24

Анонимен

преди 1 месец

Понеже доста хора с ниво на интелигентност над средното, разбраха че това с температурите е поредната измама на епилираните с цомбu u паламapku , извратеняците от скоро използват някаква друга щуротия, като обявяват температури над шестдесет градуса,при реални тридесет и два-три. Защото така се било усещало заради влажността и безветрието. Предимно от бунаци с пуловер с поло яка.

23

Хейт

преди 1 месец

В Испания и Гърция може би. Не и в България.

22

z-rock

преди 1 месец

До Пълен главок: На Марс - не знам! Но в главата ти определено бръмчат!!

21

Анонимен

преди 1 месец

"Лятото ще е екстремно: Продължителни периоди с над 40 ще са новото нормално"-------------Ясно, значи максималните температури ще са 32-33 градуса.

20

Анонимен

преди 1 месец

Това е голям проблем за всеки юрогейтак. Ще трябва да се епилира два пъти по-често.

19

маалатъ

преди 1 месец

Абе следете сайта на Space watch, наблюдавайте за поведението на Слънцето, особено за Гама лъчите, таково нещо, в такова количество не е Отчитано!!!!!!!!!!! Промени се наблюдават на Планетите в цялата ни Слънчева система и там ли причината е в "човешката дейност"?! Отворете си очите, бе! Геофизиците по цял свят тръбят, че нещо става със Земното ядро!!!!!!! Тази Зима по цял Китай тмпертурите паднаха до Минус 50!!!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Ще припомня, че предното лято температурите тук бяха около 30 градуса, докато бълвахте статии как Адът се е разтворил и погълнал Земята.

17

Име

преди 1 месец

До 6 z-rock. Прочетете за "Циклите на Миланкович"

16

Анонимен

преди 1 месец

До Бягайте от България! Къде ще бегаш. Запада е зает с исляме с ножове.

15

Анонимен

преди 1 месец

Водата исчезне ли и требва да бегат че пожари горат сичко.

14

До 3

преди 1 месец

Много ме радвате такива неграмотници, които сте се "образовали" от клипчета във фейсбук и тикток и давате наклон на световно признати специалисти, които изучават климата през целия си живот. Климатичните промени действително са естествен процес, но човешката дейност, по-конкретно отделянето на парникови газове, ги ускорява до темпове, които нямат аналог в световната история. Да не говорим за микропластмасата, която буквално отравя всичко, до което се докосне.

13

Дом на колела купи !

преди 1 месец

Бъдещето предвиди. С него пътешествай ти.

12

Пълен главок

преди 1 месец

До z-rock - И на Марс и Венера ли бръмчат лоши автомобили,самолети, фабрики....хи хи хи

11

Анонимен

преди 1 месец

"2023 г. била най-топлата в историята на Земята" хайде бе тоя какво иска да каже, че знае какво е било времето при динозаврите, че и преди тях ли?

10

цъФнал герб

преди 1 месец

Когато цъфнат герберугите, ти за моренце се стегни, сами да се спасяват другите, по Дяв😈лите ги прати!!

9

Нямаш левче за WC ?!

преди 1 месец

Скъпо ти е на морето. Стой в панелката за най-евтино !!

8

Това е истината

преди 1 месец

Каквото и да правим няма връщане назад", категоричен е той.

7

климатолог

преди 1 месец

В България има десетки общини с измерени многократно температури между 42 и 46гр., нещо нормално.Който иска да види картата в брошурата на БАН от 2010г., както и на разни сайтове.Всичко със затоплянето и СО2 е пълна фалшификация. Пакистан , Индия, Китай, Япония, Автралия и др. изобщо не ги интересува тази мантра. Тя е за евро-мента-лои-дите от ЕС.

6

z-rock

преди 1 месец

До Анонимен3: Значи, викаш колега, едни 8 милиарда с всичките му там автомобили, самолети, фабрики и каквото там се сетиш, нямали никакво значение за климата?!? Това сериозно ли го мислиш?!

5

Анонимен

преди 1 месец

Бг ще стане пустиня и трябва да бега в Русия.