135

Анонимен

преди 2 месеца

"Партии внушавали страх ..." не знам как е за другите градове, но лично съм виждал отношението на арабските мигранти към жените в София зад ЦУМ и по Пиротска. Ако жена мине там по тъмно гаранция си е намерила белята. Това че побоищата между българи и мигранти са постоянни, но не се отразяват в никоя медия е съвсем друг въпрос.

134

Може би

преди 2 месеца

се раздухва темата, но не може да се отрече, че тези по-тъмни на цвят типове започват да притесняват околните. Примерно в метрото - все са на групи, говорят прекалено шумно, блъскат се в другите; те са тези, които провокират и търсят поводи... и после "Ама те милите..." Няма смисъл от *** пропаганда, наясно сме какво и защо се случва. Може би ще се наложи като няма ред, да се създаде ред. Кой както иска да го тълкува.

133

Летище София

преди 2 месеца

Искам да питам, ако всичко е наред защо тогава полетите на самолетите, които пристигат от Виена не се обявяват на официалното табло, защо мигрантите не минават обичайния чек контрол, защо ги свалят директно на пистата и ги закриват със зелен параван?Защо се прави това и няма никаква информации по медиите, ако няма проблем?!

132

баба мара

преди 2 месеца

никои нищо не създава тези бежанци на автобус и до границата с турция повеченикакво влизане в българия по какъвто и да е било мотив

131

Анонимен

преди 2 месеца

Това се нарича кризисен Пи Ар, подхвърлят се официални твърдения, които никой от нас няма как да провери - 43% били запълнени центровете.А то какво ме топли това като знам, че улиците не са спокойни?

130

Анонимен

преди 2 месеца

Мда, сайт който съвсем пропадна - превърнахте го на Костадинов в балалайката! Тежка обремчененост!

129

Тия дето търчат

преди 2 месеца

С колове и ножове по овча купел и те са внушение

128

А дали пък

преди 2 месеца

това не е поредния ход, с който се опитват да отвлекат вниманието на хората, докато те тайничко подписват някаква нова концесия, някакъв безумен загробващ договор или пък нов заем в размер на десетки милиарди?

127

МВР

преди 2 месеца

Червения пират седи зад тези внушения и дезинформация!

126

Анонимен

преди 2 месеца

До Чичко Сорос - чиче, ти кога мина за последно оттам? Вероятно?

125

от БАН

преди 2 месеца

Няма опасност. Мигрантите са добри хора. Лойко Борисов е доблестен държавник. Кирчо е пълен професионалист. Кокорчо е финансист от класа. Парламента е пълен с родолюбци. Въздухът е чист. Доходите са високи. Пълно е деца. България цъфти. И те така...

124

Анонимен

преди 2 месеца

Като говорим за европейски път в Русия е сто пъти повече европейска държава от ислямската клоака, в която се е превърнала днешна Европа.

123

Анонимен

преди 2 месеца

До Дядя Вова - Дядя, "хлапетата" и "биячите" са били в една компания бе?! Нещо не ти се връзват "версийте"! Ясно, че на Костадинов балалайките сте се впрегнали да вдигате пушилка, ама - много нескопосано!

122

Анонимен

преди 2 месеца

То е последните 20тина години освен Кремъл и Путин,никой друг не е виновен за бъркотията в страната и света,а това че границата въпреки изсипаните милиони там е като швейцарско сирене,пак ли Кремъл и Путин са виновни или оня бургаски бек Симеонов дето ни убеждаваше ,че и пили не може да премине...

121

Анонимен

преди 2 месеца

Да, нямах търпение да науча, че Кремъл си е сложил подписа във Виена за Шенген. Русия излиза, че се е натискала за Шенген.

120

Анонимен

преди 2 месеца

До Христо Христов - ти отдавна си на азиатския път, така че, материала не е за теб!

119

ПП и ДБ

преди 2 месеца

Истината умишленото вкарване в България на незаконни мигранти от партии като ПП и ДБ лъсна. Показа се за пореден път предателската им, антибългарска и нечовешка същност - да се съгласят България да приема престъпници от затворите на Западна Европа!

118

Дядя Вова

преди 2 месеца

"""наратива на Кремъл за "бежанската криза"""" ама РАЗБИРА СЕ, аз ги вкарах тия тук и аз бих хлапетата на "Витошка" ония ден.

117

Анонимен

преди 2 месеца

Ами влезте на страницата на Министерски съвет в Фейсбук и под поста им си напишете какво мислите. А не тук. Нека да разберат управляващите какво мислят хората, а не да си живеят в паралелния техн си свят. И само хвалебствени коментари да има под поста им. Те така си създават впечетлението,че народа ги подкрепя.

116

Чичко Сорос

преди 2 месеца

Поздравления за авторката на това кратко, но за сметка на това издържано откъм *** опорки текстче. Награждавам я със соросоиден ГРАНТ и й давам безплатен билет за разходка вечер по столичния бул. "Мария Луиза", където най-вероятно ще й бъде представена и "развлекателна програма" от добри KLETI бежанци.