569

Ааа, не може така

преди 1 месец

трябва да ги настанят в петзвездни хотели и да ги обгрижват денонощо.

568

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че даже руснаците са ги опекли на шиш и са ги изяли. Дегиди кирливи *** с глупавите си поръчкови материали.Не разбирате ли, че колкото повече виете срещу Русия, толкова повече българи стават русофили. Българинът е опак човек и когато гнусните медии ни набиват разни евро - атлантически простотии и пропаганда, ние ще мислим и правим обратното! Доказателство са коментарите под мен.Продължавайте!

567

Анонимен

преди 1 месец

тия благородни терористи са си сготвили руска дроб-сърма.същото го прави и джуджето в украйна.русия е все по слаба.чакаме бунтове и революция.свобода за татарите,ингушите,дагестанците.

566

Анонимен

преди 1 месец

През Рамазан да извършиш това и да си мюсюлманин? Нюлан и украинските служби хептен ни взеха за мезе. Нюлан обеща на Путин асиметрична война. Явно това има предвид.

565

Специалист

преди 1 месец

Осъждам мъчението откъдето и да идва! Американци, украинци, марсианци ... Всички които измъчват са под, човеци!

564

НЯКОЙ

преди 1 месец

Колкото и да ги мъчат тези все ще е малко.

563

Анонимен

преди 1 месец

Тия четиримата мюсюлмански изверга оттук насетне ще се молят по-бързо да умрат щото братушките са завършени майстори в мъченията. А особено срещу такива индивиди даже и аз не ми се мисли какви ще са.

562

Анонимен

преди 1 месец

И в Гуантанамо е имало мъчения, но не показваха нищо по телевизиите, защото знаеха, че ще предизвика отвращение. Помним и скандала със затвора Абу Гариб в Ирак. За мъченията там осъдиха на затвор по 8 -10 г. една дузина американски военни. Но Путин си е по показните неща. Очаквам подобно на Иван Грозни да започне екзекуции на Червения площад. Питате ли се защо се нарича така този площад?

561

Аматьор

преди 1 месец

До СпециалистВикаш само руските"***"правят такива неща.Клиповете с осакатяването на вързани руски военнопленници от какви същества са правени?На осемнадесет годишно момче от Сибир да му срежеш сухожилията,да го караш на плува и след това да го разстреляш като куче?С такова геройство се хвалеше американски наемник в Украйна. Обградени руснаци се предават, вместо да ги пленят, украински БТР разрушава къщата с тях вътре и американските наемници ги доубиват затиснати под развалините!Та *** били!

560

Анонимен

преди 1 месец

И какво му е мъчението срещу тоя??? Играли са му един юмрук в лицето и толкова. Голямо измъчване няма що. А заслужават първоначално да бъда обезобразени от бой и да не могат се познаят като се видят в огледалото тия.

559

Специалист

преди 1 месец

До 583: "Да му пуснат по едно калайче" е просто израз колега. Явно не блестиш с интелект, но ще ти дам пример белким се поучиш. "Ритна бакъра" е друг израз "Изплиска легена" е трети израз, капиш? Няма нужда де е достоверен!

558

Анонимен

преди 1 месец

Да плачем за *** ли? Сега и за права на човека ще заговорите. Цели филми има за Гуантанамо, където лежат хора без причина, но там може. Двоен стандарт и лицемерие.

557

Куку

преди 1 месец

Дагестанци,ингуши,чечени,узбеки,таджики,татари,азери,казахи точат ножовете за рускии мир!Нямат идея какво ги чака рашките !

556

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 577 Кат си толко светнат за азиатските нрави, що не мъ светнаш защо американците подгониха Асандж? Нещо за англосанксонските нрави? В Ирак и Афганистан. Да си чул за Гуантанамо? За тайните незаконни затвори в Румъния и на други места в Източна Европа? Да не говорим колко са вече АМЕРИКАНСКИ филми третиращи зверствата на американците в затворите в Ирак и методите им при разпити.

555

e

преди 1 месец

До 577Защо не отидеш да им занесеш черен хайвер и френско шампанско?

554

ХИЧО

преди 1 месец

Няма голяма разлика между руснака и джихадиста и тази статия го доказва....И двамата са озверели садисти....Варвари

553

Анонимен

преди 1 месец

Този дето е писал че трябва да им пуснат едно калайче явно е пасивен гей и не знае че куршумът е там мед,а вътре е олово за тежест и инертност.

552

Анонимен

преди 1 месец

Не знаех че има мои сънародници гнусни личинки на мухи ,които да защитават тези терористи.Дори да ги варят в горещо олио пак ще им е малко.

551

Анонимен

преди 1 месец

575- ВОЙНАТА В АФГАНИСТАН КАЗВАШ- ЗАПОЧВАТ Я СССР- 1979Г/1989Г- РУСНАЦИТЕ НАВЛИЗАТ ЗА ДА УСТАНОВЯТ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ- 14 500 РУСНАЦИ ЗАГИВАТ И 3 500 000 АФГАНИСТАНЦИ В ТОВА ЧИСЛО И ЦИВИЛНИ- САЩ В АФГАНИСТАН- 2001Г/2021Г- ЗАГИВАТ 3155 СЪЮЗНИЧЕСКИ ВОЙНИЦИ И 38 000 АФГАНИСТАЦИ, А ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ КАК АФГАНИТЕ ВИСЯХА ПО КРИЛАТА НА САМОЛЕТИТЕ- ЗАЩО ЛИ- СРАВНИ ЖЕРТВИТЕ ПРИ ЕДНАТА И ДР ВОЙНА

550

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 577 ти какво искаш бе ДУ БИ ТЪК ,те избиха над 100 човека , сега за тях БАКЛАВА ли, не щас тли вец долен .....