178

Така е ..

преди 1 месец

До Анонимен 180 За това Украйна не бива да губи. Путин трябва да си получи заслуженото. Украинците да го напл-яскат така друг път да не напада с цел грабеж. Ху-ли-г-ан.

177

Анонимен

преди 1 месец

ПП са олигархичен проект създаден да унищожи Борисов/ГЕРБ, не да управлява. А ДБ са бутикова столична секта, отпадъците от някогашното СДС. Куцо и кьопаво иска да управлява.

176

Анонимен

преди 1 месец

Това ви остана Денкич, сами да си се хвалите както през светлото минало като бабите на опашката за банани преди 1-ви май. И всички наоколо да мълчат от възпитание. Това в харвард не го учат. Възпитанието де.

175

Анонимен

преди 1 месец

178 НАТО е отбранителен военен блок. Не напада, а само се отбранява и оказва отбранителна помощ на тези, които я имат по устава му и на тези, които я поискат. Ако това засяга сигурността на страните членки

174

Доньо Донев

преди 1 месец

Това са моите герои,ТРИМТА ГЛ У ПА ЦИ, аааа не,това са Динко, Лебеда и Со по ла от един друг култов филм Топлпо Което и да изберете няма да збъркате

173

Пенсионер

преди 1 месец

Ако щеш. Борисов ще ги изтегли след изборите.

172

Анонимен

преди 1 месец

В Афганистам се провалиха и какво - какво им стана. Просто се изтеглиха и толкова. И сега ще се изтеглят от Украйна и нищо няма да им стане. Става дума за САЩ. А ЕС нещата не стоят така - ЕС са бедни като мишки, нямат нищо, икономиката все повече затъва, социални и политически кризи, застаряващо население, зелени сделки, мигранти, ЛГТБ. След загубата в Украйна ЕС го чака мрачно бъдеще, ако изобщо оцелее.

171

георги

преди 1 месец

Toя вече никой не го пита, освен кой бяхте вие г-н Сапунджиев

170

Анонимен

преди 1 месец

НАТО нпяма нито една спечелена война. Факт. Обявяват войни, но даже в Афганистан се провалиха. Те ще ни защитават, айде.

169

Майорс

преди 1 месец

Нищо друго не може да се очаква от партията на подмяната и Дай България! Не стига че управляваха благодарение на ГЕРБ ами не идкат и да пуснат кокала! Нали по тяхно предложение се избираха кои могат да бъдат служебни премиери , тогава защо се оплакват!

168

Анонимен

преди 1 месец

Освобождаването на Авдеевка оказа голямо влияние на Донецк, сега укрофашистите могат да обстрелват Донецк само с далекобойни ракети ХИМАРС, а не както преди с обикновена артилерия от която спасение няма.

167

Далай Лама

преди 1 месец

Как да повярваш , че толкова елементарен и глупав човек е академик ??? Как ??? Татова е просто плазмодий , с очила !

166

Историческите корени

преди 1 месец

След загубата на НАТО в Украйна САЩ се изтеглят от източна Европа и България се връща към своите исторически корени, там където беше 500 години, там където и е мястото. Вие какво си мислите, че руски ботуш ще минава Дунава и ще влиза в България? За какво и е на Русия жалката мизерна държавичка България.

165

Хаха

преди 1 месец

Тримата от запаса....

164

Ужас

преди 1 месец

Той и хитлер пускал вагнер на концлагеристите за повдигане на духа

163

Е,бравос

преди 1 месец

Сега друг акъл му дойде! Този човек не умее да си държи на думата! То не бяха заявки,то не бяха оставки..Заявления ,тв изявления,а накрая нямало да изтегли зам.министрите?

162

Z

преди 1 месец

А на концерта по случай 20-годишнината от влизането ни в НАТО свириха Вагнер :))))))

161

Дебили

преди 1 месец

Проблемът не е в политиците, политиците може и да лъжат и да крадат, но може и да не лъжат и наистина да вярват в това което обещават. Проблемът е в бегедебилите, които не само вярват, но и искат без да полагат никакви усилия, да дойдат някакви прозападни политици и западът да развърже кесиите и да почне да споделя с българите богатствата които са грабили столетия наред от други страни през колониализма, и българите да живеят богато като колониалисти. Това как да се нарече - идиотщина ли, *** ли?

160

Вьзмутен

преди 1 месец

Денко пръв трябва даотговаря какво е подписвал за бежанците които ще ни напьлнят от утре

159

Анонимен

преди 1 месец

До Публикувайте !, путинисче в болницата ли е фабриката, където го произвеждат, та там е описанието на производството..... Гнусни руски подметки