41

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатаните са се подсигурили не ги мислете вижте собственият си окаян живот

40

Анонимен

преди 2 месеца

До баба мара пишеш невъобразими отвратителни думи постоянно незнам баба ли си дядо ли си но си пълна с омраза

39

Анонимен

преди 2 месеца

До баба мара ___- Види се, ша гласуваме за ГЕРБ *** баба маро!

38

Възмутен

преди 2 месеца

Няма как да обясниш на свинята в *** че да се валяш в собствените си фекали и да пиеш от там където си с-р-ал е гнусно и неприемливо.Та те промениха Конституцията в собствен интерес и сега партиите ще правят служебно правителство и ще произвеждат честни и свободни избори без политическо влияние. е как да стане това нито правителството ще е служебно нито изборите честни ако изобщо знаят значението на тази дума.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Ето как бойко взе всички министерства, регулатори и следващите избори...

36

Анонимен

преди 2 месеца

Този Главчев не изглежда стабилен, не *** гълъбите на Радев бяха по-добре

35

АМОН

преди 2 месеца

До ПП + БСП = РОДНИНИ Всички партии са роднини!! Обединява ги едно - СЛУЖАТ НЕ НА НАРОДА , А НА КОЛОНИЗАТОРИТЕ, които с решенията си управляват онова което наричаме държава! Те не са нищо друго освен КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ!! За съжаление КОЛОНИЗАТОРИТЕ окрадоха благодарение на същата тази продажна партийна олигархия ДЪРЖАВНИТЕ НИ МОНОПОЛИ!! Кога ще осъзнаем, че ни е нужно да се ОСВОБОДИМ не само от ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ , но и от тяхната бореща се за власт КОЛОНИАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ

34

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Главока Главчев премиер евалла на измишльотините наречени "поправка в Конституцията"! И най-вече на байряктаря от Росенец, човека който пи мазно турско кафе в скута на Пеевски именно заради тези *** поправки.

33

ППДБ на бунището

преди 2 месеца

По-скоро избори и да пратим шарлатаните от ПП ДБ където им е мястото - на политическото бунище! Нямам търпение да го видя.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Главчев, безглавчев, изглежда много по-нормален от академика.

31

НИМРОД

преди 2 месеца

До Тотал щета ВЪПРОСЪТ Е: Кое не е наред в тази държава?!! МОЖЕ ЛИ ДА СЕ НАРЕЧЕ ДЪРЖАВА КОЛОНИАЛЕН СУБЕКТ, КОЙТО ИЗЦЯЛО СЕ РЪКОВОДИ ОТ РЕШЕНИЯ НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ПЪК БИЛО ТО И ЕВРОПЕЙСКИ?!! Всички държавни монополи са преминали в ръцете на КОЛОНИЗАТОРИТЕ!! КАКВИ СМЕ НИЕ ЖИВЕЕЩИТЕ В ТАЗИ КОЛОНИЯ?! Стадо овце , което освен за стригане за друго нищо не е нужно на управляващата ни БЪЛГАРСКА КОЛОНИАЛНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ!! Колко време ни е нужно за да осъзнаем, че сме в КОЛОНИАЛНО РОБСТВО?!!

30

До 31

преди 2 месеца

Нелегитимен сте вие, драги! Както са нелегитимни, така си гласуваха близо 6000 лева общинските съветници в СОС, което е спойка - бетон! Вие като сте легитимен, колко трябва да работите за да получите тази сума!? То бива изпиране, но чак такъв блясък! Идеална реставрация на Тикватурата!

29

баба мара

преди 2 месеца

тои е човек на герб гадост след гадост от сутрин до вечер няма спокоиствиемислете на изборите какво правите

28

Бау

преди 2 месеца

Браво! Най отличен избор! Па, то има ли какво друго да избира, я! Детерминация - ето ти кандидат - избирай го, чрез свободен избор и консултация! Не отивайте да гласувате, бе, заблудени офце! Не виждате ли, че самата СИК се смее на тези, които отиват да гласуват! Как няма да се смее, след като ще си състави протокола и ще получи 300 лева от бюджета, плюс това, което и плаща мафията да направи правилен протокол, а то е още повече! Абе, вий не гледахте ли тук там видеонаблюдението есента!?

27

НИМРОД

преди 2 месеца

ВСИЧКИ ВКУПОМ СЪГРЕШИХА И НЕПОТРЕБНИ СТАНАХА!! На изборите ходят все по малко хора!! Избраните не са легитимни представители на народа!! Те са извадка от някаква обслужваща ЧУЖДИТЕ КОЛОНИЗАТОРИ прослойка, която в никакъв случай не може да се нарече ПАРТИЙНА!! ДЪРЖАВАТА Е ПРЕДРЕВОЛЮЦИОННА ОБСТАНОВКА В КОЯТО ПАРТИИТЕ НЕМИГАТ , А УПРАВЛЯВАНИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО СТАРОМУ!! На това КОЛОНИАЛНО РОБСТВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЛОЖЕН КРАЯТ

26

Ле ле,

преди 2 месеца

...само с примитивна помия и махленски обиди не става товарищи, иска се и малко акъл!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Главчев го изпратите в Гората или примерно в Джунгата няма да може да се ориентира. Именно Космите на Главата дават Информация на Мозъка как да се ориентира в пространството и освен Ум да има и Разум. Защо Индианците се ориентират в Джунглата - понеже имат дълги коси - антени с които приемат информация от природата? Как Америйка спечели войната във Виетнам? Именно Индианците в джунглата показваха как да се ориентира армията и къде точно се намира врагът.

24

Ха-ха

преди 2 месеца

Ами то в такъв случай, по-добре Денко да си стои!

23

Долу Гроб и Прасчо

преди 2 месеца

Гробарят на България.

22

Анонимен

преди 2 месеца

А министри откъде ? :)))