102

Ханк Ром

преди 1 месец

Боко изобщо няма да направи правителство а ще при стане на бай Ставри.

101

Българин

преди 1 месец

Драги пожарникарю, кой друг може да ти държи маркуча, освен аркадашите от ДПС? ПП-тата или ДБ-тата? Не! На тях не може да се разчита. Затова гледай и ти още веднъж постановката Език мой, враг мой. Голям залък хапни, голяма дума не казвай.

100

Анонимен

преди 1 месец

НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ ВЯРВА НА ТОЗИ ЧОВЕК НИКОГА.ДОСТАТЪЧНО НИ ЛЪГА.

99

до 99

преди 1 месец

Сараите на Доган са в Бояна, а не колибата в Росенец. Нещо не си разбрал.

98

Анонимен

преди 1 месец

Лицето на ДС-КГБ мафията агент Буда, Бойко Борисов, вече 23 години тормози България. То беше наложено от КГБ агент Румянцев, Бриго Аспарухов по времето на агент цар Симеон през 2001 г като гл.секретар на МВР с образование пазач и кафеджия на Живков и Симеон. Досега е бил кмет на София от 2005 до 2009 г, награден с орден на КГБ за заслуги от руския посланик Примаков и от 2009 г. досега вечен главнокомандуващ на българската държава. Най-големият му подарък за Путин беше руския поток за 3 млрд.лв

97

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 93 Абе нещо сте в заблуда... Христо Иванов, ДБ щеше да бута сараите, протестира на Росенец, а после яда в на коленцата на Пеевски. А дали не е поставял глава между коленцата му ? :)

96

Пепи

преди 1 месец

Ха ха ха. Това за електората ли е:)

95

Анонимен

преди 1 месец

Другарю, тези които фалирафлха банки в САЩ са по затворите. БГ е на светлинни години от САЩ хо законнст, ред и правосъдие.

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 87 Борисов не е казвал, че няма да прави правителство с ПП. Или не помниш или лъжеш. Даже им предложиха да направят правителство за да не се ходи само по избори. Но виж ПП щяха да изчегъртват модела Борисов, помниш ли? И кво? Изчегъртаха ли го?

93

Анонимен

преди 1 месец

Айде на бас че ГЕРБ+ДПС+ПП няма да имате 120 депутата.

92

МУРЗИЛКА

преди 1 месец

Две усмихнати шишлета,пълни с пачки и колички дърпат България колкото може повече да изостанем,за да могат да държат в подчинение хората.Да получават 1000-2000 лв.и да са доволни,че са живи.Друго двете мутрета не ги интересува.

91

Анонимен

преди 1 месец

Абе той Борисов като дойде се заканваше по всички медии как щял да бута Барбекюто в Сараите на Доган в Бояна, ама после ходеше там на инструктаж и спявка и да пие Мазно кафе с шефа.

90

ЗАЩО?

преди 1 месец

Защо след като ще имаш 150 депутати няма да правиш правителство?Нали заради мутрата отиваме на избори-да се изхарчат милиарди,за да стане на неговото.Ама защо мисирките не питат?Така направи избори и когато Цецка загуби на президентските избори преди години.Пак се похарчиха пари,за да МУ се угоди.Докога голяма част от гражданите ще търпят тази ояла се мутра да дърпа страната назад?Граждани,излезте масово и гласувайте това чудовище веднъж завинаги да си замине в Банкята.

89

Анонимен

преди 1 месец

Аз ще гласувам за този, който обещае да вкара Банкянския крадец и похотливец в затвора.

88

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 88 Банки фалираха най-много в САЩ и там ли са кумунисти.

87

Анонимен

преди 1 месец

Официално не, ама иначе си делкате делаверите с Доганя. В всички държавни органи ДПС имат квоти,назначени при ГЕРБ. Никой не ги пипа.

86

Анонимен

преди 1 месец

Долен крадец, наглец, лъжец и ***. Мутро - комунист, агент Буда. Да ти изсъхне семката и гориш в ада! Бъди проклет! Скоро да си на постна пица и ти и твойте семки. Така, както бяха 95% от хората докато ти и твойте бандити фалирахте банки, мъкнехте чували с пари от прословутите магистрали- коловози и и захранвахте Путин и руснаците. Лойко - разбойко от Банкя - Черната прокоба на България.

85

Анонимен

преди 1 месец

ББ така казваще и за ПП и за Глафчу че няма да е служебно а после се обърна обратно.

84

Анонимен

преди 1 месец

Тоя лъже, като дебел роооммм.

83

Анонимен

преди 1 месец

Ако имат 150 депутата и не искат да правят правителство, ами да не се явява на избори, щом е толкова нерешителен. Пожелавам му още по-малка да стане парламентарната му група!