234

Мда

преди 2 месеца

"България е на път да се измъкне от капана на "най-бедната държава в ЕС" - Мда .. и с тези политици продажни е на път да стане най-бедната страна в света. И това ако е възход?!?

233

Моля

преди 2 месеца

Слагайте отметка на статиите за ретарди от ППДБ, да си ги четат само те и да си им вярват.

232

ха-ха

преди 2 месеца

Ха-ха , България е на път да се измъкне от капана на "най-бедната държава в ЕС" ! Това със сигурност е заглавие от репертоара на Сатиричния ...

231

Факт

преди 2 месеца

Може да се измъкнем само ако масово гласуваме на изборите ,срещу мутрите и крадците.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Докато не влязат Албания и Северна Македония в ЕС няма как да се отлепим от етикета "най-бедна страна в ЕС"За Албания е много, много спорно защото въпроса не е дали ще ни изпреварят а кога!

229

Стефан

преди 2 месеца

Това е за република София статистика, република България само им разваля класацията

228

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 229, и? Кой да ти оправи заплатата?

227

Анонимен

преди 2 месеца

Докато не влязат Албания и Северна Македония в ЕС няма как да се отлепим от етикета "най-бедна страна в ЕС"

226

Господин за един ден

преди 2 месеца

Тамаааан да се отлепим от дъното и пак се залепваме!

225

Браво!

преди 2 месеца

В целия ЕС стандарта на живот пада, западно европейците обедняват, икономиката се срива, но България е във възход! Браво!

224

Анонимен

преди 2 месеца

не знам как покупателната способност на населението се е качила, в личен план заплатата ми е същата от пандемията, а цените постоянно растат...

223

Истината

преди 2 месеца

Нищо не се разбира от статията. Като си вдигнем БВП ще минем Гърция, Унгария, Чехия? Това няма да стане никога. Първо те имат повече население и второ имат добра инфраструктура. Словакия и Хърватия най-много имаме шанс да доближим защото са малка държава, но и там ни бият и то с голяма преднина в здравеопазване, пътна инфраструктура и борба с корупцията. Ние сме дупката на Европа и така ще и за напред. Гета като Столипиново няма нито в Европа, нито дори в Русия, Беларус и Украйна.

222

Анонимен

преди 2 месеца

ако бойко, дпс, итн, въZраждане не са в управлението на държавата, може и да се отлепим от дъното на бедността, в крайна сметка сме с отрицателен растеж през цялото управление на герб, би трябвало народа да вижда, че не се справят!

221

Анонимен

преди 2 месеца

На път, а дано, ама надали ... Чиста стъкмистика, наречена статистика ...Населените масово се изнася в чужбина, незаинтересованост от страна на властта да обуздае и намали битовата престъпност, празни села ...Нормално преживяване има в 4-5 града и разбира се в Сф, където съществуването има друго измерение -Сф град-държава в държавата, с правителство непознаващо останалата чат от територията, освен ако не става въпрос да печели от корупция.Статията обслужва управляващите.

220

Лъжи

преди 2 месеца

Тва е точно като тази евроатлантическата статистика която твърди, че Русия е по-слаба икономика от Белгия и Нидерландия. Нагледахме се на статистиките ви и цялата пропаганда. Видяхме и как ни вкарахте в Шенген. А вие вижте магистралите и сградите в Гърция и ги сравнете с нашите. Правят и метро в Солун. Ние умрелите кучета станахме 6млн. с 2млн. от тия с розовите венци а те са над 10млн. държава с армия и националисти. Ама дерзайте, пропагандата щом казва, че вървим нагоре това да ни в утехата.

219

Ежко

преди 2 месеца

Само ако приемат евентуално някои по-бедни, некадърни и корумпирани от нас!Македонците например....За албанците не съм сигурен.

218

НЯМА ДА СТАНЕ

преди 2 месеца

РУСИЯ НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИ ! ! !

217

Хахахахахахахахахаха

преди 2 месеца

До ....., вместо да мрънкаш и блещиш тъп0тии.. що не направиш една българска фирма и да промениш кривата на смукането на пари? Или нямаш капацитет? Ааааа сетих се! Такива като теб само блещят, а работа за 5 лв. не могат да свършат! Ей такива като теб са проблемът!

216

Анонимен

преди 2 месеца

Ах,как мразим да ни управляват умни и честни политици.Тъй ли ПП не разбраха,че в България мафията си има държава.Българите започнали да живеят по добре,а ние,нашите пари да влязат в джоба на българските граждани,а нашите чекмеджета празни.Пак ще ги похлъзнем по диненса ***.Няма такъв филм

215

555

преди 2 месеца

Дали , ама надали