74

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 73 МОК е международна организация другарю, пак си се объркал нещо.

73

Анонимен

преди 3 месеца

До Поручик Ржевски И какво стана с китайските "нобелови награди"? Впрочем, нобеловите награди са кръстени на западняк Алфред Нобел, китайските трябва да са кръстени на някой китаец, какви "нобелови" награди ви гонят?

72

Анонимен

преди 3 месеца

"До Поручик Ржевски МОК ще продължи да организира както и досега най-голямото спортно събитие на планетата. То просто няма алтернатива. Явно не си разбрал какво казват МОК." - Не, ти не си разбрал. МОК казват - само ние имаме правото да политизираме спорта. Ако го направи друг ще кви_чим. Еми да кви_чат хахаха

71

Кой

преди 3 месеца

политизира спорта? МОК или Русия? Хаха. Западът не може да се справи, когато започнат да му дърпат килима под краката.

70

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

Преди години Китай си направи собстени Нобелови награди. Защо? Защото западните нобелови награди наградиха някакъв китайски затворник. Западните държави винаги искат да играят ролята на ментори, да се намесват във вътрешните работи на която си искат държава.По този път ги чака голям провал, никой няма да допусне това да играе такава унизителна роля - става въпрос за истински държави като РФ, Китай, Турция а не такива марионетни като България

69

Анонимен

преди 3 месеца

"до 61 Свърши с маската на жертва, другаре. Русия не е жертва, а напротив, агресор. За нея няма специални привилегии, както няма и за тия, които се опитват да оревават света колко несправедлив е той." - Поредното зом_би, което не прави разлика между политика и спорт. Ти да не си от МОК? хахахаха

68

Анонимен

преди 3 месеца

Игрите на глада - хахаха

67

Анонимен

преди 3 месеца

До Поручик Ржевски МОК ще продължи да организира както и досега най-голямото спортно събитие на планетата. То просто няма алтернатива. Явно не си разбрал какво казват МОК.

66

Поручик Ржевски

преди 3 месеца

Всички правила в света досега се определяха от западните държави. Това сега се променя с много висока скорост и те са неадекватни от това, дори не знаят как да реагират. Някакъв от МОК се възмутил нещо си, тука ние читателите ще го прочетем и утре ще го забравим. Пълно безсилие - това виждам аз, такова безсилие, че си изпускат нервичките вече непрекъснато. Ако не са бяха възмутили, можеше и да не разберем че Русия ще правят алтернативни игри.

65

С.

преди 3 месеца

Игрите ще са по-популярни, защото чисто като численост Русия, Индия, Китай, останалата част от азиатския свят и арабският свят са много повече. А за МОК - хора, които първи политизираха спорта, да имат претенции към други спортни организации ми звучи малко цинично....

64

Трезвомислещ

преди 3 месеца

Двуличието на слугите от МОК ще доведат до закриването на олимпиадите. Обвиняват Русия в политизиране на спорта, а самите те най-нагло насаждат политика със забраната спортистите да се състезават под родния си флаг, защото "подкрепят" политиката на своята страна. Това е връх на наглост и слугинаж!

63

Анонимен

преди 3 месеца

до 61 Свърши с маската на жертва, другаре. Русия не е жертва, а напротив, агресор. За нея няма специални привилегии, както няма и за тия, които се опитват да оревават света колко несправедлив е той.

62

Десктопов

преди 3 месеца

Мpaзя путев, но в случая не мисля че МОК може да казва кой какви игри да си организира. расиюшка, Китай, СКорея, Никарагуа, Иран и разни бантунстански африкански държави имат пълно право да си организират всякакви игри.

61

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 61 "Въобще спортът в международен аспект отдавна е дискредитиран" Каи честно, пусна ли Еврофутбол? :)

60

Анонимен

преди 3 месеца

Каква Олимпиада бе г-н Бах .Отдавна Олимпиадата е превърната в един фарс. Въобще спортът в международен аспект отдавна е дискредитиран. Преследват се за злоупотреби с допинг състезатели от определени страни, а от други не Например: САЩ - спортна гимнастика;тенис-братята Уилямс;лека атлетика;плуване. Норвегия - всичките са астматици; Австрия и Германия - кръвен допинг. Вие да сте чули някоя от тези държави да е отстранена?! Не гледам вече Олимпиада - дайте им при откриването мадалите и това е.

59

Анонимен

преди 3 месеца

На всяко действие, има равно противодействие! От една страна, имаме подплатени по един или друг начин олимпийски игри, а от другата ще има други игри, много по-близки по дух до олимпизма. Очакваме, всички участници, които посмеят да се явят на игрите в Русия, да бъдат преследвани, гонени и наказвани по всички възможни начини, така, както си го могат на Запад. Нищо ново!

58

Анонимен

преди 3 месеца

Тя Олимпиадата отдавна е огромен бизнес, при това политизиран !

57

Анонимен

преди 3 месеца

МОК се опасява, че дисциплини като футбол, лека атлетика и плуване не могат да се мерят по атрактивност с дисциплини като скоростно надяждане с брезови корички, 50 километра носене на черни чували от СВО или гмуркане с кораб до дъното на морето.

56

Факт

преди 3 месеца

Крадеца вика дръжте крадеца...

55

Анонимен

преди 3 месеца

До Мен - Войната в Украйна и спортът нямат нищо общо. Как да ти го напиша по-ясно, за да го проумееш? Политизиране на спорта е това, което МОК направиха. Сега, когато Русия отговаря по същия начин, МОК мрънкат. За какво точно мрънкат можеш ли да обясниш?