42

Анонимен

преди 2 месеца

Явно в ППДБ всеки си играе на своя писта. Колкото лидери, толкова различни мнения. Как да преговаряш с такива?

41

Анонимен

преди 2 месеца

Уффф, този цирк вече е противен. Трябва ми една магическа пръчка с която да разкарам всички и да дойдат достойни хора, не шарлатани. Накрая пак ще ни внесат от вън управляващи, както навремето царя.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Те не се държат като политици, а и не са. От жълтите павета в НС не означава, че си политик. Действат като некоректни бизнесмени, кой кого ще излъже, изиграе и прецака.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Денков дали е подписал и той декларация, че неиска да участва в кабинет на Габриел?

38

Ганди

преди 2 месеца

Гледах го как ходи по коридорите, абсолютно сам , ,като куче и не знам защо си мисли че е голямата работа, а голата истина е, че в Брюксел въобще не го взимат на сериозно тоя човечец, чак ми дожалява

37

Анонимен

преди 2 месеца

Или нови избори, или нова сглобка и самоунищожение на двете партии.:))

36

Анонимен

преди 2 месеца

Това за паметта явно е казано като сравнение или хипербола. Разбира се, че нямат проблем с паметта. Просто така им изнася. Те са международни измамници и лъжци. Нали знаете, че който лъже трябва много да помни. Според мен имат проблем с илюзиите. Вероятно си фантазират, че народа е стадо овце, а те са пастири. Опитват се да прекарат стадото през реката по течението, но са невежи в политиката на водачи. Огелпиха се параноя. Това не е лоша памет,а параноя.

35

Анонимен

преди 2 месеца

11 от 19 министри подписаха деклараци, че нежелаят да участват в кабинет с министър-прецедател Мария Габриел. Това самия Денков го каза преди 6 дена! Сега рязко са си променили мнението? И после Академика да ми разправя, че министрите действали напълно самостоятелно и никой не им дърпа конците....

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 37 - Съгласен, ама за мазен не, като изсъхнала стафида е! :)

33

Анонимен

преди 2 месеца

Имат проблем с пиенето. Кашони с алкохол всяка вечер и след това Киро чупи шишета в масата. Това е проблем не на паметта, а на алкохола. Ако шарлатаните нямат проблем с алкохола, алкохола има голям проблем с тях. Те дори не могат да влязат в анонимните алкохолици понеже всеки вече ги видя кои са и колко струват. Алкохолът решава вместо тях.

32

Ангелина

преди 2 месеца

При такъв "ПР" на ГЕРБ ,който е от тези ,на които умствения капацитет си му личи и външно и много си "прилича" с "дамите" по поведение ,около вожда им.Същият ,да се опита да сътвори сам едно изречение,без да плагиатстват разни неща от престъпната им дейност спрямо различни неудобни за тях лица и да използват изваденото от контекста за техните пропагандни цели и срещу техните опоненти ,но всъщност се отнася за самите тях.Те са перфектни в това да преписват своите действия на други и низости също

31

Бай Шиле

преди 2 месеца

Тия с министрите нали групово продадоха оставка, къде пак се слагат?

30

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Граматика е на ниво коментари. Не е академична.

29

Мда

преди 2 месеца

Сигурно е , че поне аз повече няма да дан глас за герб , след прегръдката с шарлатаните

28

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 28 - И другите правописни и пунктуационни грешки оправи, че са баяТ!

27

Анонимен

преди 2 месеца

Нямат проблем с паметта, а имат възможност проблем с когнитивните процеси.ПеПе вождовете на сектата са поразени от Ефект на Дънинг - Крюгер - илюзия за превъзходство. Жертвите на тази когнитивна заблуда страдат от липса на компетентност, но вярват, че са по- компетентни от другите хора.Учените установяват, че некомпетентния не осъзнава колко е некомпетентен. Той често взема погрешни решения и вярва, че те са правилни. Илюзията за превъзходство не се лекува. Те са в собствен капан на незнанието.

26

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 28 - То, добре се възмущаваш, ама провери как се пише съжЕ/Алявам в речника!

25

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам кое е по страшно, политческата обстановка или състоянието и граматиакта на коментарите. Вярвам, че едното обяснява другото. Съжелявам, но сами си направете изводите.

24

Анонимен

преди 2 месеца

До Хаха ха Тепърва идват доста пари за новата АЕЦ )-

23

Анонимен

преди 2 месеца

Давайте избори...пенсионерите, малцинствата и бизнеса да избират Герб и да приключваме. Стига само пари за глупости. Тя статискиката доказва достатъчно за положението в БГ...след едно поколение като тези пропитите спрат да гласуват може и да има някаква смислена промяна....ПП...Герб... То остава да изберем ДПС и аз изчезвам от държавата. С цялото ми извинение, но поне Герб за 12 години. малко непрофесионал и недостойно сложиха Габриел да си мият ръцете...