11

Анонимен

преди 2 месеца

До рендетУ Повече СПИН в САЩ и в Турция и ще се обезлюди.

10

expert

преди 2 месеца

Очевидно е че тоя физик, не е заложил фактори , като войните, коронавирус-пандемията и новите технологии за пластмасовите домати, принтираните пържолаци! Има да плюскаме водорасли и соеви паржолаци и Чибапчита и да се въдим до 101 и обратно!

9

рендетУ

преди 2 месеца

Раждаемоста пада!!!!!!! В Европа, в Щатите, в Русия, та дори в... Китай!!! В Япония и Ю. Корея гледат на семейства с по две деца като на "динозаври"!!! Въобще в Северното полушарие на планетата ниската раждаемост е сериозен проблем. В Африка раждаемоста е висока, но и смъртноста също. Там нещата се саморегулират.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Луната е най-близо и може да се ударат катастрофално.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Коя е Марица?

6

Барон Мюнхаузен

преди 2 месеца

Има нещо,вярно в казаното!Трябва да се намали раждаемостта,тъкмо ще дразним другаря Мъск,и натиска към природните ресурси ще бъде намален...

5

Анонимен

преди 2 месеца

Изключително тАпо - "броят на елементите или хората отива до безкрайност..." - то бива глупости да се пишат, ама тези са като за първолаци. Броят хора няма как да е "безкраен",и това няма нужда да се обяснява на пълнолетни грамотни хора, учили като свят, когато в България имаше образование. Освен това не става ясно как тази безсмислица ще доведе до самоунищожаване и защо. От нея не следва това по никакъв начин. Въобще дори когато преписвате нека е нещо смислено.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Д-р Костадинов - премиер!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Турция САШ и Индия трябва да намалеят до 1-2 милиона. България трябва да се увеличи на 20 милиона.

2

Перниканец до 1

преди 2 месеца

...заем, вариращ от 2000 до 800,000,00...ама какво са това ? Долари, рубли, или виетнамски донги...или биткойни...Да ти пратя линк към един виртуален портфейл

1

Анонимен

преди 2 месеца

Такива предсказания са налице от хиляди години - с лопати да ги рине човек. Това, че поредното било на уж физик, не го прави с нищо по-различно. Изобщо този тип "новини" са си чисти жълтини.