87

До 90

преди 2 месеца

Е щом папата ти е авторитет за едното, логично е да ти е авторитет и за другото. Ааа, забравих, че вие го карате избирателно. Ако беше казал, че не признава изборите, щеше да го плюете. Лицемери. :)))

86

Анонимен

преди 2 месеца

Кой ви пита и кой се съобразява с вашите 'осъждания'?! Гледайте си пазарлъците за състава на кабинета за второто деветмесечие. И двете страни на т.нар. некоалиция са несъвсем чисти и се надлъгват като роми за цената на една изпосталяла крава.

85

Asan

преди 2 месеца

Кой си ти ,та да осъждаш покварена главо

84

До 77

преди 2 месеца

С нетърпение чакаме ефките, които американците ни обещаха, за да "изгубим" случайно някои класифицирани документи, които пак така случайно ще се окажат в чекмеджето на Шойгу. И за Шенген същата работа. Софийския кмет - потомък на ДС, Христо Иванов - потомък на ДС, ББ - охрана на бай Тошо, патриарха ти от ДС, а опозицията в парламента редовно на доклади при Митрофанова. За президента да не говорим... Пък ти си вярвай, че сме натовска държава...

83

#83

преди 2 месеца

До Анонимен 83 "Папата поздрави и еднополовите двойки...." Едното няма нищо общо с другото. От това, че е поздравил едни за нещо си и други за каквото и да е, абсолютно по никаква логика не следва, че някои трябвало по тази логика да приемат Истанбулската конвенция. Русофобската логика е меко казана странна, по скоро няма логика и е типично поведение на психично болен индивид. А русофобите по принцип са приели Истанбулската конвенция и си мислят, че и другите са като тях. Както казах странно поведение, на непълноценни жълтоцентовчици.

82

Анонимен

преди 2 месеца

Ами за да не спечели, е трябвало да им изпратят машините с кодовете, а то и по интернет там гласували. Изостанала работа, друго си е с химикалката.

81

асдаа

преди 2 месеца

Че то пък откога МВнР има собствено мнение? И кой ги пита какво мислят? Говорят това, което им кажат от козяк.

80

До 77

преди 2 месеца

Е, защо задаваш реторични въпроси? Не обърна ли внимание как се блокираха антипутин коментарите (съвсем културни между другото) по време на изборите? Руската агентура у нас все още държи всичко, а пък те ме лъжат, че сме натовска държава. Хахах, ама друг път. България е в НАТО и ЕС единствено в качеството си на руски шпионин.

79

Поредно отвратен

преди 2 месеца

И как точно му пука на дядя *** за дрънканицте на на шето МВнР? Или просто *** залягат пред брюкселските *** и хамериканските ковбои.

78

Анонимен

преди 2 месеца

При рашките били незаконни, абе друго си е с машинките и кодовете-чиста работа.

77

Хан Крум

преди 2 месеца

Много е важно да се знае, че мненията на което и да е от министерствата, министерски съвет и техните лакеи НЕ Е мнението и отношението на истинския Български народ.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна не съществува. Това е територия 404, ако става въпрос за земите между Черно Море и южната граница на Русия. Хохлите никога не са имали държава. ЕС да им осигури територия.

75

Анонимен

преди 2 месеца

Добре, че се разпадна СССР!!

74

Анонимен

преди 2 месеца

Папата поздрави и еднополовите двойки. Явно копейките се готвят да приемат Истанбулската конвенция. :)))

73

така.....

преди 2 месеца

Путин, ако се кандидатира в България и тук ще спечели същите проценти!!!

72

Путин:

преди 2 месеца

Местя го... :)

71

Хаха ха

преди 2 месеца

И той ли е ползвал опцията ала бала на машините

70

Анонимен

преди 2 месеца

Мечо ще си го премести фара от другата страна на борда...Смешковци

69

Анонимен

преди 2 месеца

Дреме ми за папа Франциск, не съм католик.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Защо не пишете за протеста срещу Путин на и зборите? Защо криете събития от голяма важност? Отишли в 12 часа големи опашки!! Хахах и какво? Пак са пуснали бюлетина н а ***, той разбира се се прави, че нищи няма и си ги отчита за себ,е си!! Протест, значи късаш му бюетината и му я пращаш!!