119

Анонимен

преди 2 месеца

Боко слагам ти плюс но отива минус това е.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се, че победата му е опасна,особено опасна за онези, които мислеха през лятото на 2022 да установят 4 военни бригади на НАТО /1 въздушна, 1 морска и 2 сухопътни/. Според Микола Азаров /екс министър на Украйна/ Путин е объркал плановете на НАТО като ги е изпреварил с операцията в Украйна. Така е попречил за разполагането на ядрени бойни глави в Украйна. От Харков при изстрелване към Москва са 3 минути и няма време за ответен удар. От САЩ до Москва са 30 минути и ще има ответен удар.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Подобни заглавия са обидни за мен и не чета статиите. Те са инсиниация .

116

КЗУ

преди 2 месеца

До преди месец имаше мащабна про руска пропаганда в бг медиите сега сме в другата крайност всички сме про уестърн.Какво ли не правят парите

115

Бако

преди 2 месеца

Колкото го мразите Путин толкова и ви е страх от него.Смели сте само в коментарите ,как пък един не отиде на фронта ,с изключение на ония пич от София запад къде го отрепаха като куче

114

До 140

преди 2 месеца

Урсула е един обикновен европейски чиновник ,не бъркай нещата.Говоря за лидерите на Франция и Германия (най мощните страни в съюза)

113

З

преди 2 месеца

На 11 декември същата тази Амелия Иванова има статия в която на дълго и широко обяснява ,че Путин е умрял.

112

До 137

преди 2 месеца

Е уж има две дъщери ама те едва ли са негови виж че са с една глава по високи от него

111

до 137

преди 2 месеца

До До 135, явно и на теб ти е промил мозъка, Урсула има 7 деца и един брак всички заедно с мъжа и са християни истински вярващи хора, а ти внимавай сатаната дебне да те изяде за закуска путин е само едно от оръжията му

110

до 135

преди 2 месеца

До Анонимен отдавна няма никакъв Путин, сегашния колективен путин е разработка на КГБ и ФСБ плюс голяма част от военните и други силоваци, просто казано бандити и преступници на високо ниво в държавата, има си около 6-7 двойника дори не ги прзви много близки лесно се разпознават от софтуер за лицево разпознаване, и всичко което прави е дефакто това което правят тейните служби нищо друго няма

109

До 135

преди 2 месеца

Поне има деца ,не като импотентните европейски лидери

108

Бако

преди 2 месеца

Анисия Иванова да му ядеш на Путин мокара

107

Анонимен

преди 2 месеца

Той Путин семейство няма, Русия щял да управлява пълен смях

106

Анонимен

преди 2 месеца

Да си ходи, нищо толкова лошо няма да стане. Чал, зевзек

105

Анонимен

преди 2 месеца

До 131 Е, ти може и да не си чел, но за тях това е ежедневие. Иначе трябва да признават каква е мизерията в блатото, а това означава пълен провал ня цялата им жизнена философия. Така че ще лъжат, та ще се късат.

104

До 115

преди 2 месеца

По големи лъжи не бях чел. Като започнеш от заплатата, та свършиш с цените. Едно вярно нещо няма. Според Росстат средната заплата в Русия е 65хил. рубли (650$), но масово хората получават около 30-40хил. Бензинът е по-евтин с 25-30%. А цените на хранителни стоки са съпоставими с българските. Това ти го казвам не от интернет, а от личните наблюдения (често ходя там). Обикновените хора там живеят доста по-зле от средностатистически българин.

103

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 127 А във филмчето ще има ли кадри от общия военен парад на войниците на СССР и Нацистка Германия или другарете ще се преструват, че такова нещо не се е случвало?

102

Анонимен

преди 2 месеца

Хваленето на Пукин в тази статия е заплатено , а истината е че Рашка отива на кино - ДО КРАЯ НА 2024 г.

101

Анонимен

преди 2 месеца

чете писанията, поглеждам календара и си викам - че то 9 май наближава ! Да видим кой каква песничка ще запее....Само да пуснат едно документално филмче на наперените немци и французи и идеята да ходят срещу Русия ще изчезне за една минута !

100

Руските фашисти

преди 2 месеца

Путинопикантропите продължават войната докато не умре и последния крепостен. Накрая остават само кремълските жужаци- олигарси по яхтите в Анталия, защото в Европейските пристанища руски фашисти не пускат .