192

Тролче

преди 2 месеца

Русия ще се оправи скъпи платени тролчета ,но ние винаги ще духаме супата.

191

Българин

преди 2 месеца

До Анонимен 189 "Тогава поне имахме образование." По какво си личи, че сте имали образование? Защото аз от онова време виждам главно ченгета, мафиоти с основно и нискоквалифицирани и много много неквалифицирани нищоправци?

190

Витамин Z

преди 2 месеца

У нас един киро с невисок интелект унищожава цялата държава. А руснаците като вземат Одеса, Киев и Харков, ще има пак да виете на умряло

189

Ром'с

преди 2 месеца

Тоз какви ги "блещи" ,че руснаците имали право да носят оръжие ....но не и на общественни места.Имат право трамватическо оръжие да носят ,но не и огнестрелнлно.Както би Казала вашата баба "Да ги изям у експерт те.."Цялата ни държава е напълнена с таквиз "експерт" във всички сфери и структури ,за жалост.

188

Христо

преди 2 месеца

Отвсякъде не мирише ,ами вони на ЦРУ и Ми 6 .Намерили анонимно по телеграм *** срещу жълти стотинки да убиват хора .Целта е Русия да подпали няколко града в Укрия и да обърне общественното мнение на Европа и конфликта да ескалира.

187

Анонимен

преди 2 месеца

Не я разбрах кагебейската шашма. Първо показаха някакви таджики. После се оказа, че тез таджики не били онез таджики, а снимките им от социалните мрежи, докато те са са си били вкъщи. Сега показаха други таджики, вероятно гримирани руски роми, които ще се приберат по живо, по здраво след патардията с пачки (рус. бабки) в джоба. Пито-платено.

186

Анонимен

преди 2 месеца

"Американското разузнава съобщи, че е предупредило Русия за евентуален готвен атентат." Не само че е лъжа, но и неграмотно написано. Типично за "българската" т.нар. журналистика. Някой незавършил 3ти клас списвач си е счупил краката да бърза да го надращи. Искам българския народ да се осъзнае че толкова низко не сме падали дори когато бяхме под комунистическо робство. Тогава поне имахме образование. С това сегашното подобие на управление от престъпници в костюми ударихме дъното.

185

Анонимен

преди 2 месеца

Те и липсващи хромозоми да имаха пак щяха да успеят, в Русия са с отрицателен интелект, а дори и бяха предупредени. Стероиден Дисни Ленд са.

184

Анонимен

преди 2 месеца

В основата на атентата са британските тайни служби, които действат по инструкции на краваристан.

183

Анонимен

преди 2 месеца

Щом шефа на ФСБ не е уволнен значи той си е свършил работата.

182

То същото като

преди 2 месеца

трима крадци с невисок интелект, предизвикват шок в България.

181

Анонимен

преди 2 месеца

Путин спечели изборите,Украйна губи войната.Какво да направим.Малко терористични актове .Това е новата форма на война с Русия.Не е замесена само Украйна.Това е отдавна планирано и подготвяно.

180

Анонимен

преди 2 месеца

По-учтиво е да се каже на бойко, че е с невисок интелект, а не че е ***

179

аз

преди 2 месеца

Ако някой вярва, че тези набедени мушмороци, пребити от бой са истинските атентатори е пълен ол,иго,френ.

178

Българин

преди 2 месеца

Малко ли сме виждали такива случаи в САЩ. Жертвите там са много повече като цяло.

177

1232

преди 2 месеца

До нали. Сергей Антонов беше агент на ДС. Заедно с Желю Василев и Тодор Айвазов. Обаче последните се измъкнаха. В апартамента на Антонов те са се срещали с Агджа.

176

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

Тук се появи някой, който използва същия ник. Няма лошо, но нека не става навик, защото не се разбира кой пише. Впрочем, освен твърденията на руските власти, някой давал ли е доказателства къде били уж "заловени" "терористите"? Приказките на руските власти пукната копейка не струват, та затова питам дали са предсотавени някакви твърди доказателства?

175

Анонимен

преди 2 месеца

Когато цъфнат теменугите.... Путин вади от ръкава терористичен акт!

174

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

Вече всички сте разбрали. Атентатът е организиран от агенти на КГБ. По заповед на Путин. Заловените са набедени за извършители.

173

КГБ инсценировка

преди 2 месеца

Всъщност на тези мъже са им преведени рубли. Но не да гърмят по руснаците, а да поемат вината. За да се признаят за извършители, въпреки че нямат нищо общо с атентата. Хванали са ги някъде на улицата и са им обещали много рубли, ако поемат отговорността. И кажат официално, че уж те са стреляли.