220

Анонимен

преди 2 месеца

В Полша отчетоха милиони загуби сред зомбитата на киевският наркокаретл. "Вярвам, че украинските загуби трябва да се броят в милиони, а не в стотици хиляди. Няма резерви в тази държава, няма с кого да воюва. Украйна губи тази война в много, много драматична ситуация", каза бившият началник на Генералния щаб на полската армия генерал Раймунд Анджейчак.

219

Анонимен

преди 2 месеца

"От началото на тази година за 77 дни самолетите на руските въздушно-космически сили са хвърлили над 3500 авиационни бомби върху украински позиции, което е 16 пъти повече от 2023 г.", каза заместник-министърът на отбраната на киевската хунта Иван Гаврилюк. Русия напомня на украинския служител, че безкрайността не е границата и ФАБ никога няма да свършат, точно както УМПК към тях.

218

Христо Христов

преди 2 месеца

До на 10та степен/254 "... една победа на Русия ще бъде катаклизъм за покупателната способност на францетата" - така е. Три години след победа на Русия, франция няма да има нито една територия с марионетен режим в Африка. Може би само в Полинезия ще чакат самолетите с евра от Париж... освен ако Китай не дойде с по-добра оферта.

217

Анонимен

преди 2 месеца

Н-ние Запорожие. В Ореховския сектор ситуацията не се е променила много - битката за Работино продължава. Руските бойци държат южните и източните покрайнини на населеното място, а зомбитата се опитват да навлязат от западните покрайнини. Незначително настъпление на ВС на РФ е регистрирано северозападно от Вербовое.

216

Енгелс кап т

преди 2 месеца

За да разнообразим от руските фейкове и опорки: авиобазата Енгелс на руската стратегическа авиация е била атакувана и три дрона са експлоадирали вътре в нея.

215

Анонимен

преди 2 месеца

Ами ако искаме да живеем в демокрация, а не в диктатура от тип "американска колония" не трябва да подкрепяме Украйна.

214

Анонимен

преди 2 месеца

Донецко н-ние. Тук основната активност на воюващите страни се наблюдава в Красногоровка. Зомбитата на киевската хунта провеждат собствени контраатаки, като на места имат успех. Те използват пехота и бронирана техника, за да изтласкат ВС на РФ от южните покрайнини на н.м.. Засега изглежда, че зомбираната по натовски стандарт биомаса може да постигне своите цели и задачи. В Георгиевка се водят боеве, но без напредък за двете страни.

213

2

преди 2 месеца

Зомбираната по натовски стандарт биомаса се опитва да отвлече вниманието на ВС на РФ от настъплението в западната част на Авдиевка с атаки по северния фланг. От страната на Новокалиново и Очеретино зомбитата водят разузнаване със бой. Вероятно тези зомбирани формирования скоро ще се опитат да нанесат флангова атака, използвайки по-сериозни сили.

212

Българин

преди 2 месеца

Ако искаме да живеем в демокрация, трябва да се готвим за война с Русия.

211

Христо Христов

преди 2 месеца

До Анонимен/230 "Бойците на бригадата са много по-заинтересовани от попълването на бригадата, така че подкупите няма да помогнат"" - това е добре! Все пак те ловат про'с'таци, които са гласували за НАТО, нали? Дано азовците дойдат скоро и у нас да мобилизират тези, които на 2 Април гласуваха да ги командват от Брюксел!

210

на 10та степен

преди 2 месеца

Във френския парламент нежният премиер размахвайки френетично ръчички и с обезумял поглед вика, че една победа на Русия ще бъде катаклизъм за покупателната способност на францетата, инфлация при храните на 10та степен, експлодиране цените на енергията на 10та степен

209

1

преди 2 месеца

Авдеевско н-ние. Вчера н.м. Орловка е освободено и взето под контрола на ВС на РФ. Киевската хунта, както винаги говори за изключително тежка обстановка в северозападните покрайнини на н.м. завчера. Сега пред ВС на РФ се отваря пътят към Семьоновка, която е главната крепост на киевският наркокартел западно от Авдеевка. Продължават тежки боеве в района на Бердичи, където зомбитата използват пехота и бронирана техника. Води се взаимен обстрел от артилерия и безпилотни летателни апарати (FPV дронове).

208

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 247 Ти ли го казваш. Специалиста който не е виждал не само СУ 57 аме и СУ 34. Хахахаха.

207

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 244 Вие не можете да се доберете до Днепър при Херсон, за Одеса се размечтали.

206

Фондер Говнен

преди 2 месеца

Яжте червеи и насекоми

205

Анонимен

преди 2 месеца

Артемовско н-ние. Настъплението на ВС на РФ на този участък от фронта спря за кратко. В момента руските бойци отразяват контраатаки на зомбаците, а руската авиация и артилерия изравняват със земята позициите на зомбираната по натовски стандарт биомаса на фронта и в близкия тил. В рамките на своите контраатаки зомбитата не успяха да изместят ВС на РФ от предните им позиции в Богдановка и Ивановское (Красни).

204

Анонимен

преди 2 месеца

90% от руснаците гласуваха Одеса отново да бъде руски град, и в Черно Море руските военни и търговски кораби да пътуват свободно.

203

Анонимен

преди 2 месеца

До #236 Ако беше запознат с тези технологии щеше да знаеш колко нелепо е това, което пишеш.

202

2

преди 2 месеца

На южния фланг на северское н-ние зомбитата извършиха серия от атаки на малки групи почти по цялата линия от Орехово-Василевка до Раздоловка. Най-вероятно това е опит да се идентифицират позициите на ВС на РФ в този район и да се отвлече вниманието от щурма на Северское и Артемовск.

201

Анонимен

преди 2 месеца

След връщането на Одеса храните в ЕС ще скочат десетократно.