155

Анонимен

преди 2 месеца

Швабите си намериха майстора. Връщат се времената, когато ще ръфат само кисело зеле.

154

Аааа

преди 2 месеца

Няма страшно, важно е за укрите да има пари, това че Европа ще изчезне самоубивайки се без никаква война, на кой ли от тия политици му дреме. Всички са с имоти в САЩ от крадени пари. Там ще бягат.

153

Бай Грую

преди 2 месеца

Аз измислих безалкохолна ракия!

152

Анонимен

преди 2 месеца

Северна Корея е хакнала "Сони пикчърс" през сървъри в България, Сингапур и Тайланд.Toва твърди кореспондентът на в. "Ню Йорк таймс"

151

Анонимен

преди 2 месеца

Вашингтон остро осъди извеждането в орбита на севернокорейски шпионски сателит. Пхенян се похвали с успешна мисия. САЩ осъждат извеждането на севернокорейски шпионски сателит в орбита, при което е била използвана технология за балистични ракети, заяви Белият дом

150

Г-н Санкций

преди 2 месеца

Санкциите действат ! Да се наложи още един пакет санкции и една фирма няма да остане в германистан.

149

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото и да пропадат тия народи, такова дъно кат бг-то нема скоро да има.

148

Анонимен

преди 2 месеца

А колата се отглежда от две семена: Салонът BIOME се развива от трилъчева звезда в предната част, а нейната външна форма от звезда в задната част. Колелета се отглеждат от четири отделни семена. Като источник на енергия Mercedes-Benz BIOME използва веществото BioNectar4534, което се съхранява в шасито, интериора и джантите, в допълнение те са изработили технология, която позволява използуването със специални рецептори, натрупващи повече слънчева енргия във вещесттвото BioNectar4534.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Роден е на 23 август 1974 г. в Нижни Тагил, Свредловска област, РСФСР, СССР. Завършва Московския физико-технически институт през 1997 г. със специализация наноелектроника. Достигнал е коефициент на Хирш 38 с научните си публикации. Носител е на Нобелова награда за физика за 2010 г. заедно с Андре Гейм за откриването на графена, с която става най-младия жив носител на Нобелова награда за всички области.

146

Анонимен

преди 2 месеца

Как да нямат нищо германците? Имат бежанци! Верно че малко ги подклецват, ама нали са толерантни.

145

До Германия или

преди 2 месеца

Пропуснал си Русия и КНДР!

144

Анонимен

преди 2 месеца

Предния път като преебаха така Германия, света си *** *** Майнa.

143

Анонимен

преди 2 месеца

4eтвъpтият paйx e изn'pgянa paбoтa, ga иgвa neтия!

142

Абе

преди 2 месеца

нещо направиха затъмнение на Китай! Все едно не съществува!

141

Германия или Сорос?

преди 2 месеца

Според данни на Световната организация за интелектуална собственост към 2023 година, Китай е лидер с 607 758 патента, следван от САЩ с 286 205. Следва Янпония с 256 890, Южна Корея с 156 972 и Германия - 69 672.

140

Бай Грую

преди 2 месеца

Нищо нямат германците! Виж, Русия е друга работа!

139

Анонимен

преди 2 месеца

BioFibre е растение с патентована ДНК, което се отглежда в градините на Мерцедес-Бенц, събира слънчева енергия и я съхранява в течно химическо съединение, наречено BioNectar4534.

138

Путин

преди 2 месеца

Заповядайте мигранти! Имам и територия и ресурси! И калашници....

137

Анонимен

преди 2 месеца

Зелената сделка, войната с Русия и мигрантите са трите торпеда които удариха кораба Европа и Германия в частност.

136

Анонимен

преди 2 месеца

Заглавието е "Растителните коли на Мерцедес 22/01/2012 Дизайнери от Mercedes-Benz Advanced Design Studio предствиха истинска революция на автомобил. Имитирайки природата те са проектирали автомобил, който от момента на "раждане" и до края на своя "живот" е напълно интегриран в екосистемата. Природният концептуален автомобил Mercedes-Benz BIOME е изработен от ултралек материал, наречен BioFibre (биовлакно) и тежи само 394 кг. Този материал е много по-лек от пластмаса, но е по-здрав от стомана!