468

СССР гази фаши бълхи

преди 2 месеца

Укроински престъпници!! Всичките ще си получите заслуженото. Българските ГЕРБерчета също! Трябва много да се страхуват и да са по-послушни от тревата.

467

Анализатор

преди 2 месеца

Всеки мислещ човек веднага си вади извидите.Само чебурашките понеже са безмозъчни същества не могат.Великите тайни служби на Расия не разбират,че се готви атентат и го допускат с бездействието си,но после,защото са много добри за няколко часа разкриват виновните.Ха ха ха!!!Тия за мезе ли ни вземат?Кой нормален човек би повярвал?Всичко е нагласемо и съшито с бели конци.Путин използва същия трик 2003г да нахлуе в Чечня,изби едха камара народ в едно московско кино.Тъжна картинка са тия рашисти.

466

Анонимен

преди 2 месеца

Путин щеше да ни изненада,ако не беше включил Украйна към терористичния акт! Не знаеше какви са атентаторите,но знаел, че били тръгнали към Украйна? Изглежда го е кахър,да не би руския патриотизъм да се разсее и да забрави Главното - Войната!

465

до 52

преди 2 месеца

Поздравления за асоциацията с Райхстага!

464

Възможен геноцид

преди 2 месеца

НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА СЕ ИЗТРЕБЯТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ МЮСЮЛМАНИ ПО ЦЕЛИЯТ СВЯТ НО СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ИЗБИВАНЕТО НА абсолютно всички Китайци,Индийци и т.н. та заради това ВСЕ ОЩЕ НЯМА СЪГЛАСИЕ.............Никой никога не ги е броил за фактор мюсюлманите и винаги са подминавани с безразличие но от 11.09.2001 година вече не е така и току виж изтребили абсолютно всички мюсюлмани.........НАД ДЕСЕТ ДЪРЖАВИ СА ЗАБРАНИЛИ ИСЛЯМА А ВЕРОЯТНО ЩЕ СТАВАТ ПОВЕЧЕ С ВРЕМЕТО.......Събуждаш се и НЯМА ЖИВ мюсюлманин

463

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Не бе,Путин,атентата беше срещу СССР,тоест срещу Русия и Украина. Не се прави на ударен. Шизофреник хазарски!

462

УКРАЙНА ТЕРОРИСТИ

преди 2 месеца

ВСЯКА ИЗМИНАТА МИНУТА СТАВА ВСЕ ПО ЯСНО ЧЕ ТЕРОРИСТИЧНИЯТ АКТ Е ОРГАНИЗИРАН ОТ САЩ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ И УКРАЙНА ! И КАК ТАКА ТЕРОРИСТИТЕ НЕБЯГАТ КЪМ ГРАНИЦАТА С ТАДЖИКИСТАН ИЛИ УЗБЕКИСТАН А БЯГАТ КЪМ УКРАЙНА КЪДЕ Е ПОДГОТВЕН КОРИДОР ПРЕЗ ГРАНИЦАТА? ТРЯБВА ДА СИ МНОГО *** ЗА ДА НЕРАЗБЕРЕШ ЧЕ ТОВА Е ДЕЛО НА УКРАЙНА

461

Куку

преди 2 месеца

Първо-терора над невинни хора е специалитет на КГБ,второ-седмица вече САЩ предупреждават Москва,че нещо ще се случи но Пу..ел обяснява,че това са глупости и пропаганда,трето-Украйна има достатъчно дронове да тероризират Москва ,защо да търсят ислямисти???През цялата си история Рашка не е имала по слабо ръководство!

460

Кукер американец

преди 2 месеца

Украинците са терорости ли?сега светът ще погледне с други очи на тях.

459

rambaldievskievich

преди 2 месеца

До едно ангелче ми каза (468), Само, че пропусна една подробност, а именно, че москва ще ги изпревари и - дотам. Зацепи ли путинорусофилче? А? Зацепи ли?

458

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 463 Точно така беше.САЩ официално ги предупредиха,че имат данни за готвен атентат.Чибурашките се направиха на велики и гризнаха дървото.

457

Анонимен

преди 2 месеца

Преди години пак имаше масово избиване в московски театър. И тогава бяха мюсулмани, а не украинци. Ако мюсюлманските им републики от които руснаците вземат пушечно месо срещу Украйна, ако те решат да се отцепят, то Русия я чакат още войни.

456

Това е:

преди 2 месеца

ПУТИН за отварачка като новобранец Президент на РУСИЯ в изключително далечната вече 1999 година при специална милиционерска операция вероятно използвал танкове,самолети барабар с ГРУ, КГБ и сие успя да залови и арестува Великият Руски Империалист НИКОЛАЙ планирал да присъедини към РУСИЯ абсолютно целият Казахстан!ПУТИН е някакъв Християн-Ислямист но и Той принудително ще го накарат да тръгне по пътя на държави ЗАБРАНИЛИ ИСЛЯМА като Япония,Бирма и други може би над 10 държави ЗАБРАНИЛИ ИСЛЯМА

455

Анонимен

преди 2 месеца

Добре замислено . Пускаш ги да избият цивилни руснаци и обвиняваш за убийствата Украйна. Но Ислямска държава със своите изявления че те са извършителите обърка схемата

454

едно ангелче ми каза

преди 2 месеца

Скоро Киев ще бъде превърнат в радиоактивна пустиня през която само руските Т55 ще могат да минат защото само тези машини са оборудвани със системи за радиационна защита и нямат цифрови джаджи по тях! След Киев, следващата столица която ще бъде превърната в радиоактивна пустиня ще бъде Варшава и чак след това Лондон! Вашингтон ще бъде предупреден да не се намесва за да не бъде ударен и американците ще си плюят на петите с оправданието, че са загрижени за бъдещето на човечеството и няма да се месят и така Европа ще бъде оставена сама да се бори със руската мечка.

453

Анонимен

преди 2 месеца

Новата ос на злото: Киев - Лондон - Вашингтон!

452

ПутЬО

преди 2 месеца

Улисани във варварската си агресия, убивайки невинни хора в независима страна, опитвайки се да унищожи на оса на Украйна заради собственото си ето и воден от характерното за руснака човекомразство - неминуемо ще пропуснеш подготвяния под носа ти терористичен акт. Заслужено.Да горят в Ада всички руснаци!

451

Анонимен

преди 2 месеца

този терористиче акт е престъпление но какво е действието на русия в Украйна

450

Анонимен

преди 2 месеца

разбира се няма как да е по друг начин!!!

449

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо не се връзват нещат. В цял свят от 20 дена говорят че ще има атентат в Москва а Путин се прави на разсеян. И кога гръмна атентата той хоп каза украинци са.