175

50 Cent

преди 2 месеца

Вече е почти сигурно, не са били Осама Бин Ладен и Делян Пеевски

174

Анонимен

преди 2 месеца

Много интересно, откога в Русия пускат афганистанци

173

Българин

преди 2 месеца

Не е ИД, а УД. И "У" ще си платят за това, което финансираха. Време е Киев да изчезне.

172

Анонимен

преди 2 месеца

Защо платените медии се надпреварват и си чупят краката да твърдят че е ИС?

171

Анонимен

преди 2 месеца

Единствените преки сведения са в руските медии, не четете американския слугинаж. Терористите са заловени на границата с Украйна

170

Анонимен

преди 2 месеца

Не е вярно, атентатът е дело на САЩ и Украйна.

169

Копейките

преди 2 месеца

Един от терористите вече си е признал, че им е платил някакъв ислямски проповедник от Турция, за да извършат атентата! А вие си продължавайте с жалките си опити да замесите и Украйна!

168

Toni Ivanov

преди 2 месеца

Тези скоро ще почнат да скачат от някои прозорци,но първо ще си кажат кой им е платил и чия е поръчката. Преди години в Москва пак в театър имаше стрелба и не им се размина. Сега ще е същото

167

Анонимен

преди 2 месеца

До 61. копейка = илитерат

166

маалатъ

преди 2 месеца

Има ли все още наивници, които не се досещат кой стои зад организираният атентат??? Ушлетата на британците стърчат кът на м///////агаре зад ограда! Време е руските спец служби да им го върнат тъпкано чрез проксита, но всичко зависи от волята на Путин!

165

Анонимен

преди 2 месеца

,Стига с тая ислямска държава бе ставате смешни

164

Дют

преди 2 месеца

Сега гледайте до няколко седмици,как ще стартира нова мобилизация в Русия с предлог за отмъщание и тогава ако не загреете скъпи путинофили,то вече трябва да ви псвидетелстват,че от вас не става абсолютно нищо.

163

Анонимен

преди 2 месеца

До Qwerty - 500 хил рубли, не евро

162

Анонимен

преди 2 месеца

Дори аз дето не вярвам на руска пропаганда, бая се чудя на това нападение, кога ИД са нападали Русия и защо точно сега, обикновено нападат в отговор на някакво събитие, абе има нещо вмирасно, ама ще се разбеле след години

161

Qwerty

преди 2 месеца

Хахаххаха ей тъй украйнските тайни служби ще им преведат по 5000евро ,че и по банков път хахахахха най-лесно проследимото! Вие ги мислите за толкова глупави,на колкото вас ви прави Кремъл ли? Хахаххаха по скоро бих се съгласил,че Кремъл ще преведе по 5000 на тези да говорят глупости. Толкова сте заоблени,че руската пропаганда ви прави каквото си иска! Украйнците не са толкова глупви,че да рискуват отмъщение или да паднат в очите на целият свят

160

От Шерифа

преди 2 месеца

Издирва се путин късия награда за главата му 1 милион долара плащаме кеш веднага лоялни сме тел. за информация +1 911

159

аноним

преди 2 месеца

Казват-тук проличал почеркът на ислямистите.Тия са се държали по абсолютно същият начин като хамасите на 7.10. И да това е почеркът на ония,които обучаваха ислямистите.

158

Анонимен

преди 2 месеца

При започване на война между ЕС/НАТО и Русия ще се обезсилят всички договори след края на Втората световна война, които засягат страните. Договорите от Москва, Техеран, Ялта и Потсдам ще отидат в кошчето за буклyк. Там са регламентирани границите на Германия, Полша, Финландия, Турция, Гърция, България, Румъния, Унгария и всички държави, които тогава влизаха в състава на СССР - Украйна, Беларус, Молдова.

157

Анонимен

преди 2 месеца

Щом шефа на ФСБ все още не е уволнен значи е ясно кой е извършителя.

156

Анонимен

преди 2 месеца

"Весело сегодня в Москве? Я считаю, что очень весело. Хочется верить, что такое веселье мы будем им устраивать чаще. Все-таки "братский" народ, а родственников нужно чаще радовать и чаще к ним в гости ходить. Значит, будем ходить", самодовольно заявляет Секретарь СНБО Украины Алексей Данилов в эфире телемарафона не смог сдержать восторга по поводу трагедии в Москве.