14

Анонимен

преди 2 месеца

Ей тлантик ли си къф там. Ти ходи ли там, видя ли с очите си дали има проблем, или си пишеш ей така за пийсье стотинки. Нямаше проблем и в Париж, Марсилия, Кьолн, Брюксел, Берлин. Нямаше ама вече има и търсят страни като Руанда и беге. Ама не ти си много опасен мафиот и форумен бияч и си имунизиран от потенциални проблеми, щото знаеш кунгфу. Нали ве ..

13

До евро-атлантик

преди 2 месеца

Ти наистина ли си толкова наивен и чак *** - или поста ти е провокация?В коя държава по света, арабес.ките са се интегрирали и са започнали работа? Посочи ми само една. Ти ходил ли си в Париж и парижките предградия да видиш в какво са ги превърнали. Там от 60-70 години не могат да ги интегрират. И положението там става все по-зле.И тука ли искаш да стане така?

12

Пазете се

преди 2 месеца

МВР са започнали масови убийства на Българи в цяла България!

11

ЕВРО-АТЛАНТИК

преди 2 месеца

Стига вече с тия мигранти сте плашили хората! Като всяка страна в ЕС, така и нашата е солидарна с даването на подслон и обежище и ще работи по върпоса за интеграцията на тия хора в обществото ни. Не виждате ли, че на протестите срещу мигрантите излизат разни л*мпени от футболни агтики (пълни хулиганори) купени явно или надъхани от националистически партии и движения като тази на к*пейкин и други разни бутафорни индивиди, решили да яхнат властта на всяка цена.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Уауу имало снимки и клипчета, как тия ходят с метални тръби. Бонка от СС :))) бонка човеееек :))) вика че тия минавали ОБСТОЙНА проверка. Бухаххаха мис бони ли ги проверява, снима ли ги за да ги поства във фейса. За мис бони всичко е 6. Спасихте София и продължавате промяната, Браво

9

интересно

преди 2 месеца

Тагарева от герп плюе по Тагарев от правителството.Не са ли роднини?!!

8

Времето е наше!

преди 2 месеца

Скоро ще разберете чие е времето...

7

Dido

преди 2 месеца

Изпуснахте ги отдавна, между централна гара и ЦУМ вече не е Българиял Някой смее ли да се разходи там вечер? Какво прави МВР от години по въпроса? Докога?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Какво осветяване и камери! Камерите няма да спасят нечия дъщеря от изнасилване.Не искаме да ни вкарват ислямисти! А тези които са вече тук трябва да им поставят срок за започване на работа,има такива които са от години тук и не работят

5

ха ха

преди 2 месеца

Елементарна герберска пропаанда.Само,че не сме нахални ,но наивни като вас.Слава на жълтите павета!!!!

4

Анонимен

преди 2 месеца

а що патрулката на снимката е Санг Йонг, а не Опел или Киа ?

3

Полудели са

преди 2 месеца

МВР са започнали масови убийства на Българи без основание!

2

Анонимен

преди 2 месеца

щом делим правосъдието на политическо и битово (от народно естество), закривай

1

Масова сеч

преди 2 месеца

Полицията е започнала масови убийства на Българи в цяла България под предлог да управляват Държавата!