71

Анонимен

преди 2 месеца

Ако Христо си направи генен тест и му преобладават турските гени, кво прайм?

70

Анонимен

преди 2 месеца

Руските власти не публикуват НИЩО свързано с този уж "атентат". Няма имена на хора, няма видеа или снимки от предполагаемото място на престъплението. Това е паралелна реалност, не "атентат".

69

Анонимен

преди 2 месеца

ДрОгрят Христо Христов забравя, че азбуката и вярата им дадохме ние на рашките. Затова са общи. Но с тях кръв нямаме, освен при смесени бракове. Има много лаборатории, които правят генни тестове за произход. Скъпичко е, но си струва. Ще се учудите от резултата. Руска кръв почти отсъства, освен ако някой пиян асвабадитель не е изнасилил българска девойка, докато я е освобождавал. И странно е, но много познати имат повече "венецианска" кръв, дори западнославянска, не руска. Христо може да е турк

68

Цветя ли?

преди 2 месеца

На тия държавата им днес ПАК бомби мирни хора. Лицемерни престъпници.

67

Анонимен

преди 2 месеца

Абе на Копейкин няма ли кой да му каже, че да не плаща за такива дето пишат Балгария? То бива да си безмозъчен и двуклетъчен ама такива като Христо не правят услуга на възраждане бро, намери некви поне с 8ми клас.

66

Анонимен

преди 2 месеца

При наличните сега химически смеси, използвани за наркотици, от една страна, но и за изпадане в други психически състояния, от друга, виждаме както пълно безумие на стрелящите по невинно население ,но главно на техните подбудители, обаче също несъмненно "развързване на езика" на ВСИЧКИ заловени.

65

Бимбалов

преди 2 месеца

Родните алтави друзя да сложат по една черна лента. Иначе да отблежа за протокола че nyткин всяка седмица убива с ракети дронове по толкова мирни украинци, при това рускогаварящи. И още нещо друзя алтави, скопени от нормален разум и логика, това престъпление тежи на съвестта на nyткин и нещо повече извършено е с негово одобрение, иначе как да си обясним че на концерта не е имало кьорав полицай, и първите силоваци пристигат 1 час след веселбата, а пък стрелците просто си тръгват и пътуват с кола?

64

Анонимен

преди 2 месеца

Христо, това за тримата човека е в художествена творба - в пиеса от Стефан Цанев. Писателите могат да си пишат свои версии. Не са историци. Харесвам пиесата му, но тя е художествена измислица. В архивите няма подобно нещо. Напротив, граф Игнатиев е виновникът да не бъде помилван Левски. Архивите "помнят".)))) Личи си какъв историк е вашето Коце. Работи не с факти, а с фантазии.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Из раждане никой не ги подкрепя, но изглежда така отстрани, копейките му верват на мушморока Копейкин :)))

62

Безинтересно

преди 2 месеца

Тука се борят две посолства и двама трима случайни. Мрасници. Има обити при атентат . Вие се карате . Балгария вас не гледа.

61

Анонимен

преди 2 месеца

Христо, не си учил, бе се обаждай.

60

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов Твърдението, че искат да ни вкарат във война с Русия, е единствено в мечтите на възрожденците. Даже комунистите на Нинова не пишат подобни конспиративни измишльотини. Все пак БСП са високообразовани хора, не като възрожденците. Нискообразованите червени бабички измряха. Сега ги заместват такива като теб

59

Анонимен

преди 2 месеца

Тук е пълно с кукупейки.

58

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов Продажник с изгладен мозък. Позор си ти - за себе си, за децата си, ако имаш и за страната си.

57

Анонимен

преди 2 месеца

Нема как да има руский мир, като Джуджа си мисли само за война :))) Какво е очаквал, не знам, мейби се е припознал с Хитлер :)))

56

Ха ха,

преди 2 месеца

...Ицко, Коце Копейката се е грижил само за имота си край Варна/от партийната субсидия/, , и за тия с празните глави и изцъклените погледи около него! Последното което го интересува ,са "всички" бАлгари!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Ристьо, ти не си учил история, бачо. Необразован си. По твое време българската история се пишеше от руски историци. Предпочитам да вярвам на Захари Стоянов и Левски, отколкото на теб.

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 56 Какви международни наблюдатели те гонят бре? Това да не ти е Хага? Беларуските медии не са международни. Те са путински. Не ставай смешен

53

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото си пожънеш, това и ще сееш, ама Путин явно не се съобразява с това нещо, после бил недоволен :)))

52

.

преди 2 месеца

...Ицко Копейката отново пощуря! Някакви "фашисти" отново му навлязоха надълбоко! Какво да се прави ,да продадеш жалката си душичка за жълти копейки ,води до трайни психични отклонения! А сега , повтаряй...