30

Докато в Раша

преди 2 месеца

Е 15 Всичко върви по план

29

Побарабанов

преди 2 месеца

Според путев трябваше вече да гладуваме и да мръзнем. Обаче се случи така че холопите му замръзнаха тази зима, а сега ги чака и глад, особенно след като укрите им опукаха 12 НПЗта. Друзя, от боя npъдня не става(само Волен го може този трик) и пак ще го разберете по трудния начин, след като настъпи нов гладомор в русия. То и сега много много путински пенсионери ровят за просрочка зад супермаркетите и после по-хитрите я продават на битака на по изпадналите.

28

Анонимен

преди 2 месеца

На баща ми, който единствен ми остана, майка ми е уби селянина от Банкя, му се вдигна пенсията, при Боко това беше невъзможно, тъй че говорете си комрадс :)))

27

и грамажа пада

преди 2 месеца

Все повече ресторанти у нас мамят клиентите! Те масово пробутват стара и некачествена храна на клиентите или удрят в грамажа. Ясно е, че кръчмарите пестят от продукти. Така те се стремят да ударят печалба от каквото могат и не искат да изхвърлят храна.Тарикатлъците са започнали след ковид пандемията, но в момента продължават с пълна сила. Така се оплакват възмутени клиенти от цялата страна.Дори скъпите ресторанти, които предполагаемо държат на реномето си, напоследък си позволяват да сервират остатъци от предишен ден и явно стара храна.Масово се намаляват и порциите. Най-много се н

26

Анонимен

преди 2 месеца

Няма как цените да са като през соца комрадс пенсии недоволни кому нета, тогава немаше нищо, бананите само на Ч.Н.Г :)))

25

Докажете обратното

преди 2 месеца

Друзята ореваха орталъка с тая инфалция, според тях кило сирене трябваше да е вече 50 кинта.Да, ама не. Нека видим фактите: Бенза е със стабилна цена 2.60, хляба също не е мръднал от година, олиото падна на 2 кинта, сиренето и кашкавала се движат в рамките на 15 до 30лв/кило, а преди ковида и путиснките истории беше 10-25лв. Отделно че почти всичко се продава основно на промоции иначе народа не купува. Опашки в магазините не липсват - хората си угаждат и не гледат цената защото имат пари.

24

Анонимен

преди 2 месеца

"На Путин толкова са му самодостатъчните възможности" - Името на Президента Путин да се чете така: В - Лад - и - Мир.

23

Анонимен

преди 2 месеца

До до Бататое Имам чувството, че тез само на хляб и сол ще е карат, стига "братушките им" да пристигнат и да ни "освободят", направо невероятно.... :))) Един направо ни нарече поданици на Путин... хахахахахахах :)))

22

Хах

преди 2 месеца

Инфлацията пада, ама цените на продуктите в магазините си правят оглушки.

21

Анонимен

преди 2 месеца

Толкова е паднала инфлацията та цените станаха тройни и четворни от преди година

20

Azz

преди 2 месеца

Те затова цените скачат всяка седмица....явно не знаят за падащата инфлация...

19

до Бататое

преди 2 месеца

бако , ти само сол ли купуваш ? Ама и тя скочи . Скоро ще лижеш камъни като коза щото и тв аняма да можеш да си позволиш

18

Анонимен

преди 2 месеца

Това не означава нищо. За раята и робите инфлацията никога не е определяща за каквото и да е било. Други определят каква ще ни е инфлацията

17

Хахахха

преди 2 месеца

Ама се увеличава с толкова на месечна база. 4 лева е 1 кг хляб от евтиния. Преди 4 г. беше 1.20 лв.

16

Анонимен

преди 2 месеца

На Путин толкова са му самодостатъчните възможности, толкова си може :))) Руския свят е само в Русия, но явно не го проумява това нещо чиляка :)))

15

Анонимен

преди 2 месеца

Инфлацията падна и си удари коляното. Вервайте.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Един вид, нещата са много добре, нищо че хляба поскъпна 2,5 пъти за 3 години

13

ухаааа

преди 2 месеца

кви ли още измислици ще нафраскат зарад пусто ойро . А на магазиня всичко умножено по 2 та и по 3 .

12

Бататов

преди 2 месеца

Стоките които купувам редовно, са с непроменени цени от около година, а дори има такива с понижение. Единствено растат цените на жилищата, защото всеки бърза да си вземе докато не са скочили още и така се получава верижна реакция.

11

Анонимен

преди 2 месеца

Хахахаха, кучетата си лаят, керванът си върви (гаурите си мрънкат, гласуват си за все същите). Пък статистиката стъкмистика. Хахахаха. *** сър!!!