74

Анонимен

преди 1 месец

В Украйна и Румъния ядат същите пилета! Айде стига измишльотини от типа: "От Искъро по дълбоко нема!"

73

Анонимен

преди 1 месец

В София и градовете има бум на рака от моловете и вноса.

72

ТОП НОВИНА

преди 1 месец

Е,ям само червено месо и риба.

71

Виетнамец

преди 1 месец

Аз ям само прясно месо . За вас скапани зелен чу ци .

70

По интерсна е новина

преди 1 месец

за концентрацията на забранените в ЕС лекарства и химични вещества!

69

Анонимен

преди 1 месец

На село хората си ядат читави зеленчуци и истински яйца все още! Вие у града сте закрепостени в Лидъла и Кауфланда,където единственото удоволствие е че можеш да ровиш в стоката,колкото си искаш! Там още като влезнеш мирише на пестициди!

68

Анонимен

преди 1 месец

Шенген и еврозона се оказаха опасне внос за България. Фалират и месните скотовъди.

67

Анонимен

преди 1 месец

Дайте да помогнем на гнусните и нагли укри а нашите производители кучета ги яли,лицемерието на ЕС няма край,а нашите политици за пореден път ни предадоха,те трябва да бъдат разпънати мършите проклети и продажни

66

Анонимен

преди 1 месец

Месото сипват повече боя и парфюми с химия и мирише на пресно. Не може да се разбере от кога е.

65

Анонимен

преди 1 месец

Вече много ме дразнят рекламите на английски,а мъжете са все брадати там.Дразни ме и плюенето по Русия,но вече има обратен ефект.Пикая аз на евроаналните отношения.НАТО-ВЪН.Не на пидалските манифестации.След Българя най обичам Русия.Ако ме пратят с оръжие срещу Русия,първо ще гръмна командира си.Няма да съм сам.Много сме вече!Стига с това плюене срещу Русия.Ако не бяха те,тука щеше да е турско.

64

Shark

преди 1 месец

До кк Разбира се че е проблем. Това си е чиста заблуда на потребителите и то умишлена. Ама ние сме виновни, една седмица ако не се купуват яйца и пилешко и да им се наложи да ги изхвърлят и ще запеят друга песен.

63

Бабите от пейката

преди 1 месец

Нямаме защото А си решил да гледаш кокошки и се появяват едни други кокошки с бели престилки и милиционер с тях у казват . Коли и заравяй ще имат грип . Кокоши грип. Замисляш да гледаш овце тогава. И тъкмо се замислиш и пак се появяват . Ааа май мислиш да гледаш овца ил коза . А шап де. Пък украинските от радиация нищо ги не лови.

62

Анонимен

преди 1 месец

Ако са с етикет от Румъния не се продават защото ще ги мислат за ромски. В Украйна е войната и също не може да се продават заради радиация. Търговци прават пари че ги зимат на бесценица и после лъжат.Истекло месо се прави на кайма и се дава за пресно.Печалбата е огромна защото ЕС го фърга за отпадак.

61

Анонимен

преди 1 месец

Качество при модела който избрахме 1990 година,няма! Има свръх производство,но не и качество в ЕС. За това ви каниме в големите хранителни вериги за да турите нещо в устата си!

60

кк

преди 1 месец

И гледам тук се пише, че не е проблем смяната на произхода! Нпротив, голям проблем е! Това почти винаги значи липса на контрол в/у качеството и заблуда на клиентите. Казано е където е произведен 51% от продукта - от там е! Освен ако опаковката и навлото не е по- скъпа от пилето!

59

Анонимен

преди 1 месец

Що палмови мазнини консумираме,лой,кожички....!

58

Анонимен

преди 1 месец

България след 1989 година не може да се изхранва без да внася повечето храни. До 1989 можехме и изнасяхме голям обем селскостопанска продукция. Само с износа на агнешко и ток, изплащахме голяма част от външния си дълг. Сега и ток внасяме и месо внасяме.

57

Анонимен

преди 1 месец

Няма контрол и на тези,дето ни ги пращат от Австрия и Германия.Полковник Николай Марков говори за това,а той не е случаен човек.Изпращат ни изнасилвачи и откровени убийци.Управляват ни крадци и родоотстъпници.Гневът расте.На 60 години съм.От нищо вече не ми пука.Писна ми да ме правят на ***.Иде кърваво време.Няма да позволя говедата от африка да изнасилят майка ми,или дъщерята на комшията.НЕ НА ФАШИЗМА.УКРАИНЦИТЕ_В УКРАЙНА И НА ФРОНТА!!!

56

мм

преди 1 месец

Да, и надписи български картоф, с френски баркод! Контрола над тия по.яри търговците от страна на държавата е като в детската градина! Важното е да слушкаш, спиш и папкаш!

55

Анонимен

преди 1 месец

Не са от Румъния, а също от Украйна маскирани като румънски.