21

до 20 мак

преди 2 месеца

А ти как предлагаш русия да плати за хилядите жертви и разрушенията?

20

ъ

преди 2 месеца

Западът прави глупост след глупост, една от друга по-големи. С надеждата че пак ще е победител, а "победителите не ги съдят". Ами ако не стане така? Кой ще плаща за глупостите тогава?

19

до 19

преди 2 месеца

Защо, твоите копейки и тях ли изземат?

18

мак

преди 2 месеца

Лелее, и това са управляващи в ес. Обикновени кр.а.дци са болни от омраза към страна, която не ги е закачала допреди войната.

17

Анонимен

преди 2 месеца

Значи отнемане на активи от агресор било кражба, а опит за взривяване на язовирна стена и постоянни атаки по цивилни обекти с ирански дронове и неточни ракети е в реда на нещата?

16

Хаха ха

преди 2 месеца

Да не подпукат и нас като свьршат тия - да кажат всички влогове са замразени и отиват в украйнаИмада ревьт тия с многото пари

15

Ром с

преди 2 месеца

Абе какво са отразили].ХАРКОВ нямат нито вода].нито електричество,Днепърката ГЕЦ НЕ РАБОТИ .Русия унищоди енергоситтемата в Днепеттросвка].Харковска]ОдекаяПолтавска]сУМСКАЯ...ЗА ДА ИМА ТОК В тез рйони включиха Румъния].СловакияПолша... Руснаците вече не си играят на война]юнещата ще ставатт все по войнствени в Украйна ..затова и Запада иска да изпраща войска ].нещата не са розови за Вашингтон и Лондон в Украйна].както и за Украйна.Защо не пишете новини]].а пропаганда само пускатЕ !?

14

потвърдено!

преди 2 месеца

Сега запада срама няма, а предствяте ли си какъв грабеж щеше да е, ако не е Путин лидера? Та прави са руснаците - водят отново отечествена война срещу запада!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Румънските и българските джебчии има много да учат. Само дето не знам какво ще правят големите айдуци, когато дойде време да връщат парите.

12

ХАХА ХА ХА!

преди 2 месеца

'Днес' сте уникални! Пет статии сучене - да кажете че наглосаксите крадат! То нищо ново наглосаксите така правят по природа!

11

Анонимен

преди 2 месеца

избори идват пари трябват за да се купят гласове.

10

Ельоменат

преди 2 месеца

Мда ти пари тук нямаш. Нямаш и клавиатура с буквата Ъ, защото тролиш от Русия

9

Анонимен

преди 2 месеца

Трольо сър пичков, нали уж са блокирани, и уж фалираше русия, обясни как са на печалба? Какви пари ти се привиждат като ще ги вземат от теб пък ще ги пишат печалба? Ти си на загуба нпо смотльо.

8

Мда

преди 2 месеца

Всичко в буркан банк вече - може и моите пари гьрбени с толкова труд някой да реши да даде на -зеления клоун

7

Путин е ОК.

преди 2 месеца

Пари срещу земя.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Няма да остане без отговор и за съжеление ще плащаме и ще умираме ние обикновените граждани на Европа.За една Украйна ще затрият Европа.

5

Сър Пичук

преди 2 месеца

Родните копейки с основание реват. Няма да има пари за тях

4

Анонимен

преди 2 месеца

Е те руските активи как са на печалба?

3

Страховете на гейЕС

преди 2 месеца

Как да останете живи след подобна въоръжена кражба? Та старховете май не са на Путин а на крадците!

2

100% крадци

преди 2 месеца

борудването -натовско, комуникациите -натовски, мунициите - натовски, бронетранспортьорите - натовски, сателитното разузнаване - натовско, ПВОто -натовско, танковете -натовски, артилерията -натовска, самолетите- натовски, дрончетата - натовски, крилатите ракети - натовски,вертолетите - натовски, инструкторите -натовски, командването -натовско, милярдите долари за наемници -натовски, само умопомрачените смъртници -украински! С КОЙ Е ВОЙНАТА? ако и войниците станат натовски? и със КОЙ Е ВОЙНАТА?