74

Майорс

преди 2 месеца

Асенчо вие работите по латиноамерикански след като спечелихте с машините на Мадуро , тефлите големи заеми , за 9 дни изхарчихте 9 млд ле , взехте от ФЕС 5,4 млд лв, отворихте дупка в нюджета на НОИ от 10 млд лв! И май трябва да ти се припомни записа че "трябва да овладеем службите и цялата власт е страната"! Това ли ви е управлението?

73

Дядо Соци

преди 2 месеца

С ВЕЦ на Дунав изби рибата.Да се консултира с Жан Виденов.С финансов хазард не се излиза но добро.

72

Резидент разединител

преди 2 месеца

Извинявай Асене, ама преди 3 години парите доста повече ни стигаха. И имахме излишък всяка година. Тази със шмекерство сме на 3% дефицит, но е доста по-голям. На приятеля ти Спецов подчинените се чудят за какво да се заядат и тероризират малкия и средния бизнес, защото нямате събираемост и само факта, че банките не дигнаха лихвените нива колкото БНБ спасява страната от тотален хаос и необслужени кредити. Преди 3 години с 900лв си купувах повече отколкото сега с 1300. Вие сте жалки неможачи.

71

Врачанин

преди 2 месеца

Данъците във Враца жилища и смет са със 80 % по високи. Предполагам че и в други градове е така.

70

Анонимен

преди 2 месеца

ВАСИЛЕВ я пусни онзи запис на РУДИ Гела там има ясни указания как превземате държавата от твоите уста и от Киро ЛЪЖЦИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ВАС

69

Българин

преди 2 месеца

Братя българи, да направим така на предстоящите избори, че тези аматьори от ПП и ДБ да не се докоснат до управлението на България. Стига експерименти, а за Кокорчо съд за нанесени щети за милиарди.

68

Анонимен

преди 2 месеца

И ДА ВАСИЛЕВ ИСКАМ РАЗВИТИЕ НА ДЪПЖАВАТА ИСКАМ СПОКОЙСТВИЕ ИСКАМ НИСКА ИНФЛАЦИЯ ИСКАМ ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИЦИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ ВИЕ ДЕТО ВИ НАСТАНИ БОЖКОВИТЕ В УПРОВЛЕНИЕТО ВЪН

67

Анонимен

преди 2 месеца

До 54 ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ 54 КАК МОЖЕ ДА ЗАБЛУЖДАВАТЕ РОЗБИРОМ ВАСИЛЕВ ДА ЛЪЖЕ ДОБРЕ НО ТАКИВА КАТО ВАС ДА МУ ВЯРВАТ НАПРАВО СЪМ В ПОТРЕС С МАДУРОВКИТЕ МАШИНИ ВЕРНО СМЕ ВЕНЕЦУЕЛСКА ДЪРЖАВА ПРИ ГЕРБ ИМАШЕ НИСКА ИНФЛАЦИЯ ПАРИТЕ ИМАХА СТОЙНОСТ ЕВРОПА ДАВАШЕ ПАРИ СПОКОЙСТВИЕ Е А ОТ 3 ГОД КАКВО Е 54

66

Анонимен

преди 2 месеца

Този човек дали е добре със здравето Разследване съд затвор

65

Анонимен

преди 2 месеца

До вчера ППДБ изпираха ГЕРБ

64

Анонимен

преди 2 месеца

този е измамвал съдружниците си от фирмите в които има участие,от Козяк ни го нататрузиха за финансов министър

63

?!?

преди 2 месеца

Четете добре тоя човек ви ги говори тия работи щот си вярва и защото иска вие да му вярвате. Четете сега добре и като дойде ред да гласувате тоя да го пращате при Алиса в страната на чудесата. От където дойде.

62

до 59

преди 2 месеца

Ами то истинския капитализъм май си е робовладелски строй, но индустриализиран.Или феодализъм, но с телефони и коли.Както ви е удобно.

61

Хахаха

преди 2 месеца

Крадец, мошеник и бъдещ затворник.Това е Кокорестият

60

Anonymous H

преди 2 месеца

A MODELA na -KIRCHO LAJECA,ASEN KRADECA I ALHIMIKA e MODELA na ITALIANSKATA MAFIA!!

59

Хаха ха

преди 2 месеца

С милярд ще му построят пирамида в мексико като на бог кукулкан

58

Хаха ха

преди 2 месеца

Асенко с милярд ще живее като принцеса в латинска америкаОбикновенно бягат в мексико

57

Анонимен

преди 2 месеца

Латинска Америка е примерът за истинския капитализъм. Фавелизация на населението, държане на населението без истинско образование. Държавното образование на бедните е да пеят песни и да танцуват. Истинското образование е в частните и платени училища, където бедните нямат достъп. Така държавата осигурява сигурни черноработници за бизнеса на децата от частните училища на богатите. И това се мечтите на нашите десни либертарианци, защото за тях това е правилното и това е правият капитализъм.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Успокой се, жено! След изборите пак ще сте в любовна прегръдка с "Латинска Америка"!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Албани,я Сърбия Македония с по големи пенсии и заплати ,ко става тия не са в ЕС ,а по големи доходи ,Ко стана с огромната минимална от 930 лв )))