169

СТО ЯГНЕТА ЗА ВОВА

преди 1 месец

Сто Ягнита сме подготвили, отбрани родолюбци! И хиляда литра вино. И по Гергьовден плануваме мощен курбан. Ще пием за здравето на бай Вова и на Червената Армия! Дордето свят светува, да порят нациста! Амин!

168

Той

преди 1 месец

Който иска отива и се жертва, другите не искат и не се жертват, защото са осъзнати и знаят,че живота е един и може да се живее навсякъде, стига да си жив. Аз , като "страхливец" не бих си дал живота за родината, защото е против морала ми да се гърмя за този политик, дето не си е свършил работата, а и не ми пука за родина.

167

Юлиян

преди 1 месец

Чета коментарите на"евроатлантиците" и се успокоявам,а в известна степен се натъжавам.Момчета,дано не ви се наложи на живо,на гърба си да изпитате"прелестите" на войната.Личи си,че сте още деца и "хал-хабер"си нямате какво е войната,но не на екрана на компютъра,а "на живо".Дано не се наложи да го научите.

166

Анонимен

преди 1 месец

Русофили, Фнимавайте - пишете в американски сайтове руската си пропаганда. Като стане ВОЙНАТА, ще ви се търси сметка. Зукърбърг ще даде всичките ви данни на военните компании.

165

Свирен мач

преди 1 месец

Путинофилите диван-бойци ще спрат победата на гадното НАТО - ей сегичка. На протестите на Възраждане са 50 човека, но ЕЙ СЕГИЧКА ще се организират в бунт и ще "освободят" България от НАТО - БХАХАХАХХААХХАХАХАХ 1-0 за НАТО преди да се е почнало.

164

МЕГА СМЕХ!

преди 1 месец

РУCOФИЛИ умpeли... нали знаете че ще ЦИBPИТЕ за скапанитe си порусофилчени швейцарски референдуми до момента в който не влезем във война със CKAПАНАТА РУСИЯ, а след това вече ще е късно да си намерите прикритие, защото НАТО ще ви намери в тунелите под Бузлуджа, а Путин няма да дойде да ви спаси никога? Това ясно ли ви е?

163

Териториален

преди 1 месец

Айде и голите феминистки на фронта, тия мъже са уморени....

162

Анонимен

преди 1 месец

Предписание от НАТО: All Olena fermentation...Всичката Олена втасала..

161

Време е!

преди 1 месец

ПОДКРЕПЯМ НАТО ДА СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ВОЙНАТА В УКРАЙНА.

160

хахахахах

преди 1 месец

Кого ще отстрелваш мишкoк? Aз ти викам "дай си адреса", че да дойда и да ме отстреляш, ти пишеш коментарчета "време е да го отстреля някой" ахахахха дай адрес, идвам да ме отстреляш

159

Юлиян до 150

преди 1 месец

И аз имам предложение.Провеждаме поименен,задължителен референдум:Подкрепяте ли намесата на България във войната в Украйна на страната на НАТО?Задължителен отговор:"да" или "не".В зависимост от отговора,в случай на наша намеса във военните действия,логично на мобилизация да подлежат само отговорилите с "да"Ще видите какви "пацифисти" сте.99% минимум ще гласуват с твърдо "не"!...А нас,русофилите,"в Белене",както се изрази един "юнак" по-долу.

158

до 170

преди 1 месец

За 20 години членство в НАТО сме давали по една вноска на година 1 милиард долара, или общо 20 милиарда. Няма безплатен обяд.

157

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е да се отстреля укропитешкият тролясен , че само цапа коментарите тук.

156

ТРЪМП СИЛА

преди 1 месец

Само като си представя колко високи технологии имат американските военни, само се надявам България да си е платила всички вноски в НАТО навреме. Щото ако се замислим - тези пичове имаха свръхзвукови бомбардировачи 30 години преди скапаната Русия.

155

Долче и Версаче

преди 1 месец

отвориха ли кепенците в Украйна ,че вчера писаха,да врим на пазар там

154

ТРЪМП СИЛА!

преди 1 месец

Само като си представя САЩ какви разработки има (кучета роботи, терминатори, електроники) и започвам да го разбирам Тръмп защо иска всички от НАТО да си внасят вноските. То тези технологии не са безплатни в крайна сметка! Така че, няма лошо. Дано България да не дължи нищо на НАТО.

153

Геймър

преди 1 месец

Ако войната на НАТО срещу Русия е като Видеоигра, ще ги разцепим скапаните рашнярчeта.

152

Спокоен

преди 1 месец

"дълг на всички мъже да служат и защитават своята страна" ?! Няма такова нещо! Отиваш и защитаваш богатствата си, фабриките си, нивите си и т.н. Страната е имагинерно понятие. Никакъв дълг нямам аз към нея. Само *** ще си рискуват живота за да защитят благинките на олигарсите. Които впрочем се радват на кристално море и пясъци по плажовете на острови. Това се отнася в пълна сила и за нашата територия. Не ми дреме кой ще я превзема. Ще ми вземе панелката ли? Е, да си я взема.

151

Руска Гей Мафия

преди 1 месец

Гледахте ли клипчето дето две руски вуйничета си правят дyдyк в едно кашенце и едно украинско дронче им пусна бомба на главите ахахахахаха руски гейчeта сър

150

Анонимен

преди 1 месец

Къде тръгна на война с Русия муа па/утко смотана?! Всяк,'ъв т,'шак с руснаците може да мине, ама точно ВОЙНА?! Тия психари си правят сефтето с БТР-ка.