163

Анонимен

преди 2 месеца

Ние не треперим!

162

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 208 Аз съм укропитек, за какво да ходя да се бия в Украйна? Виж до вас мога да дойда.

161

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Според тукашните русофили, Росия не разпалва политически и етнически конфликти в Европа и не организира масова миграция на африканци от Африка към Европа. Също според тях русофашистката групировката Вагнер не съществува, а ако съществува е независима, а ако не е независима - е то и американците сигурно имат подобна.

160

Анонимен

преди 2 месеца

А бе в България още ли има укропитеци? Как още не са си събрали багажа и на фронта в Украйна? Нали Украйна обяви недостиг на желаещи да се бият. Айде сега всички укропитеци в България - чамодан - вокзал - Украйна да ходят да бранят с телата си демокрацията и свободата на Украйна. Володимир украинския бежанец ще се грижи за жените и дъщерите ви, докато вие се биете за целостта на Украйна. Ще се грижи пълноценно - по пълна програма.

159

Василев

преди 2 месеца

От свръх секретният отдел на ЦРУ сме длъжни да заявим, че България се върти като шило в г.ъ.зило, само и само да не предостави на Черно море натовска военно-морска база!За това са и всички циркове с правителствата и във всеки момент е на стенд бай със служебно правителство и без парламент, за да избегне капана , от който няма измъкване без да загуби част от тялото, а може би и живота!Агент Боби Франкити!ЦРУ!!!

158

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбите ще управляват Косово чак когато българин стане кмет на Кърджали.

157

Анонимен

преди 2 месеца

В Косово 98% от населението са шиптъри. И как 2% сърби ще ги управляват?!!! С исторически спомени може би?

156

О,неразумни юроде

преди 2 месеца

До до 185:"Лично го видях Клинтън как фърчи бомби наред бебета. Тъй беше, написал съм го в интернет."===>>За тези с едната гънка и тя под кръста ---САЩ бомбардираха Югославия когато президент беше Клинтън.Той нареждаше на американските военни да бомбардират Югославия.След като военните цели свършват, а има още неизраходени боеприпаси, им е наредено да търсят легитимни цели.Това го пише генерал, участвал в това благородно дело,срамежливо наречено в статията - кървавото разпадане на Югославия

155

Я пак..???

преди 2 месеца

Руските сили ПЕЧЕЛЯТ в Украйна.

154

Пепи Фейка,

преди 2 месеца

наричанО още малкото Кукунели е изплискало легенЯ набързо :) Да не забравиш да се забършеш с мокри кърпички кафявото междубузие,докато си се разтворил удобно за господаря си да те пълни със сметана... За 100 гривни продаде и родителя си 1 на Посолството! Прочете ли си съчинението,Пепинко?!?!? Жалка работа :)

153

Анонимен

преди 2 месеца

русофили стягайте задницата за дженда ще падне голямо порене за назидание да знаете че вашето мнение не важи вече, а милошевич трябваше да си замине защото западните покрайнини и македония винаги са били български и са чистени дълги години от "югославяните" така че браво на клинтън но вас ще ви порим като риби картите ще се обърнат.

152

НЯКОЙ

преди 2 месеца

Абе другари от СЕМ докога ще ни заливат фалшиви новини, на Блинкен и Борел дали Путин е съобщил, че ще напада Балканите?

151

Анонимен

преди 2 месеца

Това българин да страда за Югославия е като арменец да страда за Османската империя. :)))

150

пак ли?

преди 2 месеца

Казват че 4-та Световна Война нямало да има.Било сигурно на 100%. Така че спете спокойно.

149

Анонимен

преди 2 месеца

"През 1998 г. тази концепция подтикна Сърбия да нахлуе в Косово" - Пренаписване на историята... Това е което хамериканските братя правят. Все едно да напишат България нахлу в Кърджали.... Абе смрадльовци са тия хамерикански братя и то от най-големите. Време е някой да им смени техната история.

148

НЯКОЙ

преди 2 месеца

А да видим дали някой журналист ще обясни кой и кога измисли държавата Косово и как САЩ бомбандираха Югославия за да я разкъсат. Иначе Путин е виновен. То, че нямаме правителство сигурно Путин е виновен, ама кои са неговите хора в България, тези ли дето му построиха газопровод или тези дето му купуваха нефта?

147

Анонимен

преди 2 месеца

Да пламват по-скоро, че пролетта е много студена. Трябва да се сгреем. А накрая като свърши патакламата да поздравим победителя!

146

Програмист

преди 2 месеца

Днес Microsoft спря почти всичките си услуги за русия. RIP

145

Анонимен

преди 2 месеца

Сърбите са наши хора , ако започнат да ги стрелят , веднага да идват при нас .

144

Таня

преди 2 месеца

Русия се показа като неспособна собствените си конфликти да разрешава, какво остава вече за ново робство над Балканите...