12

Господ Да Дава

преди 2 месеца

Здраве и Живот на Путин и Медведев - да Векуват като Лидери на НовоВелика Русия!

11

краварче от сащ

преди 2 месеца

Това е предупреждение,последно.

10

Пълен фейк

преди 2 месеца

Ела да те ударя ВЕДНЪЖ!!! С ЧУК и виж дали ще помръднеш. Изобщо! При това не съм килър. Представям си какво би сторил професионалист.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Те буквално са могли да го смелят. Но явно са негови наемници или саратници. Нещо камери, мамери? Или няма нищо? Голи разкази.

8

Муахаха

преди 2 месеца

Агентите на САЩ - стават все ПоСмешни и ПоЖалки!

7

Интересно...

преди 2 месеца

...искали са го направят шницел, а се е получило бъбриво кюфте....Да сте чували някога пребит до смърт човек да дава толкова интервюта след инцидент?

6

Анонимен

преди 2 месеца

Инсценировка. Абсолютна инсинуация и лъжа. Без да си специалист по поведенчески анализ може да си направиш изводи от поведението му по време на интервюто. Чуйте какво казва освен другите люжи: "СЧУПИХ РЪКАТА СИ". Погледнете как се чеши по челото си с две ръце. Вижте погледа и се замислете дали ако са искали да го пречукат, не са могли? Употребиха Навални. Сега ще употребят и този циркаджия. Москва не вярва на сълзи. В момента се чудят какво да измислят, за да продължи агонията по линия НАВАЛНИ.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ударили го 15 пъти с чук по крака и бил леко хоспитализиран.......С чук и един път да те ударят ще го счупят. 15 пъти ще го направят на сол и умираш.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Има снимка на предизборен плакат в Русия и пише избираме президент, избираме бъдеще и някой е написал нямаме избор, нямаме и бъдеще.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Комплексираните джуджета друго не могат.

2

Токмаков

преди 2 месеца

ВЕЛИК ЖУРНАЛИСТ НА СВОБОДНОТО СЛОВО. Путин го чака Хага .Съдбата на милошевич и Божието наказание. Някога тази страна Русия - страна на злото превърна българските манастири в обори. Други разруши. Проклети да са безбожниците.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Появи се инфо, че МИ6 са убили Навални, и е логично, в затвора не им вършеше работа. Сега посягат и на съратниците му, за да си пълнят ветниците с пропаганда.