114

Анонимен

преди 1 месец

Денко си държи на думата, каза че му се пътува....и отпътува. хи хи хи

113

Хахаха

преди 1 месец

И една обикновена женица добрала се до висок и уютен пост побягна. Защо се назначават *** на високи постове?

112

Анонимен

преди 1 месец

Какво предстои, при положение, че вероятно Радев няма да предложи служебно, а дори и да предложи, вероятно няма да се удобри, а ако няма служебно не може да има избори :)Аз не мога да разбера следното, да всяка партия си има идеяли и съоветно политика, но не е ли идеята на всяка партия да тласка държавата в позитивна насока. Как тогава всяка патия е постоянно против решението на другата...Предвид ситуацията толкова ли е трудно да се вземат основните решения по важните върпоси....

111

ПП

преди 1 месец

ПП=пак паднахме

110

Анонимен

преди 1 месец

Пpeeвaxмe Пpoмeнaтa...

109

Анонимен

преди 1 месец

ЕС и ЦРУ плащат щедро на слугите си, но слугите не могат да се споразумеят помежду си. Нищо де, следващите слуги ще се появят, готови да погълнат пачки долари за слугинаж. Заменими сте.

108

Анонимен

преди 1 месец

Сега президента ще не ще,трябва да назначи за два месеца гербавите крадци,и като знаем какви са факири ще опоскат де що има,отделно от това ще фалшифицират изборите както само те си знаят.

107

Анонимен

преди 1 месец

До Слушайте Рдаев може да уволни служебния и тогава трябва нов служебен.

106

До Симпли Киро

преди 1 месец

Сигурно от Харвард са му забранили. Че той е всичко друго, ама не и реклама на Харвард.

105

1280

преди 1 месец

Сламен човек, срам ме е от него и от гласувалите за ППДБ

104

Анонимен

преди 1 месец

Онбусманката е уволнена за да стане служебна.

103

Слушайте

преди 1 месец

Кирил каза на Радев, че променили конституцията, за да няма нотариуси, джуджета и Елфи, хахаха, а Радев му вика не ми се влиза в гората на приказката, какво има общо конституцията с нотариуса и елфите, това е към правосъдната система, не за конституцията

102

Симпли Киро

преди 1 месец

Защо престана да казва какво са правили в Харвард. Преди във всяко интервю спамише тази простотия.

101

Анонимен

преди 1 месец

Айде копейки, вече може да дишате спокойно! Сега ще започнете да вземате заплати от поне 3000 лева и жените ще почнат да ви пускат...

100

Анонимен

преди 1 месец

Не зная дали ГЕРБ са виновни, че отиваме на избори, но за това, че ще вземете по-малко депутати имат голяма заслуга, заради което ББ заслужава ГОЛЯМА благодарност.

99

Анонимен

преди 1 месец

Хахах, тези неможачи още само на Путин не са се помолили...толкова жалка картинка са, че няма накъде. А Радев направо ги е разбил с коментара му за конституционните им промени, евала!!! Няма такива о.тр.еп.ки като ПП-ДБ, не мога да повярвам, че има такива *** като тях!!!!!

98

Public enemies

преди 1 месец

Ясно бе че това правителство на Денков и Габриел няма никаква.перспектива, бе сглобено само с идеята да се спре непрестанното харчене на пари за безмислени избори със служебен кабинет резултат а най-лошото е че българия отново навлиза в този цикъл.

97

Тенгри кан

преди 1 месец

До Анонимен 98А Росен Плевнелиев назначаваше само сини патлажани, които връщаха ГЕРБ отново и отново!

96

Еее.. може ли така!!

преди 1 месец

Ся, Никито дето иска да пътува-няма да може, Джуджето генерал дето иска власт няма да има такава, дебелия псевдо юрист от ДБ дето изнасили Конституцията ,ще потъне в забвение. хараКИРО НЕумното и Кокорчо меката китка да хващат първия самолет за Канада.Кощрамбата и послушна евро-секретарка Гаргамел , колкото и да и се искаще да е премиер - няма да бъде. Питам се КАК ЩЕ СМПЯ СЕГА НОЩЕС ???? УЖАС ???

95

Анонимен

преди 1 месец

Истината е само мобилизация на хората да гласуват и да се изхвърлят тия от парламента. Гласувайте! Дори за тези които имат най-малък шанс да влязат. Протестен вот е решението.