 2 месеца

Затягайте коланите русофили! Този на снимката е гладен

12

Анонимен

преди 2 месеца

До 7, да измре руската ти армийка, ама и тебе да заровят! НЕКА! ЩЕ!

11

Лекарството е ФАБ

преди 2 месеца

Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!

10

Анонимен

преди 2 месеца

А колко са дали фира? Средно положение няма - или се държш за кремълския главорез и печелеш или случайно политаш през джама.

9

Сглобкаджия тръгвай

преди 2 месеца

Айде всички сглобкаджии под ръчички и да ходите в Украйна, да папнете Кинжал, ФАБ, Циркон и там каквото дадат от Москва. Нали сте много ербап и големи биткаджии и евроатланти. Времето дойде да застанете с делата си зад думите си.

8

Анонимен

преди 2 месеца

От блумбърг как преброиха толкова много пари ??? Колко стотин души са използвали за преброяването ??? Руснаците как са ги пуснали ??? Тва пари ли са или акции предствени от блумбърг като пари в брой ??? Аве тва си е научнофантастичен филм . Мъск да не се окаже длъжник а не милиардер ??? Много взеха да лъжат и от блумбърг .

7

Сто агнета за Вова

преди 2 месеца

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Евала на санкциите, като витамини са за руснаците. Иначе как е в ЕС инфлацията, бива ли?

5

Анонимен

преди 2 месеца

Сматайте колко излизат бомбите над киев и одеса всяка вечер не по малко от 100 милионо долара на вечер скъп лукс след от другия ад след измамата ковита

4

Луди полицаи

преди 2 месеца

Дали са на луди полицаи в Бобов дол по един Джип и се правят на мутри, тормозят хората в собствените им апартаменти!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Милиардерите богатеят, народа беднее!

2

аьаьаь

преди 2 месеца

браво!! това се казва бизнес . санкциите помагат доста.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Тиквата има 10 милиарда :)))