75

Анонимен

преди 2 месеца

Тия приказки, че другите са "мафията" бяха много вървежни преди да се развихрите в сделките с газа и петрола. След като си направихте "ала-бала" с енергетиката на България, всяко споменаване на "мафията" насочва мислите точно към вас.

74

Българин

преди 2 месеца

Много е прав човека!Тя знае всичко и да се чуди човек как е фен на мафията и мафиьотите!

73

катя

преди 2 месеца

Кокорчо, ти като си много умен я ни кажи тези 50 милиарда външен дълг как ще го връщаме? Нали ти ни го направи? Не ни баламосвай с приказки за мафията, защото си за затвора за злоупотреба с власт и присвояване на пари в големи размери.

72

до 72

преди 2 месеца

Той не е в парламента, бе кютюк.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Путинските троолове са активирани от седмица навсякъде по медии и форуми. Внимавайте. По прнцип не стават за хора.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Вече знаем, а и чухме от записите, мафията е ПП,ДБ. Маджо, черепа, олигархията и ъндърграунда, с които е свързана ПП,ДБ.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Днес даваха как нямало компенсации за църкви, училища и детски градини на които им бе обещан ток на цени за битов потребител, но не се случи защото Кокорчо източил парите от енергийния фонд, източил каквото намерил да раздаде милиони на негови хора включително 10 бона за Васко Маслото!

68

анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се провери в щата Масачузетс, където е Харвард, колко психиатрични клиники има и колко етнически българи са избягали от там и се върнали в България да я подпалят от четири страни. Сещате се а кои става дума.

67

Без линийки, моля

преди 2 месеца

ПП ДБ, спрете с тези наркотици! Нищо не ви се разбира.

66

Анонимен

преди 2 месеца

Мафия? Ко? Не.

65

Йордан

преди 2 месеца

Интересно, хем Асен Василев каза, че Мария Габриел е лицето на мафията, хем сега не знаел нищо за това, ами Мария Габриел го била знаела какво той искал да каже.... Някой разбрахте ли нещо?

64

Анонимен

преди 2 месеца

Един път се изкатерихте във властта на гърба на Радев, след това - на Борисов. Но понеже не успяхте да постигнете баланс с експлоатирания носител, а пък не останаха гърбове, които могат да ви осигурят власт, отивате там, където ви е мястото.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Мортиша: Асене, говори ми на френски. Асен: Спецов ще ми се кара.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Имахте големия шанс да внедрите Швейцарски модел на управление наДържавата и да създадете икономика на иновациите но проиграхте шанса си,не веднъж а два пъти.И сега КОЙ ми се изходи в путурите.Както е казал мъдрият ни народ"Птиченцето каца само веднъж на рамото"На вашето,кацна два пъти,но Вие,не успяхте да го уловите,заслепени от лакумията на старата ДС(Б) и по вярвахте на Танас (ченгето)вечния борец за властИ всички вкупом излишни станахтеСега и да реветете и косите си да скубите,никой не вярва

61

Анонимен

преди 2 месеца

Мортиша е красива само за извратени жендери.

60

до 50

преди 2 месеца

Щом е съден не трябва повече никога да помириши МС.

59

У бре

преди 2 месеца

Преди да даваш оценки,трябваше хубаво да огледаш дебелия плондер в огледалото..

58

Извинявам се.....

преди 2 месеца

Не мога да разбера ЗАЩО на България и трябваше за министър на икономиката клептоман? Асен в клептоман. Ако не открадне нещо не може да заспи.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Асенчо, не се подвеждай от това, че някои хора твърдят, че си умен мошеник, защото за хората ти си просто едно алчно човече с голям и жаден Г.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Не мога да разбера на България и трябваше за министър на икономиката клептоман. Асен в клептоман. Ако не открадне нещо не може да заспи.