206

Да попитам:

преди 1 месец

Би било добре,вместо да проси кулеба да обясни какво се случи с пейтриотите,които укра вече беше получила от краварите! Къде са те сега и защо им трябват и още,и още?!

205

разсъждаващ

преди 1 месец

До анонимен 206,Не са отдавна вече 40млн. Реално в подконтролните на властите в Киев територии в момента са останали не повече от 20млн.д. Те обаче също не са малко, имайки в предвид за 10млн. Гърция колко пари отидоха, като беше кризата там!

204

Анонимен

преди 1 месец

До 82-ОМБРАми Супер, с моите пари финансират още смъртници в Бандеровска Украйна. Колкото повече пари ми вземат, толкова повече украинци ще умират. Аз *** ОК с това, а ти?

203

82-ОМБР

преди 1 месец

До 206 От теб не чакат! Направо си вземат от преките и косвени данаци,които искаш-не искаш плащаш!

202

82-ОМБР

преди 1 месец

Какъв путин,какъв спасител на света!? Та той неможе да защити собствения си народ!

201

Анонимен

преди 1 месец

Американците охладиха страстите няма да дават,тези корумпирани 40 милиона мързеливци ще живеят на гърба на европейците.От нас ще чакат пари ,оръжие и всичко

200

Анонимен

преди 1 месец

ПВО на Бандеровска Украйна Уби повече цивилни украинци от ВКС на РФ. И ще продължава да ги избива, докато Пан Президентът на Бандерия не нареди ЗСУ да разкарат ПВО-то от населените места. Не, че на някой му пука колко украинци ще загинат, това и от Космосът си личи. А "Пейтриът" е пълен ***. И е изключително Срамно Пан Президентът и сол.таш.аците Му да правят реклама на американска техника по време на война.

199

Bormann

преди 1 месец

За какво са ви пейтриътс? Видехме ги колко струват а земя не ви остана като разменна монета, какви оръжия? Какви 5 левас? М? :)))

198

Анонимен

преди 1 месец

И " космическо оръжие" да ви доставят Янките.Няма да ви помогне Колеба! Украинец с Румънско " име"!! Когато Русия реши,тогава Ще приключи тази " война"!!!-:) Вие все още,не сте осъзнали вината си.

197

Анонимен

преди 1 месец

фашистите са в москва, а не в Киев!

196

Анонимен

преди 1 месец

Укронацистите всъщност са укропросяци.

195

Анонимен

преди 1 месец

Да им дадат, но дали ВСУ имат време да усвоят тези оръжия, за да бъдат ефективни?

194

Ех,

преди 1 месец

Краварите са реалисти. Дават само когато имат някаква изгода. Украйна е бита карта и няма да получи нищо вече. Ситуацията не се развива според американският сценарий, затова харзулнаха европейците да обират негативите. Така че...

193

реалист

преди 1 месец

Тоя Кулеба е много рядко ла...йиненце. И нахално, нахално-просто. Ако бях на нашите политици, такъв шамар щях да му завъртя, че ще се върти, като пумпал. Когато ни гостува. Ама, нашите меки китчици, и те.

192

Анонимен

преди 1 месец

Я, чиба! Само знаете: ДАЙТЕ НИ, ДАЙТЕ НИ, ДАЙТЕ НИ! Ай, сиктир!

191

Абе

преди 1 месец

Всъщност Пейтриът не е много добра система и дава много пропуски.Затова евреите си направиха собствена.Естествено,никой няма да даде на Украйна най-доброто.

190

О

преди 1 месец

Руски мишки

189

Анонимен

преди 1 месец

Явно фашистите в Киев са в паника защото Путин удари с циркони командните центрове на СБУ ,много висши офицери са дали фира. Браво и поздравления за Путин!

188

Иво

преди 1 месец

Няма страшно приятелю! До сега ударириха 13-14 рафинерии( почти половината руски рафинерии ) с дробове, и още нищо не ме е ударило по главата

187

Дж

преди 1 месец

Иво, пази се някое парче от руска рафинерия да те не прасне по тъпатаселскаГлава