846

Анонимен

преди 2 месеца

По-жалък мишок от Денков в българската политика едва ли е имало. Прегърбен и сервилен *** готов на всичко за власт и аванта.

845

До БГ в ЕС и НАТО

преди 2 месеца

Не се заблуждавай човек, няма про-руски или про-западни партии у нас. Всичките са безгръбначни и ще бъдат такива, каквито им е изгодно да бъдат към дадения момент. Утре ако е изгодно ще сложат *** и ще благославят аллаха, а в другиден ще са технократи, първи партньори на братски Китай. Няма принципни хора там, само сметкаджии, които имат огромно его, и освен за себе си за други не могат да мислят.

844

Парадокс Бг

преди 2 месеца

Най-тихите и спокойни хора са най-силни!!! Като Николай Денков! Истериците и кресливите са страхливци, като Борисов! Николай Денков е най-разумният и стойностен политик! Борисов е емоционално и интелектуално незрял човек. Еволюцията не е стигнала до него. А Габриел е използвана от него за личните му цели, жалко за нея!

843

Дони

преди 2 месеца

Денков, поздравявам те с песента ми "Играта свърши". Муахахахаа..

842

Иван

преди 2 месеца

Иска да пътува и се моли хахахахахахахах

841

Анонимен

преди 2 месеца

Въпрос към десните избиратели? По-добър ли е бизнес климата след тези 9 месеца? Има ли достъпен капитал за нови предприятия? Административната тежест намали ли се? Имаме ли електронно правителство? Как оценявате предсказуемостта? Инвестициите пораснаха ли? Как е инфлацията? Цената на издръжката по-добре ли е? Достъпът до здравеопазване? Образованието? Битовата престъпност? Имаме ли нужда още 9 месеца от същото?

840

Анонимен

преди 2 месеца

E тоя льо-льо не мога да го разбера. Хем настоява министрите да не се сменят, хем половината от тях (и той включително) заявиха, че няма да участват в правителството на Габриелката. Нещо шизофренно има в цялата тази работа. Ама ПП, какво друго да очакваш?

839

До ЕС

преди 2 месеца

Какви 250 000 бе,хахахахаха...За шарлатаните гласува само татко Петко и непрокопсания му син,кокора,лорер и лорерка,мустакатата,рогоносеца и пеперудката маслимир аналиев...Е,за последния не е сигурно,защото е толкова ***,че може и да не уцели правишната бюлетина.Та това са поименно "избирателитье" на ПарапетПартия.

838

Анонимен

преди 2 месеца

Да видим, какво се случи през последните 9 месеца. Разбраха се да променят конституцията така, че да си решават тия от мнозинството, кой да е служебен премиер.(По добре да бяха гласували да си продължава правителството в оставка, *** може да изкара много така а с тая промяна ще могат да си менкат премиера на всяко следващо НС). Сложиха си техни хора навсякъде и ограбиха резерва. Та, за какви реформи гороим - просто овладяха държавата - на някой десен избирател намали ли му се тежестта?

837

Зозо

преди 2 месеца

Плyжekът Денков отново ще бъде бит на улицата от случайни граждани. Явно му е било малко предишния път.

836

Анонимен

преди 2 месеца

До деснякДБ са лява полулистка патия, ако не е така защо вдигайте пенсии, направихте безплатни детски градини и университети.От чий джоб са тези пари, а?

835

Анонимен

преди 2 месеца

Вие сте на ход!

834

Заедно с Русия

преди 2 месеца

До Бълтария в ЕС И НАТОЕстествено, че трябва да се сближим с Русия, доколко в душите си никога не сме се разделяли с нея. Ние сме една нация и говорим един ези, една вярва имаме с русите.Какво ни е общото с Европа, замисли се. Не говорим един език с европейците, нямаме обща вяра и история. Пътят ни е на Изток към Москва, а не към Брюксел.

833

десняк

преди 2 месеца

ПП-то стои на повърхността единствено от десните гласове, които им налива коалиционният партньор ДБ. Добри-лоши ДБ е събирателен образ на десния човек в България, не за друго. Просто друга дясна партия няма. ПП са абсолютни популисти, лява партия с крайноляв отенък. Тия са отекли в канала, ако Христо Иванов даде заден. Електоратът на ДБ е около 150-200 хиляди в цялата страта. Тия ще са под чертата ако са сами. 50-60 хиляди гласа. Затова реве Мишлето Денков!

832

Анонимен

преди 2 месеца

АКо прибавим и най-тъпата възможна промяна в Конституцията, тези счупиха *** в тези 9 месеца. Сега като стане служебен премиер Росен Желязков? Ако изобщо влезете в следващият парламент ще ви питам? Да не говорим, че другият парламен 1 година няма да си избере председател, че ако няма правителство пак той ще е премиер.

831

До 855

преди 2 месеца

Какъв елит на нацията избира ПП дб? Не го пиши никога повече! ПП дб се избират от посредствени хора, с недостатъчно пари, надявайки се на на някой лев от тази или онази програма. А най вече от се избират от ала бала с машините. В София ПП дб имат макс 100 000 от тоя, които съм изброил по горе.

830

Анонимен

преди 2 месеца

До имал той- Бъркаш! Тези от центъра на София няма да гласуват за ПП, те гласуват за ДБ - тези нямат нищо - ако се развали коалицията ще имат по 4% със сигурност

829

имал той

преди 2 месеца

Имали те 250000 в София. Просто посолството натиснаха Бойче да "подари" изборите на Терзиев. И Бойче се съобрази. Само, че и на него вече му писна от подаръци. Ако посланика не го намачка, мисля че избори ще има. ППДБ в София имат около 90-100 хиляди гласа, които няма да им стигнат до никъде, при все че в провинцията са гола-вода. Има райони, които Киро и Кокора не могат да ги намерят на картата даже. Електоратът им е в центъра на София. На следващи избори са макс 200 хиляди в цялата страна!

828

Анонимен

преди 2 месеца

До Бълтария в ЕС И НАТО- Да, хората искат България в НАТО и ЕС, но не и тези безполезни ***. ДБ имат гласове, за тези в момента не би гласувал никой. ДБ да развалят коалицията и да се явят сами на избори, иначе ще отекат заедно с тези в канала. Всеки, който разбира от финанси знае, че тези направо ни убиха, убиха и тези, които гласуваха за тях. Догодина няма да има вече плосък данък, няма диференцирано ДДС и покачените данъци отиват за война. Това е.

827

До БГ в ЕС и НАТО

преди 2 месеца

Ама тези 250 хиляди гласа с машинките ли са или без? Че без помощта от Сиела Кирчо и Кокорчо няма да докарат гласове колкото лудото Яне Янев дори.