27

Анонимен

преди 2 месеца

Някъде повече от 5 месеца преговарят!

26

Анонимен

преди 2 месеца

Каквото и да преговарят, накрая Елена от посолството ще номинира министрите и ще оформи коалицията. Две партии - марионетки, без право на самостоятелни решения във вътрешната и външната политика, просто правят това, което им се нареди

25

Анонимен

преди 2 месеца

Коалиционно споразумение и МС според изборните резултати. И това им е много, на шарлатаните от ПП,ДБ. Иначе, избори.

24

Е

преди 2 месеца

Брее "Какви синове е раждала българска майка юнашка"

23

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да се сложи край на некомпетентното управление на кабинета Денков, съставен от шарлатани и случайници, алчни и нагли. ГЕРБ няма да носи отговорност за неспособните и корумпирани министри на ПП,ДБ. В спортното министерство заловиха голям подкуп, министъра на е-управлението и синът му ходят с охрана на НСО, заради натиск от Киро просто и Божанов, за поръчки за 640 млн?! Кокорчо чисти и назначава свои хора с кабинет в оставка...Списъкът е дълъг.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Взели са заложници. Никой не знае какво се случва. Има ли останали живи или жените на ГЕРБ им светиха маслото? Аматьорите шарлатани се попиkали от страх.

21

Анонимен

преди 2 месеца

четвърти Абрамс изгоря в 404. Добре горят , има още 27 бройки. Гориво има.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки иска да държи и върти копчето на регулатора и да пуска и спира тока на другия калоционен партньор.

19

Анонимен

преди 2 месеца

9 месеца имаха ,сега ще се женят!!! ама защо и те не знаят май. Утре да се разходят до посолството да ги бракосъчетаят на бързо.

18

анонимен

преди 2 месеца

тези нехранимайковци папа ли ще избират?

17

Тачо

преди 2 месеца

Лъжа.От сигурен източник научих че причината за забавянето е че Асен и Боко се се заклещили при чифтосване.Сега екип от ветеринари се опитва да ги раздели без хирургична намеса.

16

абе

преди 2 месеца

хич недейте чака нищо от тия шарлатани, те са там заради себе си...да се изперат, да лапат, да мачкат народа! върховната им цел е да не ги изхвърлят зад борда, защото ВЪЗРАЖДАНЕ им диша във врата!

15

Анонимен

преди 2 месеца

В момента Денков викал: "Не. Няма пък да съм образователен министър. Искам външно. Ще летя. Обичам да пътувам". С крак потропвал Киро и викал на който не му отърва ей, къде е комина. Страх го било да каже ей къде е вратата, че увисва излязат ли дамите от преговорите. Асен си гризеш 5 часа ноктите. Вече започнал да си гризе и ноктите на палците на краката. Положението не е никак розово. Христо Иванов залостил вратата като напъхал обувката на Атанасов в ключалката и я завъртял. Сега няма излизане.

14

Анонимен

преди 2 месеца

5 часа вече четат и коментират заповедите на посолството, работят над себе си

13

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

На снимката - бъдещи пандизчии.

12

Анонимен

преди 2 месеца

2 Хаах, ти трябва да си от кликата на Гошко Любенов от сутрешното предаване на БНТ, който прекъсва гостите си в студиото, които критикуват променкаджиите и въртейки крак, бърза да лобира за ПП,ДБ.

11

Мда

преди 2 месеца

Лакардии за матрялаКозяк е определил за кой колко жьлтици се полагат и кюлчета

10

Анонимен

преди 2 месеца

Страшна оргия, ей

9

Анонимен

преди 2 месеца

Кирчо и Кокорчо се хванали за крачола на Борисов и ще се влачат с него навсякъде, само и само да има кабинет, че отиват в канала след пускане на казанчето. Бойко щял да им дръпне шалтера когато прецени.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Ден година храни. А тези този днешен ден 3 години чакат да ги храни.Атанасов гномчето искал да се пенсионира през септември като шеф на НС, за да получава 15000 пенсия и обещетение при пенсиониране 350 000 лева.По търбух ще се влачи Христо да има правителство.Иначе Пинокио гори в камината. А Кирчо и Кокорчо се хванали за крачола на Борисов и ще се влачат с него навсякъде, само и само да има кабинет, че отиват в канала след което искане на казанчето. Бойко щял да им дръпне шалтера когато прецени.