59

АнонимеН

преди 2 месеца

ДЖО БАЙДЪН: АКО БЪДА ПРЕИЗБАРН ЗА 2-РИ МАНДАТ КАТО ПРЕЗИДЕНТ ОБЕЩАВАМ ДА СЕ ИЗТРЕПАТ 1 МИЛИОН РУСНАЦИ ОКУПАТОРИ В РАМКИТЕ НА 2 ГОДИНИ И ДОКАТО СЪМ НА ВЛАСТ САНС ЗА ПОБЕДА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ 0%

58

Обратно

преди 2 месеца

Подведохте артиста, че ще му давате пари, Оскари, оръжия и жива сила и той ви се върза на акъла.. Сега му оправайте кашите.Той е артист, не политик.

57

Пампаеца

преди 2 месеца

А запитайте се защо Зеленски вече не иска танкове? Същото ще е и със самолети след време. След погрома който се очертава ще му остане само един единствен вариант. Да предизвика трета световна война. Дали ще удари с дрон България и ще каже, че са рашистите или ще измисли друга злина, предстои да видим.

56

АнонимеН

преди 2 месеца

ДЖО БАЙДЪН ОБЯВИ, ЧЕ ОТ 2025-ТА ЗА УКРАЙНА ЩЕ ИМА ПО 1 МИЛИОН СНАРЯДА НА ГОДИНА И ПО 1 МИЛИОН ДРОНА АКО БЪДЕ ПРЕИЗБРАН ЗА 2-РИ МАНДАТ И , ЧЕ ДОКАТО НЕ ИЗПРАВИ НЕЛЕГИТИМНИЯ ФАЛШИФИКАТОР НА ИЗБОРИ САМОЗВАНИЯ ПУТИН ПРЕД ТРИБУНАЛА В ХАГА НЯМА ДА ИМА ИЗОБЩО СПИРАНЕ НА ВОЙНАТА.

55

Истината

преди 2 месеца

Украинците освен да просят и да сеят омраза към Русия друго не могат. Затова и изядоха бахура.

54

до 61

преди 2 месеца

Добре, че не соще не са дошли нашите самолети, че каквито са продаж-ници и ду-***-дав-ци в нашето правителство, да са ги подарили вече на Украйна.

53

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленото Чудовище не иска да признае Поражението на бандеровците и бандеровската идея в бивша Украйна. Достойните мъже си признават грешките, мижи.турките като този пищят и врещят до горчивият край. Западът НЯМА да воюва директно с РФ. Макарона ще го спрат останалите от НАТО. Натовските инструктори и оператори на по-сложна техника отдавна с в Бандерия. Повече от това е само пряк сблъсък, а никой не е толкова Лу.д да воюва с ядрена държава, освен бандеровските фанатици.

52

Анонимен

преди 2 месеца

А не иска ли компот да му отворим?

51

Анонимен

преди 2 месеца

Да го хухаш бе Зеленски... ха ха ха смърт за Украйна.

50

До долния

преди 2 месеца

Ракетите на Украйна ги изстрелват британци и американци. Украинците са толкова некадърни, че ако им каквото и да им дадат не могат да боравят с него. Те знаят само да прибират хора от улицата и да ги пращат на фронта като Сталин. Дали са вече милион жертви което е доста глупаво. Путин усети как действат и сега си ги гази полека като валяк и когато им свърши живата сила гледай какви ще ги прави Зеленски.

49

Анонимен

преди 2 месеца

От къде да ги вземат, бе Зеленски? Те вече ти дадоха всичките, а ти нищо не направи. Хайде, спри се! Прекланяй глава, че ще останеш и без земя!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да му светят маслото. Съжалявам. Но няма друг вариант.

47

Анонимен

преди 2 месеца

За лудницата. Там ще му дадат от всичко по много.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Аз предлагам да му изпратим чертежите на нашите изтребители, ние и без това не ги ползваме :)

45

rambaldievskievich

преди 2 месеца

Ей, майка русия (46), Да знаеш само как синовно могат да ти го 'лъзнат! 'баси!...

44

Банкеръ

преди 2 месеца

Направо да му дадат ядрени бойни глави,но фалшиви.Ако ги изстреля по Москва и паднат на Червения площад значи наистина е луд.

43

Христо Христов

преди 2 месеца

До 47 "След изтребителите ще иска и жива сила от млади европейчета." - и дано да му дадем! У нас 85% гласуваха ЗА ТОВА.

42

Христо Христов

преди 2 месеца

Трябва да му дадем нашите! На 2 Април 85% гласуваха да му помагаме до победата.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Черното нещо охлабило. Но злобно. Аман от тях.

40

82-ОМБР

преди 2 месеца

Даже е и скромен дори. На негово място,не ме ли воръжат до зъби,и не ми ли осигурят регулярни доставки обевявам,че подписвам капитолация! А вии господа сте избягали от "център"! Естествено,че след като всички западни лидери и правителства повториха по 10 пъти"...до когато е необходимо",и "втората по сила" ми е скочила ще чукам на всяка врата по 1000 пъти на ден!