563

Мда

преди 2 месеца

Най много ще се радвам денков да бьде справедливо сьден за бежанците с които ще наводни бьлгария срещу нищоШенген няма - измами хоратаТова е измама

562

Анонимен

преди 2 месеца

Денков, ти преди девет месеца, какво се съгласи бе ***. Сега защо не си спазваш думата. Мравояда каза, че не било важно да се подписват някакви си споразумения. Сега пък нямало такива. Ония пък ниския син комунист, няма смисъл да го коментира човек. Да си изтеглил указа президента. Чак и заплашително го казва. Тоя милиционер си мисли, че може да нарежда на всеки.

561

Мда

преди 2 месеца

Да пиинат с шефа си шиши едно мазно турско кафе и да помислят , че нямат избор - крепят герб като патриотите или на избори и са при тяхИ следват разследванията за -парите които офукаха каде как защо

560

Анонимен

преди 2 месеца

Тия " изчегъртвачи " не могат ли да се усетят , че са подложени на операция " ускоряване с 200-та ". Нещо им е станало гадно от ускорението навярно , след девет месеца ще са в майчинство , да си уредят трудовия стаж , защото не им се води редовен , къде от некадърност , къде от неспособност , къде от нефелност , къде от извършване услуги на външни " фирми " .

559

Анонимен

преди 2 месеца

Великия Женрал Атанасов тамън се беше нканил да се пенССионира като шеф на Парламента и тиквата му го нафърфори с 200 :)

558

Сепуко

преди 2 месеца

Изпрахте ли престъпния Толуп, сега чакайте ред да му седнете в скута, а Мравояда с предимство!

557

Анонимен

преди 2 месеца

Чухте ли ококорения, скумрия гаргамел била най-новото лице на мафията. Докато ги крепяха на власт, забравиха че са мафия, сега се сетиха, като им дръпнаха килимчето. Наглеци!

556

Анонимен

преди 2 месеца

Съпунджиев няма да пътува, Киро просто стяга куфарите за Канада, Ристо няма да пие мазно кафе, Гнома няма да е председател на НС, Асенчо в затвора САЩ за измама.

555

Анонимен

преди 2 месеца

Снощи имаше, качества днес няма. Това да не е пица, че да изчезне за една нощ.

554

Анонимен

преди 2 месеца

572 тези същите твоите демократи правиха правителство с бкп и чалгарите я си припомни и бяха позорно свалени

553

Анонимен

преди 2 месеца

572 на кого викаш демократи на Атанасов ли на Ицо ли на Киро ли на Асен ли на Лорер ли на Рашков ли хахахахаха

552

Анонимен

преди 2 месеца

Свестни и честни хора като демократите често биват излъгани от безскрупулни престъпници и убийци като бойко и шиши, защото подобно поведение е извън пледставите им.

551

Идеалист

преди 2 месеца

До анонименДа. Измитането стана от Н.П. Кенет Мартен днес по обяд. Причина - пълна непригодност!

550

ППДБ Клоунада

преди 2 месеца

Комиците да не са имали изнесена вечер?

549

Анонимен

преди 2 месеца

Чекмеджан ги изчатка с 200! Снимката няма нужда от коментар. Ако имаха капка достойнство, щяха да се гръмнaт, защото какъв по-голям резил от това да бъдеш надхитрен от селския тъпaнaрин...

548

анонимен

преди 2 месеца

Не е важно дали ще има правителство Габриел. Важно е шарлатаните да бъдат изметени.

547

Кокорко

преди 2 месеца

Спокойно, наши фенове! Помните ли какво ви обещах още след изборите? Нашият академик Денков ще управлява до ротацията. Тогава Габриел ще иска да стане премиер. Иска, ама няааамаааа! Татко ще ми купи колело, ама друуууг пъъът, хахаха-ааааа! Ще види Габриел премиерското кресло през крив макарон. Когато върбата роди гроздеее. И когато цъфнат налъмите на баба ми. Хаааааа-хахахаха! Ха-ха-ха! Обещах ви и го направихме! Няма да има правителство Габриел!

546

Резултата ПП- чорапа

преди 2 месеца

От цялата работа останахме без ТЕЦ ове и нови пътища. Иначе само ни хвалели на запад....

545

Ръкавички

преди 2 месеца

Еми заради Тагаренков стана всичко, Кирчо вика много го харесвали в Украйна и толкоз.

544

Анонимен

преди 2 месеца

Кои гласуват за тази шайка шарлатани лицемери